Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi
senior tag
Nem sokan vettek itthon a fórumokat nézve. Talán az árát sokalják sokan. Teljes regényt nem írnék a tabletről, csak pár benyomást. Szigorúan szubjektív, és viszonylag keveset használtam a többi tablet mellett.
Az enyém a 16 GB-os Android verzió.Pro:
-Igényes anyagok. Egyszerűen jó kézbe venni! Kellemes anyagok, pontos illesztések és tekintélyt parancsoló súly. Messze ez a legjobb tabletem az elmúlt 20 közül.
-Gyors. Még most is jónak számít, év elején brutális volt.
-Letisztult UI. Picit az iOS-re hajaz, de sokan szeretik.
-Szép kijelző. Remek színek, tökéletes méret és a legideálisabb képarány tartalomfogyasztásra.
-Kellemes gyári alkalmazások
-Gyors háttértár
-Remek aksiidő
-USB C gorstöltő
-LED - töltéshez, eseményekhez
-Kellemes hang - picit torzít, de kocsiban is hallgattam már mikor gyorsan kellett valami vezetés közben
-A gyári Androidon kívül Remix OS, CM és kiherélt windows is feltolható rá
-Éjszakai mód olvasáshoz
-Jó vételű rádió modulok. A BT és a wifi elég jóra sikerült.Kontra:
-Nem sikerült frissítenem a ROM-ot
Sokaknak igen, én nem szántam rá elég időt.
-Az Intel proci néha hajlamos 1-2 másodpercre megakasztani a teljes rendszert. Driver hiba is lehet, mert más Inteles tabletem ilyet nem tett. Én visszavettem a processzor túlhajtását - talán okkal van a redőnyön dedikált gomb neki.
-A gyári szoftver hajlamos tétlen állapotban is lemeríteni az aksit - ezt elvileg a frissítés sokaknál megoldotta.
-Nem bővíthető. Én a 16-ost nem tudtam telepakolni filmekkel, és torrent sem került rá ezért.
-minden más ami most nem jut eszembeÖsszefoglalva remek kis gépezet, sajnálom is hogy nincs időm használni eleget. Filmnézésre, játékra, olvasásra, levelezésre és navigációra használtam. Utóbbit csak mobillal együtt.
De kérdezz bátran - és írd meg nekem mennyi most a legjobb ára webshopban!
-
ZTE_luky
senior tag
Sajnos én is így vagyok vele
Én is vásárlás előtt vagyok egy hónapon belül be szeretnék fektetni egybe. Elolvastam mindenféle teszteket, véleményeket, de nagyon hasznos lenne találni valakit akinek mondjuk 1+ éve van és minden kiskaput, hibát ismer rajta, amikre érdemes odafigyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokaknak igen, én nem szántam rá elég időt.