- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
-
->Raizen<-
veterán
Hát én szívok mint a torkos borz.
Eddig simán vitte az xbox a philips lemezre írt játékokat de mostmár azt irja ki nem olvasható meg piszkos a lemez tisztítsa meg ez azóta van mióta fennvan az új dashboard frissítés. Img burnt használtam samsung íróval és mostanság van ez a problem 4 dvdt elszartam.
Van vkinek ilyesmi problémája?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
(Kolombusz) #3310 üzenetére
Hát azért van jópár ami használja és autós game is van de az nem sok de zavaró volt nagyon hogy irányíthatatlan volt dpaddal.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
(Kolombusz) #3307 üzenetére
Ja a dpad jobbra már alig reagál a bal ravasz recseg kicsit szorul.
-
->Raizen<-
veterán
Na megjött az ms supportosoknak hála majdnem 2 hét alatt a vadonás új wireless kontrollerem tök ingyér.
Vagy 10 percig törtem a fejem és próbálkoztam miért nem látja az xbox a ketyerét de hosszan kell nyomni a connectelő gombot a kontrollernek hogy felismerje.
-
->Raizen<-
veterán
Lenne egy bontatlan vadi új ms xbox360 wireless kontrollerem cserébe érdekelne p3 tualatin 1400 mhz 512 kb cache proci ha vkit érdekel pü!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Ticsike #2159 üzenetére
Szerintem fontosabb a nagyobb kép mint a nagyobb felbontás! Szerintem is vegyél egy tv-t ami tud 1360-as felbontást elég az. A régi tv-t meg rakd el valahova nem fog hülyén sztem kinézni a szobádba a böszmenagy lcd!
Ja és nem minden játék megy elég gyorsan 1920-as felbontásban például a GOW az átvezető jeleneteknél igencsak belassul már 1280*1024ben vagy a pgr4ben amikor zuhog az eső és sok a kocsi akkoris belassul.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
johnny23 #2045 üzenetére
Igen az egy dolog hogy alapból 4:3-as a beállítás de az összes xboxos játék 16/9-be fut. Tapasztaltam mert crt monitorral szenvedtem mielőtt meglett a mostani szuper kis kütyüm.
Alul felül fekete csík volt ha rendesen hagytam 4:3-ban. 1 dolog működhet hogy teljes képernyőbe legyen torzulás nélkül:640 480-ba rakod a felbontást csakhát mondanom se kell az úgy... Én wide-ra raktam a felbontást crt-n és 1280*720-ba aztán állítottam a képen hogy alul felül kisebb legyen és próbáltam belőni hogy ne legyen nagy torzulás ez 22"-es monitornál majdnem tökéletesen sikerült de 17"-nél nem. -
-
-
-
->Raizen<-
veterán
Áh srácok végre kijött a legjobb horror játék amit a világ látott eddig clive YERIKO!!!
-
->Raizen<-
veterán
Az nfs demó jó lett. A teljes game valami olyat hoz vissza a sorozatba ami rég elveszett!
Várom tűkön űlve! -
->Raizen<-
veterán
Erről nem nyitok vitát a pes mostani része 1 év alatt anyit fejlődött mint a fifa 5 év alatt.
Én is fifás voltam de belefásultam a sorozatba a mostani fifa pc-s verziója minősége egyenlő egy emlős végtermékével az xboxos verzió attól jobb csupán hogy jobban néz ki de meg se közelíti a pes-t játékélményileg nem csak én hiszem ezt hanem a többség is így gondolja! Nézd meg a gamespoton mennyit kapott %-ra a két program és utánna ugasd le a pest thx!
-
->Raizen<-
veterán
Nah srácok kijött a PES 08 ez az év focis játéka ajánlom mindenkinek!
-
->Raizen<-
veterán
X360 eléggé melegszik muszály megcsinálni a hűtés vmoddolást de ezt minden valamire való konzolokkal foglalkozó boltban meg tudnák csinálni. Az új verziós xboxban amit falconnak becéznek abba már 65 nanós cpu van de 2008-ban jön a 65 nanós gpuval ellátott gép amivel nem lehetnek gondok. Ha most veszed az elitet akkor ha az jövőre pl behal akkor sincs para mert a szervizesek már az újfajta alaplapot tennék bele amiben mind2 chip 65 nanós és annak is át lesz dolgozva a hűtés elvileg majd halkabb lesz. Én játszottam elég sokat a tvmen egész nyáron nem volt olyan gázos. Aztán egy 17"-es crtn játszogattam de a látható képméret csökkent amiatt hogy minden x360-as játék 16/9-es képarányra készült és nem tudtam úgy belőni a képet (widescreenbe) hogy a kerek dololgok csak enyén legyenek eltorzulva a játékokban. Most egy 22"-es crtn tolom de ezt sikerült belőnöm tök jó 56 cm-en tolni a gémeket! Ahhoz hogy teljesen látható legyen a kép alul felül fekete csík nélkül ahhoz crtn azt kell csinálni hogy 640-480ba teszed a felbontást xboxnak és akkor jó lesz az már más kérdés hogy pixelhegyeket fogsz látni. A jobb módszer ha veszel egy újabbfajta mondjuk acer widescreen tft lcd monitort 19"-be de 50kba van ... A gugli a barátod keress konzolos boltokat vagy nézegesd az apró újságot okosítás ügyben. (xbox360.lap.hu)
-
->Raizen<-
veterán
-
->Raizen<-
veterán
Vegyétek vigyétek a cuccost! Íme:[L:http://prohardver.hu/apro/elado_xbox360_jatekkonzol_sok_cuccal_ujra/hsz_1-50.html#msg1][/L]
-
->Raizen<-
veterán
Na srácok én kiszálltam a menő konzolozásból mert egyetem mellett nem marad idő túl sok mindenre!
-
->Raizen<-
veterán
A grafika veri a gears of warban látottakat a világ nagyon bejövős nem csak nekem hanem milliónyi usernek kerodeladást fog csinálni a bungie nagyon állat a játék! Az egy dolog hogy 25.-én jelenik meg csak hát mindig voltak és lesznek derék raktáros emberkék a cégeknél akik felteszik idő előtt a netre.
Multiban szerintem pariban lesz a halo3 a cod4-el simán.
-
->Raizen<-
veterán
Na srácok HALO3-ra fel!
-
->Raizen<-
veterán
A fentebb említett módszerrel döglött gépek is javíthatóak!
-
->Raizen<-
veterán
Na kijött egy újabb über demó az xbox live rendszerébe TIMESHIFT. Na ez szerintem lazán jobb meg szebb is mint a gears of war!
Minden effekt ott van a toppon lehet manipulálni az időt megállítani akkor zsír mer látod a sok esőcseppet meg minden lehet lelassítani visszapörgetni a 4. nem tudom mire való
.Szépek a robbanások is benne csak egy baj volt megfagyott a gépem tőle mint az atom nincs szó pedig túlmelegedésről
3 ledről csak keményre fagyott ennyi van még min dolgozniuk a srácoknak! -
->Raizen<-
veterán
Bárkinek akinek van gender changer fordítója crt moncsihoz meg vga hd av kábelhez anyás mind a két csatija és 15 furatos az írjon mert azonnal venném!
-
->Raizen<-
veterán
Megjött végre a bioshock a kis konzolomhoz hát állejtős az egész szerintem az év játéka és bűn lenne kihagynia bárkinek is! Haver új gépéhez levittem a bioshock demót (x2 3800+ 1 gb ram 8800 gts 320 mb) és nagyon szépen ment neki semmi különbség nincs grafikailag a két platform között. Lehet hogy majd beújítok egy pc-be ha látom értelmét még most nem!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Skeleton01 #1538 üzenetére
Demó alapján ismerszik meg a fejlesztőcég!
Szóval a demóra igenis szügségünk van!
Nekem a kezdetektől nem engedte letölteni a crackdown demóját most már lehet?
-
->Raizen<-
veterán
Mennyivel szebb a bioshock pc-s demója dx9-ben mint az xbox360-as? Most szedem havernak hogy jól elsárgúljon az irigységtől hogy neki szaggat majd mint disznó nekem meg fut mint gyalogkakukk a sima aszfalton!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
medvegy #1517 üzenetére
Nekem is jól jön az hogy lehet demókat szedni a boxra mert a demók alapján lehet igazán látni milyen is lesz a teljes! Ja meg a videók azok is jók hogy vannak meg elvétve lehet találni ingyenes skint a dashboardhoz meg játékképeket és trialos live arcade játékokat is lehet lekapni kb ennyit nyújt a silver mód. Ha nem lenne live kapcsolatom mindjárt nem érne annyit a szememben az xbox mert csak játszani és mást semmit csinálni nem annyira jó!
-
->Raizen<-
veterán
Nekem uniross 2500-as elemek vannak én nekem olyan töltőm van amiben 4 db elemet is lehet tölteni akár egyszerre vagy kettőt én úgy csinálom hogy ha lemerül a cucc akkor a másik két már feltöltött elemet rakom a kontrollerbe és ami a gamepadba benne volt azt teljesen lemerítem mert elvileg akkor jó az újratöltés ha semmi energiát nem hagysz az elembe.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Slipandris #1474 üzenetére
Nekem a mortal kombat armageddon csinált hasonlót nem töltötte be a játékot.
Erre fogtam belementem a gyári dashboardba és pal60-as funkciót bekapcsoltam aztán az evox menübe az optionsba ott ahol lehet állítani a pal és ntsc formátumokat beállítottam defaultra és megjavult a játék el is indult és fekete fehér kép helyett szines fogadott! -
->Raizen<-
veterán
válasz
Skeleton01 #1439 üzenetére
Nos az közel 10K ez amit meg vettem 5K szal nekem a pénz is számít!
-
->Raizen<-
veterán
Sürgős kérdésekeket tennék fel! Nos lenne itt ez a vga hd av kábel:[link] Azt szeretném megtudni hogy ezt használhatom e az én 1280x1024-et tudó crt-s monitoromhoz? Lesz valami képtorzulás vagy valami? Milyen módba tudnám használni? 720p-t gondolom nem.
Gondolom szebb lenne
a kép mint a 37 centis tv-men de mennyivel? Válaszoljatok sürgiben mert már meg is venném! -
->Raizen<-
veterán
válasz
Partizan182 #1369 üzenetére
Az enyém is 2006 vége fele vásárolt szal ez se fog már elromlani kb!
-
->Raizen<-
veterán
Valaki ajánljon már nekem egy jó kis 19''-es lcd moncsit 40->50K a keret rá és x360ra kötném rá! Kösszencs...
-
->Raizen<-
veterán
UI: A demót tegnap megnéztem az alapján vontam le a következtetéseket!
Pc-re ha kijön kevés ember tudja majd futtatni! Minimum:x2 proc 2 giga ram 7800 gt-gtx!
-
->Raizen<-
veterán
Kinek mi a véleménye a strangleholdról? Szerintem Max Payne papa elmehet nyugdíjba!
Überbrutális! -
->Raizen<-
veterán
Durva jó a cod 3 alig birtam felállni mellőle!
Valaki kiakasztotta már? Ha igen mennyi időbe került?
-
->Raizen<-
veterán
Valaki segíthetne hogy hogy töltsek emulátoros játékokat fel az xboxomra nem a 360-ra!
-
->Raizen<-
veterán
A halálozásokról és egyébb x360-as problémákról összefoglaló leírás itt: [link] Ez a leggázabb gép amit eddig valaha is kiadtak!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
RockHaRD #1115 üzenetére
''A gép a mentésekben eltárolja a Console ID-t amely a játék konzolunk egyedi azonosítószáma ami ezek után azt eredményezi hogy a játékos profilunkat ha át szeretnénk vinni egy barátunkhoz hogy az ő gépén folytassuk amit elkezdtünk akkor ez sajnos nem fog menni. A merevlemezt egy másik gépre felhelyezve nem fogja látni a játékosprofilt a korlátozás miatt és hibásként jelöli meg. Csak akkor fog működni újra ha barátunk gépén a recover gamertag opcióval visszatöltjük profilunkat az Xbox Live-ról, de ezek után ha vissza rakod a merevlemezt a saját gépedre ezeket a lépéseket újból megkell tenned.'' Ez idézet egy weboldalról.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Eugene Roe #1088 üzenetére
??
-
->Raizen<-
veterán
Colin DIRT carrier mód kiakasztva hát ez jó sokáig tartott!
Venni kéne vmi más kocsis gamet mondjuk flat-out ultimate carmage?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta #1069 üzenetére
Engem nem bannoltak liveról pedig okosított. A garis ''problémára'' már egy fórumtársunk megoldással rukkolt elő vmodos hűtő + kábeljét kihúz és matricára vigyáz ennyi.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta #1062 üzenetére
Az x-pango sztem nem hülyeség tényleg ha sokat reklámozgatod az oldalt és kigyűlik a kredit kapod is az x-boxot de a postát asszem neked kell állni ami kb 8K anno kiszámoltam de ez nem 100% Én is szivesen elvernék 90K-t x360-as játékokra de egy két izgalmas címre eltennék némi pénzmagot gta 4 halo 3 ut3 stb.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta #1058 üzenetére
Asszem ugrik a gari mert megbontják a házikót.
-
->Raizen<-
veterán
A 130 dolcsis szervizelési költség kicsit odaver
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta #1041 üzenetére
Porszívó effektus.
Amúgy kiváncsi vagyok arra mikor fog kimenni a csapágy a vmodos ventikből
?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta #1032 üzenetére
[link] Oopsz már jó csak én vagyok rövidlátó!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta #1029 üzenetére
Én sem látom a játéklistát az oldalon teljes arculatváltás lehet folyamatban. Gondolom majd feltölti a srác én is rendeltem tőle már nem 1 cumót elégedett vagyok!
A the DaRkNeSS brutálisan jó game ajánlom szemrevételezésre!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
adalbert1 #1036 üzenetére
Nem olyan égő az csak meg kell csináltatni a hűtését és mindjárt nem romlik el. A gpu forrasztási pontjai vannak gyenge anyagból és nagyon érzékenyek a hőre valahogy le kell tornászni 70 fok körülre és akkor nem olvadnak ki a golyócskák elvileg. Azt én sem tudom hogy vmoddos ventikkel mennyin megy a cuccos de csak remélem hogy nem lesz vele probléma mert én nem adok második esélyt egy elromlott cuccnak!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta #1011 üzenetére
Hát arra én is kíváncsi lennék! Jó lenne ha nem kerülne 5K-ba a vezeték hozzá
Aktív témák
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas