- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #50408 üzenetére
Igen ez érthető és ezért szerettem a régi wotlabs-os színezést. Ott voltak a szürkék és pirosak (BOT), sárgák (akik kapizsgálják már merre kell menni a tankkal, melyik a tank eleje), zöldek (akiknek már van fogalmuk mit is kellene csinálni, hasznosak is tudnak lenni), kékek (akik többször tudják befolyásolni a csata kimenetelét), lilák (ezt nem kell ecsetelnem)
Viszont QB színeiben nagyon egybe folynak a színek, többféle piros, alig elütő narancs, zöld és a wotlabs-os kék között szinte nincs is különbség, mert nála a kék az zöldeskék, mely könnyen összekeverhető a zölddel pl.
Na mind1, majd a legközelebbi ASLAIN frissítésnél vissza teszem a régi megszokottat. -
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #50405 üzenetére
Most kivételesen az XVM színezések közül nem a normál régi skálát választottam, hanem QB beállításait és így sokkal rosszabb a helyzet, mert sokkal több lett a VÖRÖS!
-
-
jano_77
nagyúr
Jaja, mert a határvonalon túli részt is kidolgozták, de nekem ez tetszik. Mindig elkukkantok a távolabbi részekre mikor kezdődik a csata, főleg olyan pályán, amin még nem voltam. Vagy mondjuk olyan pályán, ahol ugyan voltam már, de pont azon a részen nem, mert legutóbb más irányba indultam el.
Amúgy nekem eddig a map rotációra nincs egy szavam se, mert nagyon jól keveri a pályákat, nem nagyon voltam 2x ugyan azon a pályán eddig egy napon belül.
Remélem ez nem csak a beetetés időszaka. -
jano_77
nagyúr
válasz
e-newsee #50276 üzenetére
Pontosan. Sokszor azon panaszkodunk - igen én is - hogy jöhetnének új pályák (vagy legalább amik vannak, nem kevés, azt forgatná rendesen a rendszer) mert már unalmasak a megszokott és mindig ugyan az az 5-6 pálya, amit bedob a játék egy nap teljesen mindegy mivel megy az ember. Most van egy megváltozott - nem új, csak újszerű - pálya és rögtön panaszkodás, hogy battyák meg. Semmi sem jó nekünk, ez kriminális.
-
jano_77
nagyúr
válasz
lacibacsi #50274 üzenetére
Pár pályán én is kerestem a helyem és hogy hol is vagyok az első 1-2 percben, ez igaz, de azért annyira nem vészes a helyzet. Meg kell szokni újra a játékot és a pályákat. Viszont a nem létező lövések - értsd lövök és nem látni a kiszálló lövedéket, hogy hová is repül - elég bosszantóak számomra. Mert ezekből sokat tapasztalok az új verzió óta.
-
jano_77
nagyúr
Elvileg még 12,5 óra!
7 napot kaptam, mert az ékes szólásommal dicsértem a drága WG-t, amiért bannoltak.
Mondván, hogy megelőzzék a feszültség keltést.
De inkább óvatosan írok le már bármit, mert biztosan bököm vmelyik moderátor csőrét - de ne kérdezd, hogy miért, nem mondják meg.(#50260) Greentea: meg is válaszoltam Neked is a kérdést.
Amúgy WOT-ba már tegnap visszatérhettem
Toltam is hajnali 1:20-ig.
-
jano_77
nagyúr
Na szép. ON topic ba nem, ide lehet. Ki érti ezt?!
Mivel játéktól is távol tartásra ítéltek, így teszt szervert próbáltam - ezt is ki érti hogy oda még be engedett- és baromi jól sikerültek a játék hangok és zenék.
Több tankot is teszteltem, amik felé haladok, de az "egérrel" nem nagyon tudtam zöld ágra vergődni. -
jano_77
nagyúr
válasz
Eztis_Aztis #50250 üzenetére
Bizony, pedig van itt olyan, akik hárman is tolják!
-
jano_77
nagyúr
válasz
rlazol #50080 üzenetére
Ahogy nézem, sajnos van még miben fejlődnöm hozzá képest
-
jano_77
nagyúr
válasz
takessz #50061 üzenetére
De ki beszél itt a kreditről tisztelt fórumtárs? Én nem arra gondoltam, mikor azt írtam, hogy ez cseppet sem egy erős kör, sokkal inkább egy ....... átlagos és ezzel szerintem nem bántalak meg (nem szándékom, csak gondoltam helyre teszem, hogy ne tévelyedj el)
Jaaaa....én sem vitatkozni akartam, csak gondoltam még mielőtt bele éled magad, hogy micsoda kört gurultál, felhívom a figyelmed, hogy közel sem volt micsoda kör. Ennyi. De ha szeretnéd magad hamis képzetek között tudni, akkor ám tessék. Szép napot.Látom reménytelen vagy. Tudod mit! Utóbbi idők legnagyobb eredményét produkáltad a kis T25-el futott 2. osztályos csatáddal. Nem is emlékszem, hogy láttam-e már ilyen szuper kört ezzel a tankkal. (Így jó lesz?)
-
jano_77
nagyúr
válasz
takessz #50056 üzenetére
Ne is haragudj meg, de gyatrábbnál gyatrább köröket, csatákat teszel fel az ON topikba is, ez szerintem elég gáz. Előbb tanulj meg játszani és ha már tényleg vmi értékelhetőt gurulsz, azt tedd fel. Nagyon sokan még az ÁSZ köröket is megszólják, hogy már megint és miért, Te meg 2.o csatát teszel fel, hogy elmond, mennyire szuper voltál. Egyáltalán nem voltál az, SŐT! (Bocsi)
(#50057) zozyk: miért panaszkodsz, hiszen még 5 sebeztek rajtad kívül 1000 dmg felett, az nem is olyan rossz manapság
-
jano_77
nagyúr
Van nekem is CDC, FCM 50t, IS6, SU 122-44, amikkel már nem is tudom mikor mentem utoljára.
Ezeket én is simán könnycsepp hullatása nélkül becserélném.
Kérdés, hogy mire lehet érdemes?
Van-e pl az új patch-el pla tech tree-ben P.Victoria vagy az új kínai TD? Gondolom Defenderre nem lehet cserélni, mert egy Defenderért oda adnék mondjuk két T8-as prémet is simán. -
jano_77
nagyúr
válasz
Tomi0703 #49978 üzenetére
Én szerettem a teljes ágat a BC12t kis WN8 termelő, de elmondhatjuk ezt mindegyikről. De ami ennél is fontosabb, hogy élvezetes velük a játék, minddel! A BC 25t AP-t nagyon szerettem, remélem, hogy a nagy BC is van olyan jó vagy jobb. Meg van már a garázsban, de várom a legénység átképzési akciót, így nem mentem még vele egy csatát sem.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Yofej75 #49922 üzenetére
Én ezt a videót ajánlom mindenképp a figyelmedbe - és még nagyon sok játékosnak szintén lehetne, mert sokan nem vagyunk teljesen tisztában az álca működésével - ha szándékozol light tankokkal is játszani, amik ugye a spottolásra lennének hivatottak alapból. Ebből a videóból szerintem nagyon jól megtanulhatóak az alapok! Videó végén van a lényeg!
(#49927) rlazol: citromsárga még
Te még élsz Laci barátom!? Nem látni az ON topikban?
(#49931) rlazol: vitába szállnék Veled abban a tekintetben, hogy ha mondjuk csak egy adott típussal mész sokkal jobban tudsz érvényesülni, jobban tudsz teljesíteni, mert rááll a kezed és a fejed is az adott játékstílusra, míg, ha kevered a típusokat - light, heavy, td - egyikre sem tudsz igazán ráállni és kevésbé fog menni a játék! Szerintem, de ezt sem én találtam ki, nekem is tanácsolták és jobban is megy a játék, mióta eszerint játszom.
-
jano_77
nagyúr
pont azzal szenvedek én is és tényleg ritka, mikor meg van rá legalább az esély, hogy összejöhetne.
(#49768) mcwolf79: írtam egy számot, nem számoltam utána....de ha mindenáron belém akarsz kötni, akkor most sikerült, remélem boldogabb lett a napod ettől. Ez a lényegen nem változtat, hogy egy fos a map rotáció! Még akkor is, ha vkinek éppen dobott egy olyan szériát, ahol nem volt ismétlődés. LUCKY man.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Kiki18 #49752 üzenetére
Azért ez kicsit erős, már csak azért is, mert az első spotot azt 14:38-nál kapta (+3 sec a lámpa gyulladás), akkor 14:41!
(#49753) jr1994: mit változtat a szummán az, hogy teszt vagy éles szerver?!? Nem nagyon értem a felvetésed: Itt is meg kell lőni és ott is illetve itt is össze kell spottolni meg ott is!?!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
jr1994 #49750 üzenetére
Én kb 2 napja néztem egy T-100 LT, aki 21K+ spottolt Malinovkán!
-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #49730 üzenetére
Erről csak az a véleményem, hogy mindenkinek más nő tetszik - hála az égnek, különben bajban lenne a ffi társadalom - éppen ezért nem vágom, miért kell le/beszólni vkit/nek, hogy milyen színes modokat tesz fel?!? Ő játszik vele és nem Nektek kell "szenvedni" miatta! Többször megszóltatok már a színes tank ikonok miatt, de kíváncsi lennék, hogy hányan gondoltátok végig, hogy miért is ezt használom?!? Mert ahogy ránézek, rögtön látom, hogy milyen nemzet, hányas szintű tank, látom a tank nevét - nem kell a players panelen ez az infó - látom, hogy HT, MT, SPG, TD avagy LT! Mindezen sok infó csupán egyetlen kis ikonban és nem kell a sok felesleges infót kiíratnom. Eközben verik sokan a mellüket, hogy Ők modok nélkül, teljesen alap WOT-al tolják! Egészségükre, tegyék ezt, de hogy én hamarabb látom, hogy milyen leosztás van a két csapatban az tuti, ugyanis az alap ikonokon konkrétan azt sem lehet látni, hogy épp milyen osztályba tartozik az adott tank!
Sosem szóltam meg az ilyen embereket, hogy vajon miért kínozzák magukat, mert az Ő dolguk, mindenkinek a saját dolga, hogy milyen beállítással játszik. Csak sokan vannak itt, akik sportot űznek abból, hogy beszólnak másoknak, tök mind1, hogy éppen miért: szapult vkit vagy vmit, csicsás modokat használ, nem elég jó csata mentett képernyőjét teszi fel - kinek nem elég jó csata egyébként? lehet, hogy az illetőnek az élete csatája volt - stb., stb. -
jano_77
nagyúr
Én a múltkor számoltam össze és megrökönyödve tapasztaltam, hogy a garázsban lévő tankok (74) több mint fele prémium (T3-8)
(#49330) emre: 50B hevay a Lorr pedig medium! Hogy tehetném bele egy az egyben?
(#49333) h1mpi: hidd el van köztük nekem is több olyan, amit szívesen elcserélnék vagy akár el is adnék, de csak goldért vagy HUF-ért.
(JT8.8 csere, Type59 szintén, de ha lehetne el is adnám!)
-
jano_77
nagyúr
sziasztok
itt is megkérdezem, hátha hamarabb kapok választ:
Megtudnátok mondani, hogy T49-re mi a legalkalmasabb 3 felszerelés?
Töltésgyorsítót biztosan teszek. Mellé melyik legyen:
1. Célzásgyorsító+venti vagy
2. Célzásgyorsító+optika vagy
3. venti+optika
4. egyéb esetleg, ami nem jutott eszembe? -
jano_77
nagyúr
válasz
Balesz1899 #49310 üzenetére
tuti kifogyott a gold készlete
-
jano_77
nagyúr
válasz
notika77 #49265 üzenetére
Félek, hogy ugyan ez lesz majd a gold-ért vett álcafestéssel is! Mint anno egy angol tank lőszerével, mikor is észrevették, hogy mindenki nyakra-főre milliókért vesz lőszert, mert úgy volt, hogy vagy 50%+ vagy még többért lehet majd eladni. Végül "rendes" volt a WG és az eladásnál nem féláron ment el, hanem megkapták ugyan azt az összeget, amiért vették.
Szal a kérdésem, hogy mit gondoltok, érdemes lehet a T8-as light-okat a 6. éves akció keretén belül 50%-on lefesteni aranyért?(#49272) jr1994: ez túl szépen hangzik, hogy igaz lehessen!? Bár mondjuk még el is tudnám képzelni, ha nem a WG-ről lenne szó......de róluk van szó!
-
jano_77
nagyúr
Hogy van az, hogy több napja próbálok belépni a teszt szerverre és minden próbálkozásom ezzel végződik:
"You have been disconnected from the server"?!?
Miért kapcsolódik szét? A netem rendben van, minden ok vele, sima szerveren tudok játszani is - leszámítva a nyomorult LAG-ot. -
jano_77
nagyúr
válasz
infectedmann #49068 üzenetére
Volt már hasonló és akkor 1 napot kaptunk pluszban.
Zodo: én régóta ennek lennék a híve, de hát a WG kezében van a döntés és Ők biztosan nem fognak ilyet bevezetni. Hülyék lennének. Nekik az az érdekük, hogy megvegyék a prémium fiókot minél gyakrabban és ezt úgy tudja jól elérni, ha időnként a szerverekkel gond van, addig ketyeg az értékes idő, amit persze nem tudsz kihasználni. Majd mikor lejárt, veszed a következőt.
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
jr1994 #49042 üzenetére
Mi van?!? Te folyamatosan csak kötekedni tudsz vagy esetleg vmi értelmeset is írni! Gyanítom tökéletesen tisztában vagy vele, hogy mire gondoltam! Max rosszul fejeztem ki magam, de azért nem kell rögtön okoskodni. Nem néztem vissza, de az utóbbi időben csak ilyen megjegyzéseid voltak - kötekedőek!
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #49036 üzenetére
Semmi gond.....olvasok a sorok között!
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #48446 üzenetére
Jozef!
Mondjuk átütő ereje elég harmatos! Most az imént egy szaros Tiger I nem tudtam egymás után 3x beütni pedig az oldalát lőttem.
-
jano_77
nagyúr
Megmondaná vki, aki túl van már a Svéd medeken, hogy a Leo-ra érdemes feltenni a 10 cm-es löveget vagy felesleges? Azt tudom, hogy fejleszteni mindenképp ki kell, hogy tovább tudjak menni, de ha nem jobb mint a 7,5-es, akkor feleslegesen nem venném meg.
-
jano_77
nagyúr
válasz
e-newsee #47895 üzenetére
EU oldalon jelentkezzen be és az értesítéseknél nézze meg hogy kapott-e üzenetet. Ha igen ott kell elfogadnia az ajándékot. Akkor fog játékon belül megjelenni, amit kapott.Így jár az ember, ha előbb ír egy választ, mintsem végig olvasmány előbb az összes nem olvasott bejegyzést.
a lényeg, hogy még lett.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #47641 üzenetére
Köszi és én is békés boldog új esztendőt kívánok mindenkinek! Kevesebb beszólogatást egymás irányába. Köszi
-
jano_77
nagyúr
Itt is Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
jano_77
nagyúr
Az Adventi kalendárium kódját esetleg próbálta már vki beváltani? Vagy csak 24-én vagy utána lehet? Csak mert én arra gyanakszom, hogy nem lesz már hozzá karakter.
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Tudom, hogy nem WOT-hoz kapcsolódik - ezért is írom az OFF-ba -, de bízom benne, hogy itt tőlem a géphez sokkal jobban értők vannak többen is, ez már kiderült számomra.
Sazl a lényeg röviden, hogy meló helyet váltok és ma volt az utolsó napom a régi cégnél, így a céges laposról igyekeztem mindent leszedni, ami magánjellegű volt. Így a Google Chrome -ban is próbáltam eltüntetni az előzményeket, stb. Nos ez annyira jól sikerült, hogy sikerült kitörölnöm valahogyan a mentett Könyvjelzőim 98%-át, egy IMPORTÁLT mappát, amiben tároltam az összes olyan Könyvjelzőt, ami érdekelt, többek között minden oldalt, ami vha is a WOT-al kapcsolatban felmerült. Ez most tudatosult csak bennem, mikor itthon játék után kerestem volna vmit és sehol nem találom az IMPORTÁLT mappát a Könyvjelzők között!Kérdésem, hogy vhonnan, bárhonnan vissza tudom-e varázsolni, hogy legyen újra, hogy meglegyenek a lementett Könyvjelzőim újra!? Nagyon nagy szükségem lenne rájuk.
Köszi előre is ha tudtok segíteni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #47393 üzenetére
Épp tegnap nézegettem hogy még nincs még rá az Ász. Még kellene szerezni rá aztán lehet mégis eladó, mert nem megyek vele, még ugye ott van már a T55A is. Pedig még egy garnitúra lányt is tettem bele.
-
jano_77
nagyúr
válasz
rlazol #47245 üzenetére
Ezekkel a dolgokkal csak annyi a baj kedves Laci barátom, hogy rendszerint az én csapatomban vannak! Szinte általánosnak mondhatom most már, hogy az ellenfélnél több kék és lila játékos, olykor-olykor szakaszok (igen több is, nehogy az egy 3 fős uniqm szakasz ne tudja lehozni a csatát), nálunk meg rendszeres, hogy a fél csapat BOT vagy csak agyhalott emberekből áll! Hol van itt a balance kérem szépen!? És ne gyere vagy gyertek nekem azzal, hogy a WG itt kompenzálja azt, ha vki esetleg jobb játékos vagy épp az adott időszakban jobban megy neki a játék! Szakadjon rá a Ciprusi toronyház a sok nyomoronc WG vezérre, akik így gondolkodnak! Mert miért is kellene ezt kompenzálni!? Az agyhalott nyomorék is ha akarna tudna fejlődni, tud videókat nézni, olvasni, információkat gyűjteni, DE NEM akar, mert szarik bele! Akkor ne kompenzáljanak már a másik oldalból az Ő javukra, ha ennyire (nem merem már leírni, mert azt hiszitek a végén, hogy csak káromkodni tudok
)!
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
infectedmann #47202 üzenetére
Tegnap Highway-en pont belefutottam az illetőbe, akiről beszéltél! (tudom, hogy nem konkrétra gondoltál
)
LTTB-el megállt fent a bázisunknál a bokorban, ahol kb az artyk szoktak tanyázni. Persze a tetves Safeshot mod miatt még csak bele lőni sem tudtam, pedig szerettem volna. Ő 2x lőtt belém a nyomoronc. Természetesen elbuktuk a csatát nem kicsit.
Többször volt olyan csatám tegnap, ahol T55A és Skoda T50 hiába sebeztem 3-4 ezret, mert a többek az 1000 nem tudták elérni és legyalultak minket mint Erdei annak idején a ringben.
Persze ilyenkor pont azok pofáznak a chaten, akik a csata végi eredménylistából kiderül, hogy semmit nem csináltak, fingjuk nem volt a csatához.
Egyre kiábrándítóbb lesz a játék és a nyomi WG nem tesz ellene! -
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss #47189 üzenetére
Én nem értem ezeket a helyeket!? Nem úgy volt, hogy vmelyik patch-el ezeket eltörölték, megszüntették!? Legutóbbi is, amit tegnap linkelt vki, és szinte minden mezőnél bemutatták, hogy lehet felmenni a különböző dombokra, hegyvonulatokra végig néztem és azt kell mondjam, hogy aki ezekkel szenved és úgy fel tud menni, hogy közben nem kap be 2-3 lövést, az meg is érdemli.
-
jano_77
nagyúr
válasz
rlazol #47149 üzenetére
Már ne is haragudjon még a világ és egyben Te de, DE!
Nincs szerinted programozó vagy designer a WG-nél?!?
Nem egy gyanítom! És szerintem a szerződése nem arról szól hogy mondjuk csak és kizárólag a tankok felfüggesztésének megoldásáért felel! Vannak programozók akiknek időről időre kiadják hogy épp mit kellene megoldani. Gondolom havi fizetést kapnak, amiért még kell csinálni mindent, amivel megbízták őket. Én így képzelem el, de persze elképzelhető hogy nagyon távol vagyok az igazságtól.
Viszont szerintem Ti is túlmisztifikáljátok a WG-t.A náluk dolgozó programozók bármelyike még tudná szerintem csinálni a játékon belüli módok kiválasztását, ha akarná a vezetés, ehhez biztosan nem kellene külön embert, embereket felvenni és még a gépparkot sem kell fejleszteni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
rlazol #47133 üzenetére
Laci: Te folyamatosan arra hivatkozol szinte minden hozzászólásodban, hogy túl nagy kapacitást igényel! Szerintem annyi pénzből, amit a WG össze szedett már a játékosoktól bármilyen hardver parkot és kapacitás igényt össze tudna rakni, teljesíteni! Itt csupán arról van szó, hogy szarnak a fejünkre és eszük ágában nincs, hogy ezt megtegyék. Igaz, hogy most elkezdődött vmi és betettek már pár modot alapból, de tényleg az lenne a legjobb megoldás, ha az Ő általuk elfogadott modokat végre a saját oldalukra - vagy egy kifejezetten erre a célra készített oldalra - feltennék és onnan lehetne leszedni. Ettől már csak az lenne még tökéletesebb, ha a játékon belül lenne egy olyan fül a Beállításokon belül, hogy MODOK és onnan lehetne kiválasztani, amit szeretne a delikvens.
-
jano_77
nagyúr
válasz
DaveHutt #47085 üzenetére
OMG.....most olvasva a kódokat a lista végén esett csak le, hogy nálam a Chrome úgy van beállítva, hogy automatikusan fordít! Azt nem gondoltam volna, hogy a kaparós rész alatti kódot is lefordítja és így én azt jegyeztem fel semmit sem gyanítva, hogy QDMI! Ezzel szemben ezek szerint a helyes kód: QGWE! LOL
Még jó, hogy van ez a fórum. -
jano_77
nagyúr
válasz
e-newsee #47077 üzenetére
Pont így jártam tegnap én is Karélián. D8-ban hátra felé tolatás közben egy sziklára gurultam és oldalra dölt a tankom. Ott állt tőlem pár méterre F7-ben egy másik light és arra nem vette a fáradtságot, hogy oda guruljon és meglökjön picit. Inkább snipeolta az enemy-t.
Nekem is az volt a szerencsém, hogy nem vettek észre és így legalább túléltem, de sebezhettem volna még nem keveset. -
jano_77
nagyúr
Mentem jó karikát az AMX 1375-el, de sajnos ez is csak 1.osztály lett:
Győzelem
Pilsen
AMX 13 75
Szerzett tapasztalat:1 643 Szerzett kredit 41 325
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"Repairs: -6 494
Ammunition: -35 562
Total: -731 WN8: 12 061 (100) -
jano_77
nagyúr
válasz
MinionFlasH #47022 üzenetére
Mióta nem mentél egyetlen csatát sem? Mert egy időben volt olyan, hogy akik már legalább fél éve nem voltak játékban, kaptak vmi visszacsábító ajánlatot. Nem tudom ez van-e még. Mondjuk nekem a másik acc-omra nem jött semmi, pedig idén szinte alig léptem be.
Ment a LIKE
-
jano_77
nagyúr
válasz
MinionFlasH #47020 üzenetére
Biztos, hogy a Gránátalma natúrlére kell a Like!? Mi köze az állatmentéshez?
Hogy-hogy felhagytál a csatározásokkal?!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
benvolio #47012 üzenetére
Mondjuk sok értelme nem volt, hogy így szenvedte fel magát az AMX, de tény, én sem tudtam, hogy fel lehet menni. Viszont azt sem tudtam, hogy ugyan ezen a mapon az A2-ben is fel lehet menni a sziklára!? Mióta és hogyan? Arról a bázisról indultunk, amit Ti elfoglaltatok és meddel felmentem a dühöngő részhez, hogy az esetleg keresztül vonuló heavyket oldalba lőjem. Erre egy T49 olyat ba**ott a pofámba szemből a szikláról, hogy csak pilláztam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Anime filmek és sorozatok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest