- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cefet0
újonc
Sziasztok.
Xbox 360-ról hogy kell a személyes adatokat törölni, ha eladom a gépet? -
carl18
addikt
Üdv!
Érdeklődnék a Xbox gépekből melyik a megbízható? Xbox 360 Slim esetleg Slim-e megbízható? Ezek már nem melegednek túl? A téma összefoglalóját megnéztem és nincs leírva melyik típus az ajánlott.PS3-nál csak a Superslim gépet szabad venni tudtommal, kíváncsi vagyok Xbox 360 esetén melyik a megbízható?
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
-
james001
veterán
Sziasztok!
Nincs esetleg valakinek elfekvőben egy felesleges X360 kontrollere?
Vagy 3 napja bújom a hirdetéseket itt hardveraprón is és más oldalakon is,és egyszerűen nem találok,vagy mire ráírok az illetőre már eladta a joy-t
Sürgősen kéne mert karácsonyra szeretném adni gép mellé.
Lehet vezetékes is akár,BP átvétellel,normál megfizethető árban.
Vagy esetleg ha tudtok egy boltot ahol kapni nem 15ezerért,akkor az is jó lenne.
Köszönöm,és ha nem "illik" ide töröljétek,csak már egyszerűen nem tudom honnan szerezzek hétvégéig[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
diablo1984
veterán
válasz james001 #54161 üzenetére
én is a facebookon vettem, kemény 4e ft volt 2 játékkal(igaz az egyik nem olvasható volt), hibátlan állapot, nem lötyögős, nem akadós, vezeték nélküli! Jófogáson is keress rá, érdemes olyat is megkérdezni akinek 2 joy-al van gépe eladó, hátha az egyiket külön eladja....
-
sziku69
őstag
Sziasztok! Találtam egy xbox360 média távirányítót. Tudja valaki, hogyan kell párosítani?
Igazából nem az xboxhoz használnám, ha lehet, hanem egy TV boxhoz szeretném. Nem tudom lehetséges e?
Gondolom ez bluetooth-os, nem? -
sziku69
őstag
válasz MasterMark #54166 üzenetére
-
sziku69
őstag
válasz MasterMark #54168 üzenetére
Valami usb-s? Mindegy szerzek inkább egy légegeret hozzá.
Köszi a segítséget! -
diablo1984
veterán
-
MasterMark
titán
-
válasz diablo1984 #54170 üzenetére
Te mekkora troll vagy...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
diablo1984
veterán
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Több forumon is feltettem a kérdést,de mintha láthatatlanul írnék.... X360 Controllerem szeretném csatlakoztatni a PC-hez vezetékesen,ami megy is a Windows első indításakor.Viszont amint a Win frissült,csak pittyeg hogy be van dugva de nem tudja használni. Van vezetékem is pc-hez, van vezeték nélküli kitem is de egyik sem működik. Hiába kerestem rá erre, csak triviális megoldásokat javasol a Windows,ami persze nem működik. Van valami megoldás erre?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
MasterMark
titán
válasz GoTReX #54174 üzenetére
A vezetéknélkülit csak a vevővel lehet csatlakoztatni, ha rádugod kábelen az csak tölti. A kapcsolat nem lesz vezetékes.
Vezeték nélkülinél bedugod és mennie kell. Eszközkezelőben nézd meg mi baja, frissítsd rá a drivert. Próbálj közvetlen hátsó portot a gépen, semmi hosszabbító vagy ilyesmi.
Vagy csinálj egy screenshotot, hogy mit ír az eszközkezelő.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
GoTReX
őstag
válasz MasterMark #54175 üzenetére
Tudom hogy működik a vezetéknélküli,mert anno ment. A vezetékest rákötést próbáltam hátul is csatlakoztatni, sajnos szintén eredmény nélkül. A Windows eredeti. CSak villog a zöld kör, a játékok sem látják.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz GoTReX #54176 üzenetére
A vezetéknélküli kontroller nem megy kábelen.
Most ez melyik?
Amit kijelöltél az offline, vagyis nincs rádugva a gépre.
szerk.: Ott látszik alul, hogy vezetéknélkülit dugsz rá kábelen. Ez így nem fog neked menni. Így csak tölt.
A leírás alapján is vezetéknélküt próbálsz, a villogás azt jelenti nincs párosítva sehova.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
MasterMark
titán
válasz MasterMark #54175 üzenetére
Itt ezt rosszul írtam:
Vezeték nélkülinél bedugod és mennie kell.Tehát: a vezetékest ha bedugod akkor annak kell mennie.
Vezetéknélküit csak a wireless receiver-rel lehet PC-hez kötni. Play n Charge kit kábelén csak tölt.
Switch Tax
-
GoTReX
őstag
válasz MasterMark #54177 üzenetére
A vezetékes volt ekkor rádugva. A wireless is ,de az sem világított.
Szerk.: A wirelesst kihuztam, ugyanoda bedugtam. Párosítottam és most elvileg működik. Eddig is ezt csináltuk nulla eredménnyel.
-
MasterMark
titán
válasz GoTReX #54179 üzenetére
Mivel párosítottad?
A vezetéknélküli csak a vevővel megy. USB-n nem.
A vezetékes az pedig USB-n.
szerk.: Ha a vezetékesnél valamiért azt írja, hogy Play n Charge kit-tel van csatlakoztatva, akkor kézzel állítsd át a driverét a normális kontrollerére.
Play n Charge kit-tel nem tudsz USB-n játszani, mert az csak áramot visz át, adatot nem.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
GoTReX
őstag
válasz MasterMark #54180 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz GoTReX #54181 üzenetére
Az első a vevő amiről beszéltem, a második a kábel ami nem biztosít adatkapcsolatot hiába dugdosod a gépbe.
Nem is fog mit felismerni rajta, azzal csak tölteni lehet. (Amúgy az a kábel tartozik a play n charge kit-hez.)Dugd be a vevőt, állítsd be rá a drivert, ez fog kelleni:
(A verzió nem számít a név ez.)A vevővel a gombbal párosítsd össze, akkor megjelenik a kontroller is külön.
A kábelt felejtsd el, azzal maximum tölteni lehet, ha benne van a play n charge kit-es akkumulátor.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
GoTReX
őstag
válasz MasterMark #54182 üzenetére
Okés köszönöm! Pedig teljesen úgy emlékeztem, hogy amikor ez anno hozzámkerült, akkor nem csak töltésre volt. Hmm biztos rosszul emlékeztem.
[ Szerkesztve ]
-
haris
őstag
Xbox coundown sale
Gondoltam beszúrom, ha esetleg valaki nem követi az eseményeketÉs továbbra is 200ft a gold, ha valaki még nem volt Gold előfizető. Vagy régebben volt.
Aki One-al nak rendelkezik, annak pedig a game pass is 200ft
Boldog visszaszámlálást!
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Belépve a honlapra felajánlja a 30 napos goldot 300 forintért. Valahol be lehet állítani,hogy automatikusan majd ne újjuljon meg 2500-ért és ne kelljen számon tartanom?
-
-
válasz V.Stryker #54189 üzenetére
Először válaszd ki az automatikus megújítást, mert akkor kapsz 1 hónapot ajándékba. Másnap meg lemondod. Simán lelehet mondani, a plusz 1 hónapot akkor is megkapod. PC-n lépj be a fiókodba és ott lesz olyan, hogy automatikus megújítás lemondása.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
szabacsik
őstag
válasz szabacsik #54188 üzenetére
Ügyfélszolgálatnak big like. Elmondtam nekik, hogy valami nem oké. Mondja, hogy tudja valami baj van a rendszerükben. Majd írnak ha tudnak valamit. Jól van mondom hagyjuk majd pár nap múlva megpróbálom. 30perc múlva visszahívott, hogy sikerült megoldaniuk megvásárolták nekem távolról.
(#54189) V.Stryker Itt keresd.
"Ismétlődő számlázással, havonta 2 500,00 HUF" Mellette módosítás. Ott a lemondás.(#54184) haris : Neked meg köszi. Csak innen tájékozódok az ilyesmikről
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
-
-
V.Stryker
nagyúr
Tudja valaki mi az ehavi és mi lesz a jövő havi gold játék?
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Ha veszek egy 300 forintos havi Goldot, akkor jár hozzá az ingyenes játék? Illetve nincs egy lista arról, hogy melyik játékok akciósak magyar profillal? Mert ebben a listában elég sok olyan van, ami itt nem akciós, az oldalon meg nem lehet árra szűrni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BMW topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest