- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz diablo1984 #53547 üzenetére
Akkor még egyszer.
Van gold előfizetésed?
A Defiance az online lövöldözős játék.
Gold nélkül nem fogod tudni játszani.
De a játék ingyenes.
Xboxon az online játékhoz kell a gold.
Szerk:
Az hogy be voltál jelentkezne a Live-ba, az lehet ingyenes live fiók vagy fizetett gold fiók.
Attól tartok neked csak ingyenes fiók van.[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
Elég fura.... Persze lehet, hogy csak én nem értem. Kipróbáltad már a játékot? Biztosan nincs benne 1 játékos mód? Mert a microsoft szerint van.
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
-
x360elite
őstag
Én sem próbáltam, csak rákerestem az xbox.com/hu-hu oldalon és azt találtam, amit le is fotóztam. Persze ha nem engedi gold nélkül használni, akkor mindegy, hogy ki és mit talál róla.
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
Zeki
nagyúr
válasz diablo1984 #53556 üzenetére
Vannak demo játékok, meg vannak alapból olcsó játékok is. Ha van goldod, akkor havi 2x ingyen is kapsz játékot.
Itt vannak VALÓBAN ingyen megszerezhető játékok:
Minecraft Story mode
Totemball[ Szerkesztve ]
-
haris
őstag
válasz diablo1984 #53556 üzenetére
Na akkor meg is van a baj.
Csak mert ezt írtad:
"A games with gold játèkok csak fizetősen működnek? Mert hiába letöltök ingyen játèkot, az indítás után szövegel, hogy jelentkezzek be, de hiába, mert a live profilra hibát ír...."
Ebből arra következtettem hogy van gold előfizetésed, hisz a havi ingyenes játékok neve : GameS with gold.
Vagyis ezek csak a fizetős live mellé járnak ingyen. Ha online nem játszol, akkor felesleges a gold előfizetés. De hogy árnyaltabb legyen a kép, sok játék sokszor nagyon olcsón beszerezhető ha van goldod.Szerk:
A Zeki által linkelt játékok közül sok pont az amit írtam neked, vagyis egy játék sorozat első darabja az ami ingyenes. Aztán ha tovább akarsz menni, akkor lehet megvenni vagy a következő részt vagy az egész sorozatot. De az már fizetősHogy kicsit árnyaltabb legyen a kép, most van egy csomó akciós játék. Még hétfőn él az akció. Kedden vagy lesz új, nagy nem:
akciós játékok (némelyik csak gold előfizetőknek)De aki most kezdi az xboxozást, annak jól jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Egyesével meg kell nézni a marketplacen a játékokat.
Sokat találni, amik csak 990Ft.
Tour de France 2014
Handball Challenge 14
Toy Story Mania!
F1 RACE STARS™
Tour de France 2012
Disney Epic Mickey 2: The Power of Two
Far Cry 3 - 1196Ft !
Cars: Race-O-Rama
LEGO® Indiana Jones™ 2
Disney UniverseDe nem néztem át az összes játékot.
[ Szerkesztve ]
-
fa4hu
őstag
Eddig be lehetett zsákolni az Xbox One-s játékokat is Xbox 360-as live-val (későbbi beszerzés esetén használni), de most csak "Telepítés az eszközeimen" gomb van, arra kattintva meg természetesen még nem talál One-t, mivel olyanom egyelőre még nincs.
Valamit rosszul csinálok, vagy tényleg vége ennek a lehetőségnek?
-
haris
őstag
válasz diablo1984 #53562 üzenetére
Mert most akciós. Kedden visszaáll az eredeti árra.
Ha kell, most kell megvenni, aztán letöltődni ráér akármikor -
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #53566 üzenetére
Az megint kiderült, hogy nem igazán vagyok konzolos alkat, mert a FarCry4-et kipróbálva is előjött a règi problèma, hogy lehet ezzel cèlozni? Mert brutálisan, megszokhatatlanul pontatlan ès brutál kènyelmetlen. Maradnak az autóversenyek ès a Fifa, ahhoz jó a kar, sőt!
-
sugarforce
addikt
válasz diablo1984 #53567 üzenetére
Megszokhato, de nem 1-2 nap es nem is 1-2 het. En 4 eve 20 evnyi pc utan kezdtem neki kontrollerezni es jo par honap volt mire megtanultam rendesen celozni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #53568 üzenetére
Nekem PC-n az egér is ugyanolyan nehéz volt az első FPS-nél 10+ év RTS után
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Geresics
addikt
válasz sugarforce #53568 üzenetére
Ne is mond... Megvettem a Gears of War 1-2-3-at, hogy haverommal majd letoljuk, mert mostanában hiányoznak a közös programok. Gondoltam rákészülök, és kipróbálom. 1 óra után habzó szájjal hagytam abba úgy, hogy a tréning pályát megcsináltam elsőre, de az első pálya legelején már nem jutok tovább! Ott rohad meg az egész, ahol van!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Throme
veterán
válasz l.skywalker #53569 üzenetére
Ne is mondd, mennyit bénáztam az egérrel, mire megszoktam, de utána már nélkülözhetetlen volt.
A kontrollerhez is hozzá lehet szokni, de mindig is pontatlanabb lesz számomra, mint az egeres célzás.(#53567) diablo1984
Van egy-két olyan játék, ahol a könnyítéseknél lehet állítani, hogy mennyire tartson célra (menyire legyen "élethű"). A másik megoldás, hogy az "aim"-et kell kapcsolgatni, vagyis rácélzás, majd elenged, majd megint rácélzás, így egyes játékok segítenek, hogy célkeresztbe kerüljön az ellen.[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
Zsákolható GWGs játékok: Livelock (XO), Sega Vintage Collection: Monster World (X360).
-
diablo1984
veterán
-
fa4hu
őstag
válasz MrPeekaboo #53572 üzenetére
A One-s játékokat is be tudtad zsákolni?
-
Theory66
aktív tag
Sziasztok!
Egyik barátom megkért hogy nézzek rá a konzoljára, mert nem működik a dvd olvasó. Ami infót találtam, hogy általában elég az olvasót cserélni, nem kell az egész meghajtót. Tudtok erről nekem valami leírást küldeni ami alapján neki tudok állni? Az is érdekelne hogy lehet az egész meghajtót cserélni, ha mégsem elég csak az olvasót.
-
fa4hu
őstag
válasz l.skywalker #53575 üzenetére
Akkor nekem miért nem megy weben keresztül, miért az jelenik meg csak nálam, amit a korábbi hsz-emben írtam? Van valami ötletetek? A 360-as gold játék gond nélkül lejött.
[ Szerkesztve ]
-
masterful87
senior tag
https://account.xbox.com/hu-HU/MyGames?xr=shellnav
Itt nézd meg, hogy mit mutat, milyen játékaid vannak.
Nekem akkor írja a One-s játékokra azt, amit neked, ha már megvettem. -
Theory66
aktív tag
válasz MasterMark #53577 üzenetére
Még nincs nálam a gép, de azt mondja ki sem jön a tálca. Olvasó = olvasófej, meghajtó az egész cucc nálam
-
x360elite
őstag
válasz Theory66 #53580 üzenetére
2 dolog lehet.
1; azért nem jön ki a tálca, mert a forgatómotor, ami egyben a tálcanyitó is - lehasalt. Vagyis nem forgatja a lemezt, éppen ezért nem is olvashatja be a konzol. Ebben az esetben értelmetlen az olvasófej cseréje.
2; rossz az olvasófej és elkoszolódtak a tálca sínen a kis fogak és ezért nem érzékeli az olvasó, hogy be van csukva a tálca, ezért nem is nyitja ki. Ezt a legkönnyebben egy minimális "barbárkodással" tudod ellenőrizni mégpedig úgy, hogy fogod a tálca előlapját és felfelé/befelé nyomod egyszerre és úgy próbálod kiadatni a tálcát. Ha ez megy, akkor szerencséd van. Fejcsere és takarítás után okés lesz a meghajtó.
