Hirdetés
- [Re:] Gyorsan bővül a független Honor partnerlistája
- [Re:] Hauwei m40 - miért ne vedd meg soha, de soha
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- [Re:] Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- uleFone Power
- [Re:] Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- [Re:] Masszív leak a Sony Xperia 10 III-mal kapcsolatban
- Netfone
- [Re:] Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
Mobilarena
Energiaital topik
Hozzászólok Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
#90933760 #19001 üzenetére
Akkor én mit mondjak
[usaenergy08] [USA] Monster Java Loca Moca 443ml
[usaenergy10] [USA] Monster Muscle Coffee 473ml
[usaenergy09] [USA] Monster Nitrous Anti Gravity 355ml
Utánvételes fizetés Futárszolgálat - Országos (990.00) HUF 7760.00"...nem jó, de nem is tragikus..." "Michelinbe az autóra gumit használunk, nem csillagokat"
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
válasz
fezlergabor #19003 üzenetére
Ja csak szerezz mondjuk Assaultos meg Rehabos 250ml-st...
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Def26
félisten
válasz
fezlergabor #19003 üzenetére
Szerinted az eredeti? Veszek 1 kartonnal ha az.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
Igen ha nem jött át akkor éppen ezért írtam, hogy abból ami ízlik nincs olcsón 250milis sőt egyáltalán nincs.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
takacsbotond
őstag
Ritkán járok pesten, de ma arra mentem , és hát útba esett a Roni ABC, szóval gondoltam benézek.Már sokat hallottam róla, hogy ez milyen "jó" hely, meg minden, de nekem mégis erős csalódást okozott.Nem vártam el tőle, hogy hozza a British Store szintjét, de azért az mégis csalódás volt, hogy a hazaiakon kívül (na, meg a lónyál Ipponokon) kívül semmit sem találtam.
Meg még annyi pozitívumot a végére, hogy tényleg nagyon kedves eladók vannak, de egy átlag abc-nél nem több ez sem... :/ -
james001
veterán
válasz
takacsbotond #19012 üzenetére
Attól függ melyik Roniba mentél. Ahova én egész gyakran járok/jártam az a Blaha és az oktogonon lévő volt,és ott mindig volt szép választék.
I'm calling out to you, can you hear me? Numb and disconnected, just beyond your sight. I'm not myself anymore, but I'm not alone...
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
válasz
takacsbotond #19012 üzenetére
Azért van egy pár Roni. Nem gondolod, hogy mindenben ugyanaz a kínálat, ez egy Tesco áruházlánc esetében sincs így.
-
fezlergabor
addikt
Teljesen normális monster export. Nem lopott, már le is lett párszor ide írva, hogy azért árulják ki a készletet beszár körüli összegért, mert átállnak red bullra.
Nyugodtan vegyél több kartonnal is.
DJ. Ru$y:
Hát sajnos az nincs. Nekem szerencsére a sima is tökéletes.ToBeY:
Tényleg édesebb picit, mint a nagy (mert a nagyobbakat ugye mindenből hígabbra csinálják..), de nekem még jobban is ízlik, múltkor ittam 500ml-est, tiszta gagyinak tűnt.[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
őstag
BS weboldalán nincs frissítve, de 10kor nyit nem 9kor
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
Csak azt tudom mondani, mint Def, mivel ez nem hazai piacos így rendes edrink és nem update-elt. Premium dobozom még a tesztelési fázisból van, lehet kellene szereznem egy ilyet, hátha változott valami.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
Laraxior #18986 üzenetére
"Raktáron: Nem"
Biztos?
lyengyorsan elvitték volna azt a 60 vagy hány darabot?[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver
-
CoDWaW07
őstag
válasz
Laraxior #19030 üzenetére
Szerintem is , gondolom 6-ot akartak írni
Def26: Pontosabban tudnál konkrétumot mondani hogy melyik boltban?
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver
-
Laraxior
titán
Megérkezett az első pakk, holnap jön a második, a British Store-os.
"...nem jó, de nem is tragikus..." "Michelinbe az autóra gumit használunk, nem csillagokat"
-
takacsbotond
őstag
Na, a mai napon sikerült bemennyek a BS-be, ugyanis már elég rég voltam ott, de sosem jön össze, ugyanis elég messze lakok, és ritkán járok pesten, akkor is vasárnaponként, na de ma bementem a BS-be, és sikerült pár újdonságot hoznom.
Amiket ma vettem: [link]
A kék No Fearból már van egy, szóval, ha valakinek kell csak írjon
Illetve azzal nem számoltam, hogy lesznek amerikai Monsterekszóval anyagiakban nem készültem rá, szóval azokból nem hoztam, mert nem volt nálam annyi....Valamikor a napokban akárhogy, de jó lenne még egy látogatást tegyek azokért a szépségekért
-
Laraxior
titán
válasz
takacsbotond #19033 üzenetére
A weboldalt nem követed? Mert ott van a kínálat...
"...nem jó, de nem is tragikus..." "Michelinbe az autóra gumit használunk, nem csillagokat"
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
Srácok!
A szlovák Twingo RS-es Hell az csak nekem új? Hoppácska...
-
X@b3e
addikt
Am piros Mountain Dew is lenne a BS-ben? Mert mintha vki hozott volna onnan, de a webes kínálatukban nem volt fent.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
törölt tag
Itthon a négyféle Burn-ön kívül kapható még valami? A sima, a kék, a Berry meg a Juiced.
-
takacsbotond
őstag
válasz
takacsbotond #19048 üzenetére
és még annyit hozzá, hogy mind kettő 650, ha jól emlékszem...
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- [Re:] Xbox Live Gold - Nem emelkednek az árak, ingyenes lesz a F2P multiplayer
- iPad topik
- DuckDuckGo
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- KONZOL beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Warships
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: JayStack Services Zrt
Város: Szeged
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy