Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- iOS alkalmazások
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- [Re:] Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- [Re:] Alcatel 1B (5002H) - egy B-terv
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Energiaital topik
Hozzászólok Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintem én tegnap koffein mérgezést kaptam. Este 4 monster egymás után majdnem
Tiszta idióta vagyok.
Live-Die-Respawn
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
Fél órán belül toltad, ne csodálkozz, hogy szarul lettél.
A reggel meg olyan, mint a piával, este beüt, reggel meg másnaposság, koffeinmásnaposságod volt. Azért a vérnyomásodat ha tudod méregesd pár óránként. (komolyan)
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
kaskader
őstag
-
kaskader
őstag
válasz
takacsbotond #40022 üzenetére
Néha már hardcore-nak hiszem magam, mert néha napi 3 is lecsúszik, aztán benézek ide, és rájövök, hogy kispályás vagyok
-
tipuka
addikt
én rendes kotyogós kávét ittam monsterral, lehet nem kellett volna...
.▪ *-▪- -▪*- ▪- - -▪*-->>> új bontatlan SoundMAGIC P21S, ES18S és Pirelli Cinturato P1 Verde 175/65 R15 84T (4db) eladó <<<--▪-*▪--▪ .-▪* -▪ -▪.*--
-
szállitó
senior tag
Lassan annyit nyafogtok hogy a kormány lemásolja a topikot az energia italellenes kampányához ha nem bírod ne igyál !!!
-
tipuka
addikt
hát...
aludtam pár órát, mert felkelni muszáj, de a fejem már fáj. h bírjam ittam megint 1 jó adag kotyogósat meg hell red grape-t ( +20%os), most úgy oké a dolog, gyorsabb a kezem, mint a gondolatom.
.▪ *-▪- -▪*- ▪- - -▪*-->>> új bontatlan SoundMAGIC P21S, ES18S és Pirelli Cinturato P1 Verde 175/65 R15 84T (4db) eladó <<<--▪-*▪--▪ .-▪* -▪ -▪.*--
-
tipuka
addikt
na jóóóóóó most már hagyom a kávét energiaitallal című kombót.
(szombat mosnter+kávé, ma hell strong szőlős+kávé volt reggel)
-
svensson
félisten
Megint van Mountain Dew!
Ja igen, bekaphatjátok, itt egy gif.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
-
kaskader
őstag
Fél liter Adrenalint 190-ért, vette már valaki olcsóbban?
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
válasz
kaskader #40048 üzenetére
Nyáron még 180 Ft körül ment, régen pedig nem volt ritka a 150 Ft-os ár sem, viszont cserébe nem is szeretem.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen CPU hűtőt vegyek?
- nVidia kártyát mindenkinek!
- Politika
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- iPhone topik
- Milyen széket vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- További aktív témák...
- EUROCOM TORNADO F5 (I7-6700K/GTX 1070 8GB/ 16GB RAM/ 512 SSD)
- DOKKÓLÓK • LENOVO ThinkPad Ultra 40A2 • HP 2013 UltraSlim HSTNN • MICROSOFT Surface Pro 1 2 • ELADÓK
- Laptop, notebook bontás.
- Új HP Elitebook 830 G6, 13.3" FHD IPS, i5-8365U, 16GB, 256GB NVMe SSD, gyári gar 2023.03.29
- Latitude E7470 [I5-6300U, 8GB ram, 240GB SSD, HUN világító bill, FHD IPS, 1 év gar.]
- Asus VH222 21.5" Full HD 1920x1080p Monitor eladó Pixelhibamentes ! Bemenet 1 db VGA/Dsub
- Nikon D5200 + Nikkor 18-55 mm szett
- T480/T470/T460/T450s I5/T440/T560/550 Hp Zbook 14 G2 850 G1 I7 r260/840 G2/G1/650 G2/450 G1/G2/G3
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 GAMING iCX 11GB GDDR5X 352bit
- KERESEK: párhuzamos porttal rendelkező mini PC-t (i3 i5 előnyben)
Állásajánlatok
Cég: BlackSter Capital
Város: Budapest
Cég: PROGmasters
Város: Budapest