Fejcsere:
Ha szétszedted a DVD-t (4 csavar a fekete lábaknál és kettő asszimetrikus helyeken), akaszd le óvatosan a szalagkábeleket, vigyázz, az egyik ragasztva van a DVD alaplapjára, akkor, ha megfordítod a DVD drive-ot, ezt fogod látni. Óvatosan, hogy elérhesd a nyilak által mutatott pontokat, a fejet csúsztasd hátra.
Ha megvan, akkor Multiméterrel mérd ki (Kohm-ban!!!), hogy mekkora az ellenállás azon a két ponton, amit a nyíl mutat.
A legelőnyösebb beállítás ==> 3.00 - 3.10 Kohm.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
x360elite
őstag
válasz Theory66 #53583 üzenetére
Nincs mit.
Igen, tudod "tekergetni". A potinak az a funkciója, hogy állítani tudod vele az ellenállást, aminek az ideális értéke 3.00-3.10Kohm. Ha multiméterrel nem ennyit mérsz rajta, akkor a csavarral tudod állítani, amíg el nem éred a kívánt értéket.
Ha nem olvas, de a lemezt forgatja, akkor mindenképp cseréld ki a fejet és jó alaposan takarítsd ki a meghajtót. Továbbá a tálca sínt semmiképp ne zsírozd be, inkább szilikon spray-t használj.
-
Theory66
aktív tag
válasz x360elite #53584 üzenetére
Megjött a gép, első körben nem mozdult a tálca sem. Lehúztam, kicsit átmozgattam, most nyílik zár rendesen úgy tűnik. Ha fejet kell rendelni, mi alapján keressek? Simán beírva 12-60$ értékig találtam aliexpressen, különbségre egyenlőre még nem sikerült rájönnöm.
[ Szerkesztve ]
-
fa4hu
őstag
válasz masterful87 #53579 üzenetére
Ezen lista szerint bezsákoltam már, de a 16-án megjelentet csak most próbáltam, és már eleve ez a képernyő fogadott.... Nem értem, kíváncsi leszek a következő havira. Köszi a segítséget!
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
A box tud 5.1-ben hangot leadni, vagy ez esetleg játék függő? Egy szó mint száz, érdemes rákötni a házimozi erősítőre?Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
sugarforce
addikt
válasz Flowtation #53588 üzenetére
Erdemes, viszont jatek fuggo.
-
diablo1984
veterán
Jön mèg ki új játèk xbox 360-ra, vagy már csak One-ra?
-
MODERÁTOR
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz diablo1984 #53590 üzenetére
Just Dance 2019 még fog jönni októberben. De szerintem ennyi volt
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #53593 üzenetére
Meg talán a fifa 19... De ezt nem tudom biztosan.
-
válasz diablo1984 #53590 üzenetére
Szerintem már érdemes váltani az újabb generációkra... Egy one s ára már nem olyan vészes, használtan, garanciával meg jó áron kilehet fogni. Meg lassan fekete péntek.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz x360elite #53594 üzenetére
jaja, Legacy Edition
-
Throme
veterán
válasz icemad #53595 üzenetére
Sokáig úgy voltam vele, hogy az x360 simán elég lesz, mert sok jó játék van rá, és én nem vagyok garfika őrült.
Viszont a kompatibilitás miatt, és 1-2 játék megjelenése kapcsán gondolkodóba estem.
Nekem még a fehér x360 van, egy XO korszerűbb, csendesebb, talán nem melegszik úgy (erről nincs tapasztalatom). Aztán azt se tudom a régi gép meddig húzza.Egy XO S, 500Gb-tal már egész elfogadható áron van, és úgy tudom hagyományos külső vinyóval is bővíthető, bár nekem most is elég a 120Gb, tudom, az XO játékok több helyet foglalnak...
Szóval idén év vége felé, ha úgy alakul akkor átváltok.
Piszkálja a csőröm a forza horizon 3 - 4Így hát egyet is értek veled.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz icemad #53595 üzenetére
Ez egyén függő. Én anno azért vettem 2016 januárjában 360-at mert érdekeltek a régi játékok. Aztán beszippantott a konzolos világ és 1 évre rá már One S-t vettem
Nem bántam meg egyiket sem és a 360-at is megtartottam, sőt nagy becsben tartom.
-
Kbali
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs