- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
nekem a stuntman-t adta
-
piggy2
tag
Sziasztok! Tud valaki jó Xbox 360 szerelőt Pécsen? Nem kapcsol be a készülékem.
streccs strucc cucc
-
x360elite
őstag
válasz r.levente75 #53660 üzenetére
Én kérek elnézést
A lényeg, hogy jó szerviz és nem lehúzó bt.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek reálisan mennyiért lehet eladni egy Xbox360 Slim készüléket, 2 akkus kontrollerrel és kinect szenzorral? -
eeXaa
addikt
..ebayen vettem egy A.C. Brotherhood lemezt aminek kb a közepén van egy kör karc, vagy legalábbis annak néz ki. ha berakom a lemez felismeri, indul a játék, de nm vagyok biztos hogy ez így is marad.... járt már valaki hasonlóképpen? ill. visszaküldjem emiatt a lemezt?
-
eeXaa
addikt
válasz MasterMark #53667 üzenetére
szal.. ha telepíthető a játék akkor utána ha törlöm, telepítés nélkül is olvasható a játék végig?
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
válasz MasterMark #53669 üzenetére
...nem lehet telepíteni... 3x próbáltam...
-
eeXaa
addikt
válasz MasterMark #53671 üzenetére
...ja... aszem 3% után ugrik fel mindig a lemez nem olvasható üzenet...
-
eeXaa
addikt
válasz sugarforce #53673 üzenetére
jja.. viszont így én fizetem a posta költséget...
-
haris
őstag
Sőt. Miután ez egyértelműen az eladó hibája, szerintem be is vasalják majd rajta. Szerintem érdemes a refund igénynél belengetni az eladónak, hogy élni fogsz a paypal szállítási költség visszatérítését el, lehet nem is fogja visszakérni a lemezt, csak visszautalja a pénzt
Jaj. Az baj[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Ebayen nem Paypallal? Azok összetartoznak.
Alapszabály: külföldi webshopban Paypal, Aliexpressen Alipay véd.
Ezen kívül némi hajcihő a bankodnál a chargeback eljárás kezdeményezése, ha valahol védelem nélkül vásároltál bankkártyával és átvertek.
Öngyilkos vásárlás (avagy fogd a pénzt és fuss): Western Union utalás.[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
válasz MasterMark #53679 üzenetére
2.97 gbp
.. volt olcsóbban is, de direkt azért vettem mert azt írta fully tested working, very good condition.[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
Nekem mindegy, hogy ki és mit ír, ha van több értelmes állapotúnak hirdetett termék, akkor attól fogom megvenni, akinek minimum 300-400 üzlete volt ebayen és 1% alatti a negatív (vagy persze 0). Ha nincs ilyen, akkor elengedem a dolgot és megpróbálom más forrásból beszerezni. Ráadásul egy AC-t itthon is megkapsz, szinte bármely konzol boltban.
Nekem sincs paypal-om, de az előbb említett módszert követve eddig 57/57 a sikeres üzlet javára.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
eeXaa
addikt
válasz x360elite #53683 üzenetére
hmm.. a forza ms2 viszont ami most érkezett makulátlan... a régi ami volt annó 2008 ban vettem használtan, nem volt használati... ehhez most az is van olyan mintha uj lenne az egész... de ja.. vágom az ebayes vásárlást... csak én már sztem 1000 en is túlvagyok... gondolom a nagy számok törvénye
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
...a körkörös led mozgás mit jelent a kontrolleren? az elem amúgy még a második rublikában van...
-
-
x360elite
őstag
A második rubrikánál kezd el körkörösen forogni a kontrolleren a led és ezzel jelezni, hogy merülni fog az elem. Teljesen normális jelenség, így működik jól a kontroller.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Nem forog amúgy hanem átlóban felváltva villog, de mindegy.
Switch Tax
-
x360elite
őstag
válasz MasterMark #53690 üzenetére
-
Jared35
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Nem chippelt Xbox 360 gépemen 4 év után először bejelentkezés után a következő menü fogad:
Your console can't connect to Xbox Live. Do you vant to exit this session and test your network connection? If you are playing a game, you will lose any unsaved progress. Yes, No.
Az lenne a kérdésem, hogyan tudom ezt kikapcsolni, hogy ne tegye fel minden bekapcsolásnál ezt a kérdést?
Amikor annó megvettem a boltban az xboxot. Első bekapcsolás után kreáltam egy profilt és ment gond nélkül, és most egyszer csak elkezdte beadni ezt a kérdést és nem tudom, hogyan lehet kikapcsolni.
Köszönöm szíves válaszotok előre is.
Üdv.
-
eeXaa
addikt
válasz MasterMark #53690 üzenetére
..vilàgos... de azt akarná szimulálni... szerintem...
-
Jared35
újonc
válasz diablo1984 #53694 üzenetére
Köszönöm! De a Live-ra nem szeretnék csatlakozni.
-
x360elite
őstag
válasz Jared35 #53695 üzenetére
Mivel "live" (azaz online) profilod van, így ezt a figyelmeztetést nem tudom ki lehet-e egyáltalán kapcsolni. Ha nem szeretnél live-ra csatlakozni, akkor csinálj egy offline profilt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz l.skywalker #53697 üzenetére
What??? Honnan az infó?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #53697 üzenetére
Ez tényleg így van?
Akkor hanyagolni fogom onnan a vásárlást.20 éve a Prohardveren
-
l.skywalker
Topikgazda
Ez februári hír volt de lesz helyette más [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest