Hirdetés
- [Re:] Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- DIGI Mobil
- [Re:] Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- [Re:] Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- [Re:] Honor MagicWatch 2 - névcsere varázsütésre
- iPhone topik
- [Re:] Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [andor80:] SZERENCSÉTLEN PÁNK 1.1 PATCH
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [marositech:] Audigy 2 beüzemelése Windows 10 1903 alatt
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Energiaital topik
Hozzászólok Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehetséges, hogy a Monster Ripper változott az elmúlt hónapokban? Most vettem egyet, de kicsit fura volt az íze. (nem járt le a szavatossága, Lara nyugi.
)
Live-Die-Respawn
-
Mindenki nyugodjon le a ....
Ignoráljátok. Olyan troll még nem született erre a világra, akit túl lehetett etetni... olyan viszont aki éhenhalt.... nem is egy.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
Nem szoktunk hozzászólni, majd téged bombázunk a modker helyett, na jó nem. Egy valamit utálok ebben, hogy ilyenkor nem jelzi az új hozzászólásokat, amíg nem írok.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
Felejtsük el a csávó, ne írjunk róla akkor sem, ha nincs itt, ne utaljunk rá és a hozzászólásaira!
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
james001
veterán
válasz
rsanyi18 #28034 üzenetére
Téged most nem szidott csak Tobey-t és Rusy-t. Ja meg egyszer noxwill-t és Larát is
Amúgy igen hagyjuk inkább a témát...
[ Szerkesztve ]
I'm calling out to you, can you hear me? Numb and disconnected, just beyond your sight. I'm not myself anymore, but I'm not alone...
-
Laraxior
titán
Egy Hell sort en is megtartottam magamnak
ha már egyszer hazai...
"...nem jó, de nem is tragikus..." "Michelinbe az autóra gumit használunk, nem csillagokat"
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
Van topikgazdánk! Juhé!
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kneel Trolls!!44
Rend lesz itt úgy érzem.
Egyékbént hosszú idő után újra megkóstoltam az alap zöld Monstert. Én imádom edrinkeket, de valamiért nem jön be nekem. Persze nem öntöttem ki (egyesekkel ellentétben
) de szerintem maradok a gyümölcsösnél, meg az Assaultnán.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
rsanyi18
tag
Nem tudom milyet ittál, de ha nem a COD promós Monster volt, akkor probáld ki azt is szerintem. A sima Monsteren is változtattak valamit, és a COD-oson érzôdik is, nem annyira édes már.. Szerettem eddig is a zöldet de mostmár méginkább szeretem
[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
james001
veterán
Lime-os Viper marha finom
I'm calling out to you, can you hear me? Numb and disconnected, just beyond your sight. I'm not myself anymore, but I'm not alone...
-
james001
veterán
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
válasz
james001 #28046 üzenetére
Múltkor egyszerre vettem CBA-ban őket és pár nap különbséggel ittam őket, ezért mondom, hogy egyformának tűnik.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- PayPal
- Laza koronavírus topik
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] Már csak napjai vannak hátra a Flash Playernek
- Elfelejtettem a film címét
- FIFA 21
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros