- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
tudtok olyan autoverseny jatekot ami tamogatja a 3D teves osztott kepernyot?
Eladó: GTS450
-
Siffredi
senior tag
Sziasztok!
Problémám adódott. Elindítom a gépet, bejelentkezek, fellép ugye live-ra. Elindítok egy játékot, azonnal ledob a live-ról. Azonban ha kilépek a játékból, automatikusan visszacsatlakozik a live-ra.
A kérdésem, globális a probléma, vagy nálam van valami bibi? Valaki le tudná csekkolni a saját gépével pls?
-
Zeki
nagyúr
Csak a One kinectje használható biztonsági kameraként, vagy a 360-é is?
[ Szerkesztve ]
-
-
x360elite
őstag
válasz Siffredi #54557 üzenetére
A live szolgáltatás mindvégig működött. Tegnap elég sokat játszottam, szóval észre vettem volna, ha nincs live.
Pontosan hol jelzett hibát a teszt során és mivel jelölte?
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
Siffredi
senior tag
válasz x360elite #54559 üzenetére
Tök ugyanez volt nekem is, mint ezen a videón.
A vicc az, hogy közben be volt kapcsolva a one is, azon rendben működött minden, csak a 360 vacakolt, emiatt írtam, hogy lehet nálam van valami bibi.
Mindegy, a lényeg, hogy mára megjavult, és csak 1 angolnak kellett elmagyaráznom, miért maradt el a tegnapi boosting party...
-
-
l.skywalker
Topikgazda
FIGYELEM! MA 15:00 és 19:00 között KARBANTARTÁS LESZ [link]
A karbantartás érinteni fogja az Xbox360 címeket és szolgáltatásokat. A karbantartás ideje alatt az Xbox Live elérés akadozhat/kieshet Xbox360 és Xbox One Backward Compatibility címek alatt.A karbantartás ideje alatt bővebb információ az Xbox Live Státusz oldalon érhető el.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok, 360-as Live Goldot átvihetek One S konzolra ? E-mail bejelentkezés alapján nem igen sikerül egyelőre.
Köszi !A sas nem vadászik legyekre
-
x360elite
őstag
válasz realmadrid #54563 üzenetére
A gold hozzáférés nem konzolhoz, hanem az account-odhoz kötődik, szóval mindegy, hogy 360-on vagy one-on jelentkezel be. Ha e-mail+jelszóval nem tudod letölteni a profilod one-on, akkor más hiba van.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Throme
veterán
válasz l.skywalker #54566 üzenetére
A "Call of Juarez® Gunslinger" játékot meg is vettem. Bár van mivel játszani, de ezzel régebben is szemeztem.
Ennyiért nekem jó vétel volt.(XO-n nem is tudom hol találhatók egyben az X360 DWG-k, ha nem tennétek be a két fórumra ezeket az elérhetőségeket, nem is tudnék róluk. A BC-s X360 progik még mindig érdekelnek)
-
l.skywalker
Topikgazda
Már tölthető a GWG-ben:
[ Szerkesztve ]
-
szabacsik
őstag
/\____/\
-
draco31
veterán
Hello!
Ismerős ideadott egy kontrollert, hogy raktak bele elemet, pár percig működött, aztán semmi.
Valami nagyon olcsó elem volt, bele is folyt. Kipucoltam teljesen, semmi nyoma nem maradt. Viszont továbbra is halottat játszik. A panelre elér az áram, de onnan nem tudom tovább követni, szóval az elemtartó rész működik hiba nélkül.
Ötlet?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
x360elite
őstag
válasz draco31 #54572 üzenetére
Ha belefolyt az elem, akkor szabhatod. Annak a kontrollernek vége.
Bár talán egy esélyed van, de az drágább mint egy kontroller. Azért leírom, hátha....
A szer neve: Kontakt (tehát nem kontakt spray, csak a neve Kontakt). Fehér flakonban van, zöld felirattal. Kifejezetten NYÁK tisztításra való. Ha szerencséd van, akkor az elemből kifolyt korrodáló anyag, csak minimális kárt okozott, csak a vezetőképességet rontotta. Ha nincs szerencséd, akkor már tönkretett egy, vagy több alkatrészt, esetleg a fóliát felmarva a vezetősávot is károsította.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
-
x360elite
őstag
válasz draco31 #54574 üzenetére
Hidd el, ha az érintkezőkön láttál rozsdaszerű foltokat, akkor az nem tegnap folyt bele és elég, ha egy minimális adag bejut a kontrollerbe. Okoz egy rövid zárat és bármi tönkremehet a panelen, amit ez érint.
Ha szerencséd van, akkor csak egy tekercs szállt el. Amúgy azt honnan tudod, hogy a bemenő fesz. eljut a tápellátás pontjáig a panelen? Talán kimérted valamilyen eszközzel (mondjuk multiméter)?
Ha igen, akkor nézd meg a tekercseket. Állítsd a multimétert dióda (sípoló) állásba és a kis (smd) szürke alkatrészek két végéhez érintsd a műszer érintkezőit. Ha sípol, akkor okés. Ha nem, akkor szakadás van és az az alkatrész tutira kuka, de nem biztos, hogy csak az. Sok sikert.Bár a személyes véleményem szerint akkor jársz legjobban, ha kidobod, még mielőtt nagyon belebonyolódsz egy 3-4000 forintos valami javításába és 5 nap szopás után dobod ki.
-
draco31
veterán
válasz x360elite #54575 üzenetére
A tápellátást csak úgy mértem, hogy az elem érintkezőin a panelen.
Méricskélni nincs kedvem, meg nem is az enyém, így nem vacakolok vele akkor. Még ha a sajátom lenne, akkor elkezdenék vele szórakozni jobban.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
l.skywalker
Topikgazda
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #54578 üzenetére
Köszi!
-
haris
őstag
Kezd süllyedni a topik. Úgy látom egyre többen térnek át one-ra.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #54581 üzenetére
Én most megint teljes értékű 360 tulajdonos vagyok, semmi One vagy más konzol. Mondjuk az elmúlt fél évben egyszer kapcsoltam be de az a 20 perc jólesett
Egyébként ha valaki mostanában tervezi One vásárlását, úgy néz ki idén fognak kiadni optikai meghajtó nélküli verziót belőle, várhatóan "olcsóbb" lesz: [link]
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #54582 üzenetére
Pfujjj, de rusnya .
Mondjuk annak hasznos, aki az elkövetkezendő 5-7 évben akarja használni, és biztosan tudja, hogy nem akar későbbiekben (akkor már annak számító) retrózni.
-
szupermacs
veterán
válasz MasterMark #54581 üzenetére
Ami fixen hozza 360-on a 30 fps-t azt ott játszom, ami viszont kapott X patchet azt One-on tolom. A 360-at még mindig jobban szeretem, nem hal le a rendszer. X-en viszont egyre gyakrabban találkozom fagyással amiket csak a restart old meg.
(#54583) x360elite: Hogy nézzen ki egy X doboz?
[ Szerkesztve ]
-
taylorp
senior tag
Két hete én is megvettem a One-t, de felváltva játszok mindegyik géppel.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
x360elite
őstag
válasz szupermacs #54584 üzenetére
Mivel nincs benne meghajtó, így lehetett volna kicsit játszani a design-al. Semmi motiváció nincs, hogy azt vegyem az olvasóssal szemben.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz x360elite #54586 üzenetére
Igen, de nem a re-design volt a lényeg, hanem az, hogy olcsóbb legyen. 1 alkatrész mínusz. Nem volt re-design, nem költöttek semmi másra csak egy új házra. Alatta gyanítom egy az egyben ott van az optikai meghajtó üres helye. Ez low-cost kiadás.
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #54587 üzenetére
Értem, de az a vélhetően max. 10.000.- nem motiváció, miközben egy AA cím megjelenéskor 18-35.000 közt van. A lényeg, hogy nem lesz annyival olcsóbb, mint amennyi hátránnyal jár.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz x360elite #54588 üzenetére
Ezt még meglátjuk, nem tudjuk az árazást, de direktbe az a marketing, hogy olcsó lesz. Tény, hogy vannak akik a lemezes játékokat adják-veszik, de pl. nekem ez kánaán lett volna, ha akkor lett volna, amikor először One-t vettem
-
válasz x360elite #54588 üzenetére
Semmit nem kell megvenni day one... Vannak bőven akciók, régió trükkök, (metro exodus gold 16 euró volt pár napja), home-olás, gamepass, ea access. Van 3 játékom lemezen, de azokat simán lecserélném digitális kódra. A gépen meg van annyi játék letöltve, hogy 10 év alatt sem tudnám végigvinni mindet.
Egy átlag ember bőven elvan a gamepassal is, az meg nem drága.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
x360elite
őstag
válasz icemad #54590 üzenetére
Én arról beszélek, hogy nagyon nem minden játéknak esik az ára.
Pl. egy MK XL, Dragon Ball Fighterz-t még mindig csak tizen, illetve huszonezerért tudsz megvenni store-ból, boltban lemezen meg 5 és 7000-ért megvettem. Lehet, hogy egy két (20) játékra vannak trükkök, mert mindig máshol olcsóbb, de koránt sem mindre. A legjobb játékok meg soha sem lesznek (vagy lesznek tartósan) GP-ban.
Hosszú távon biztosan nem éri meg ez a nevetséges drive nélküli gép. Nem tud annyival olcsóbb lenni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz x360elite #54591 üzenetére
Mk XL valami 10 euró volt fél éve. Vagy olcsóbb, már nem emlékszem. A legjobb játék kategória meg elég tág fogalom. Pl az új Tomb Raider is bekerült, meg a Just Cause 4. Ezek pár hónapja jöttek ki. Xbox exkluzívok meg day 1 kint vannak. Far Cry New Dawnt vettem megjelenés napján 29 euróért. De mindegy, nem akarlak meggyőzni. 18 ezertől indul egy új játék, de pár hónap alatt felére esik. 18-at én sem adnék érte.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz x360elite #54591 üzenetére
Azért XO-n már nem lehet leragadni a magyar Store kínálatánál. Ki lehet nagyon okosan használni, hogy region free a rendszer.
Pl. MK XL 20$ at Newegg
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #54593 üzenetére
Igen, így valóban meg lehet oldani. Én ehhez már "öreg" vagyok. Nem keresgélek össze-vissza. Szépen megrendelem magyar üzletből és ha megunom a játékot, valamint biztosan tudom, hogy későbbiekben sem fog érdekelni, akkor miután kijátszottam eladom szinte annyiért, amennyiért vettem. Ha úgy gondolom, hogy később még előszedem, esetleg haverokkal nosztalgiázunk, akkor meg megy a polcra és biztosan tudom, hogy akár 15 év múlva is tudok szórakozni vele.
Amúgy a mortal már 4000-ért van boltban. Én nem mostanában vettem 5-ért, ráadásul akkoriban elég komoly akciónak számított. Egy fekete péntek alkalmával történt a dolog.
Az meg, hogy ez az új verziójú konzol megéri-e, vagy nem, attól függ, mennyivel lesz olcsóbb drive hiányában a gépezet. Őszintén kétlem, hogy 10 ezernél többet engednek az árból.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz x360elite #54594 üzenetére
Ez megszokás kérdése, a te felhasználói szokásod is tökéletesen illeszkedik a saját és sok más hozzád hasonló játékos igényeihez. Ez jó, és jó, hogy tudsz ennyire ragaszkodni hozzá. Ha gonosz lennék, azt mondanám tényleg "öreg" vagy, de nem a szó rossz értelmében, hanem a technológia halad túlságosan gyorsan a veled ellentétes irányba. A feleségemmel szoktunk ezeken itthon jókat vitázni. Mondta nemrég, kéne egy új laptop. Mondom oké, de egyet tudnod kell - nem lesz benne már optikai meghajtó, ha olyan kicsit szeretnél mint ami most van
Mire ő: annak mi értelme? Megyünk a boltba, venné a meséket a gyerekeknek DVD-n. Mondom neki: van HBO Go - szinte minden Disney mese rajta van. De ő azt nem szereti, mert akkor kell laptop meg belépni meg miegymás. Ő szeretné ha csak be kéne rakni a lemezt és kész. De közben már DVD lejátszó sincs, azt is laptoptról kéne indítani
Vannak az olyan ultratechnokraták, mint én, akik viszolyognak a fizikai adathordozóktól, de ezt beszéltük már korábban. Nálam 15 év múlva ha nem is a gyerekek miatt, de az én hozzáállásom miatt sem lennének már elérhető helyen.
Ez az új konzol kicsit marketinges dolog is. Azért jön, hogy rászoktassa az embereket az új felhasználókat az MS új irányára. Azure, GamePass, xCloud. Ez az olyanoknak van kitalálva, mint én.
Az ára nagyon nagy kérdés lesz számomra is.
Btw. amúgy egy lemezes játékom van itt, amit sokalltam a store-ban. Egy darab: a Destiny 1 One verziója. De később a DLC-kkel kifizettem érte vagy 4x annyit a digitális üzletben még
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #54595 üzenetére
A lényeg, hogy mindkét vonalnak megvan az előnye és a hátránya is. Egyszerűen én csak nem látom az előnyét annak a vonalnak, hogy addig tudok csak játszani egy játékkal, amíg havonta fizetek érte. Kivétel persze, ha megvásárolod digitálisan. Annak rövid távon lehet némi előnye (meghajtó kímélés, halkabb gép, bár ez utóbbi a 360-nál volt igazán lényeges, nálam az S és az X olyan halk lemezzel, mintha nem is lenne benne semmi), de amint lelövik a live ezen formáját, onnantól már csak reménykedhetsz az addig letöltött adatok megmaradásában, persze a DVD és a BLU is tönkre mehet, ezt aláírom, de nem kell vele focizni és akkor örök darab ráadásul, ha egy lemez elszáll, akkor meghalt 1db játékod. Ha elszáll a 2 terra-s vinyó, akkor meg az összes gammádat szabhatod. Persze azon is lehetne vitázni, hogy miért állítanák le a live-ot, mikor szó szerint dübörög. Egy dolog biztos, amit te is említettél. A fejlődés túl gyors. Előbb, vagy utóbb ez a rendszer gyengének fog bizonyulni és váltani fognak, azzal egyetemben le is lesz tojva minden "régi" megoldás. Persze nem tudni, hogy ez mikor fog megtörténni, de egy biztos... Meg fog történni.
Az egész eddigi mondandóm lényegében arra irányult, hogy megpróbáljam megérteni, hogy mi a fenének kellene nekem (vagy bárkinek) egy olyan gép, amit csak egy bizonyos ideig tudok használni függetlenül attól, hogy az adott gépezet működőképes, vagy nem. Arra jutottam, hogy kizárólag a kedvező ára vihetne el ebbe az irányba. Szóval hatalmas kérdés, hogy mennyivel lesz olcsóbb. Szerintem nem sokkal, de ha mégis, akkor lehet poénból veszek egyet.
A DVD/BLU RAY lemezes filmeknek, meséknek, játékoknak meg van egy hangulatuk. Gondolom feleséged is emiatt szereti inkább. Ami kicsit fura, mert ez a férfiakra jellemző. Mármint a tárgyak iránti szentimentalizmus. Én pl. azért szeretem jobban a lemezes filmet/játékot, mint a letöltős/online megnézős verziót, mert utóbbinál 10-20 perc után rájövök, hogy "nem is ezt akartam megnézi/játszani", de valójában igen, hiszen mi másért indítottam volna el éppen ezt gondolkodás és válogatás után. Szóval arra jöttem rá, hogy ha túl nagy a szabadság a játék, vagy film választásban (úgy értem, ha túl gyorsan lehet változtatni), akkor az emberek 90%-a nem tud dönteni és elszáll az a kis idő, amit éppen a szórakozásra szánt. Vagyis csak belekap egy egy játékba/filmbe, de ritka, hogy végig is viszi, amit elkezdett.
Természetesen ez az én véleményem a saját tapasztalataim és a környezetem megfigyelése alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz x360elite #54596 üzenetére
Erről biztos sokáig lehet "vitázni", érvelni, ellenérvelni, de mennyire biztos, hogy 20 év múlva előveszel egy 360-as vagy XO-s játékot?
Nekem megvan még a C=64 gépem és kazettán sok sok játék. Idejét nem tudom mikor kapcsoltam be.
Pláne, hogy idő közben PC-re kihoztak emulátort is, de azzal se foglalkozom.
Faterom garázsában, valamelyik doboz mélyén még lehet megvan a kvarcjátékom is.... na azzal meg végképp nem találkoztam az elmúlt 25-30 évben.
Szóval lehet őrizgetni a lemezeket, amik túlélik a live-ot is (vagy ki tudja), de egyáltalán nem biztos, hogy ezekkel fogsz játszani. Inkább az akkor aktuális gyártó szolgáltatását fogod ismét megfizetni (legyen az fizikai adathordozón, vagy online).Ráadásul időd se lesz az akkor aktuális játék felhozatal mellett egy réges-régi x360/XO játékkal vacakolni.
A 80-as évek végén fogalmam se volt, hogy lesz majd egyszer pl egy Mass Effect sorozat.... ugyanígy most sem tudom mi lesz 2030-ban (csak azt, hogy öreg leszek, ha leszek....)Nekem pl az ea access pont jó. Szeretem a sportjátékokat, viszont nem számít, hogy a létező legfrissebb verizóval játsszak.
Több -
l.skywalker
Topikgazda
válasz x360elite #54596 üzenetére
Igen pont ahogy írod. A 360 esetében nagyon nagy kérdés mi lesz ha eljön a vég. Az All-in-one Digital S esetében nálam is csak az ár fog számítani. Ha 50k feletti cédulát kap, akkor nálam nem éri meg, főleg ha valóban nem lesz redesign csak downgrade.
A feleségem inkább azért ilyen, mert az kézzel fogható. Online sem szeret vásárolni. De ez is inkább témakör függő. Ha nem lenne ez az új szép digitális világ akkor most kábé 800 lemez lenne a polcokon. És ez csak a játék. Én azért szeretem online megvenni, mert én gyűjteni akarom, birtokolni. Ha fizikai formában csinálnám, akkor külön házat kéne vennem lassan
-
x360elite
őstag
válasz Throme #54597 üzenetére
Ha van C64-ed és nem játszol vele, akkor el tudod adni, persze csak eredeti kazettákkal csillagászati áron. A kézzel fogható dolgokban az a jó, hogy ha megunod, vagy asszony azt mondja, hogy "vagy én megyek, vagy a sza*jaid ", akkor simán eladod. Ha szerencséd van, akár többszörös áron.
Én pl. imádtam a sega megadrive+megacd+64bit átalakító konzolomat és a hozzá megvásárolt 106 játékomat. Eszembe sem jutott volna eladni, ha asszony nem nyaggat. Feldobtam eladásra és rengetegen jelentkeztek érte, de volt egy "hülye", aki mindenkit felülmúlt, és kifizetett az egészért 730.000.-et. Akkor lettem volna barom, ha nem adom el neki. Konkrétan a 20 évvel ezelőtti zsebpénzemből, amit a sega-ra költöttem összejött az új nappali bútorzat, meg egy 4K TV. Nem csak egy irányból lehet megközelíteni a jövőt. Soha nem volt és még most sincs bennem, hogy én ebből veszek új házat, de mint a példa mutatja, nem tudhatod, mit hoz a jövő.
Az online játékokat viszont nem csak a megsemmisülés fenyegeti egy idő után, de a vásárlás pillanatában a befektetett összeget 100%-ban el is felejtheted.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz x360elite #54599 üzenetére
Gratula!
Én egyébként nagyon sokmindennel vagyok úgy, hogy nem szeretem eladni használtan. Nálunk szerencsére nem kell ezekből kompromisszumot kötni, de az biztos, hogy ezek a kis dolgok az életemben, amikhez ragaszkodok - és 18 év múlva nem fognak maguktól elmenni a háztól
Jó és még a feleségem ilyen örök dolog, de Ő egészen más kategória
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest