- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz
scyllarus #18667 üzenetére
Köszönöm a tanácsot. 6-osig felfutottam (a klán miatt) most itt megállok/tam.
Most a VK 30.01 (H) és a VK 36.01 (H) -t használom legtöbbször. Utóbbival még "csak" 228 csata, de kezdek ráérezni.
Most a TOGtober -re gyúrok. Bár megfigyeltem, mióta megy, nehezebb csatákat kapok.
Szinte mindig 8-as szintű csaták ....(#18668) h1mpi
Hát már a német vonalat kezdtem el, szerintem egy ideig maradok is itt. Már a legénység is kezd "használható" lenni, .... -
h1mpi
félisten
válasz
scyllarus #18665 üzenetére
Nekem full grafra tolva 1080p-ben a 4790K-val 4.6 ghz-en és egy GTX970-el, se tudta a fix 60 FPS-t.
Volt egy-két pálya, ahol beesett 40-re is. Most jött egy GTX 980 kiváncsi vagyok.
Az optilmalizálás itt nagyon gatya szinten van...bluyoo: ha teheted KV1-S-el menj sokat T5-ben, azzal megtanulsz játszani és kicsit op is azon a szinten. A kis ágyúsüllyedés miatt nagyon kell tudni helyezkedni
-
Tomi0703
addikt
válasz
scyllarus #17726 üzenetére
50-100-hoz: Jó tank, nyerni én sem tudtam vele, de most már feltornáztam 55%-ra, mire meglett az 50-120 még csak 51 körül volt. Ezzel van a legmagasabb átlagsebzésem 8-as tankok között.
KV-4-gyel meg sz#pni fogsz most mondom. Majd várom, hogy gyere panaszkodni és akkor leírhatom, hogy "én meg mondtam".
Rammolás: Én már nagyon kevésszer látok ilyet, talán még a pistikéknek is megjött az esze.
-
rlazol
veterán
válasz
scyllarus #17601 üzenetére
millió példa van mindkettőre, buktam én is már meccset 6-0ról, és győztünk is 0-6ról. Ha az xvm-et nézed, hányszor bukik el az ember 60%körülire itélt csatát és nyer meg 35%-ost? Én ezért nem nézem az elején, csak a csata után. Mert az XVM az embert nem számolja, csak a sebzést. Az meg bármiből összejöhet és túl sok kiváló kemper egy oldalon halálos lehet a saját csapatra nézve.
De ezt nekik hiába magyarázod, ők biztosra mennek, meg hogy nekik igazuk legyen ("én megmondtam, h bukjuk" - persze, de ha nem lépett volna le a top tier, lehet, minden másképp alakul.). A biztospersze épp oly bizonytalan, de megint átcsapunk filozófiába. -
dfsz34
őstag
válasz
scyllarus #17344 üzenetére
Nincs rácsodálkozás, sokkal inkább gondolkodj egy a gyakorlati leprogramozásán, megoldásán.
Véletlen továbbra is van a rendszerben és fogadjuk el a WG állítását, hogy +- 25% eltérítéssel dolgoznak.
Magyarul van és működik egy olyan program, ami bizonyos szituációkban felülírja az alap RNG eloszlást és vagy -12,5% (ez a valószínübb a gyakorlati megvalósítás miatt) vagy -25%-ra eltolja a véletlen generátor "szórás közepét". Még egyszerűbben szerintem egyszerűen leszűkítik ilyenkor a min max sávot és így értelemszerűen kevesebbet fox sebezni, átlagban persze, de ettől még kiszedheted az ellenfelet, csak kisebb eséllyel.
Azaz bizonyos esetekben te nem ugyanazt az RNG-t kapod, hanem egy szűkebb sávon belül, értelemszerűen rosszabb, kevesebb esélyt ad neked.
Még világosabban, kész és működik ez a program, használják is, a kérdés, hogy pontosan mikor vetik be és mit befolyásol. Csak a dmg-t vagy már eleve a lövés is olyan, hogy nagyobb eséllyel lősz orbitális mellét? Mit még? A WG erről konkrétan semmit nem nyilatkozott, érthetően, mert akkor el kéne ismernie a program meglétét, működési mechanizmusát és bizony még több kérdésre kéne válaszolniuk.
Nekem van véleményem a gyakorlati tapasztalatom alapján. Ez egy nem túl tudományos, de működő módszer, a fekete doboz. Amikor tudod a bemenetét, látod az eredményt (input-output) és abból következtetsz a működésére. Nem egzakt, de sokat segíthet a hatás mechanizmus megértésében.
Te sem mondasz mást, a WG elismeri az RNG sáv szűkítését bizonyos esetekben, ergó nem vegytiszta RNG-t használnak. Azt meg csak találgathatjuk, hogy pontosan mikor és hogyan működik ez a felülíró program. Jó gondolkodást.
-
jano_77
nagyúr
válasz
scyllarus #16815 üzenetére
Jó csapat....Runo, Taper Harley, Uniqum és a többiek! Üdvözlöm őket.
(#16813) patrikgtaivs: Prohorovka - K1-ben top tier T34-el?!? az mennyire rendben lévő!?
Se ping-re, se chatre nem reagált a gyökér! Pontosabban épp az volt a bosszantó, hogy reagált chaten, de egy taposottat sem mozdult előrébb! Végül is Ő volt a top heavynk, miért is ment volna.
-
-
diegho
nagyúr
-
válasz
scyllarus #16501 üzenetére
Még én sem csináltam, csak épp az előbb volt egy olyan szitu, amikor már eldőlt a meccs (asszem 14-8 ra mentünk) egy szem arty maradt aki fel volt spotolva és vagy öt társunk már bőszen ment kivégezni, én pedig olyan messze voltam, hogy esélyem sem volt lekapni őt. Na akkor merült fel bennem a dolog de nem léptem ki......
-
válasz
scyllarus #16329 üzenetére
Szerinted a gyengébb játékosoknak az az élmény, hogy a szintekkel felettük állók írtják őket
Két piros vívhat (a szintjükön) jó csatát.
Egy példa: Ha a bajnok focicsapat játszik egy NB II-es sereghajtóval az nem lesz valami izgalmas küzdelem. Ellenben két megyei csapat vívhat izgalmas, jó rangadót!
Egyébként pedig most is azt mondom, egy IGAZI JÓ játékosnak nem a paradicsomba dagonyázás az élmény, hanem a méltó ellenfél elleni taktikus jó csata!
Olvass vissza pár oldalt. Olyant még nem olvastam jó játékostól, hogy húú de szar volt, hasonló ellenfelekkel kellett küzdenem. Annál inkább tele a fórum a pirosok miatti idegeskedésüktől (jogosan). -
válasz
scyllarus #16271 üzenetére
Nem mondtam, hogy holnap így lesz de....
-mitől lenne hosszabb a várakozási idő? Természetesen egy unicum nem csak unicummal játszhatna, kb. a piros, narancs, esetleg sárga gárda lenne tőlük "elzárva"
-jaaaa hát ha egy pronak attól van sikerélménye, hogy pirosokat gázol az már nem kicsit ciki....... A játékélmény éppen hogy nem csökkenne hanem nőne! (már persze ha neked nem az a játékélmény, hogy kinyírsz 5 pirosat aki még a billentyűzeten keresi a megfelelő gombokat)
-miért is baj ha egy élvezetesebb csata hosszabb? -
válasz
scyllarus #16133 üzenetére
Az az érdekes, hogy ha a kis sebzést leszámítjuk akkor (nekem legalább is) sokkal hatékonyabb mint a KV. Gyakorlatilag ha kapásból rálövök egy V,VI-os vasra akkor is átüti (persze gold nélkül) Egyetlen tankommal sem tudok annyira hatékonyan sebezni (itt most nem a puszta HP mennyiségre gondolok) mint ezzel. Nálam ez a jó "sebzési képesség" simán kompenzálja a nagyobb sebzés hiányát. Mondjuk minden tankomon a gyorsabb, nagyobb átütésű, kisseb sebzésű lövegeket preferálom!
-
Patrick76496
őstag
válasz
scyllarus #15231 üzenetére
Az a baj, hogy az az egy pálya nem elég, ezen kívül az összesen kéne javítani (vagy az egész játékon). Most nézem, hogy nem volt fent a tweaker, mert azt hittem, hogy ez okozza a kidobálást, de nem. Most talán jobb ~5 fps-el, de lehet, hogy csak placebó.
(#15234) HáGé: Én lettem már 3. egyszer 1v1-en, csak aztán kiderült, hogy nem jár érte gold. A KT stock csövével agyonszopattam a sok IS-3-mat, mindig mondták, hogy ammo racket kaptak.
Amúgy 3v3-on nemigen nyertünk még eddig (ott persze normális ESL tankokkal). Ilyenkor bírom, hogy mondják, menjek ESL-re goldot keresni, a CW nem arra van.
Amúgy én csak a fun-ért nem mennék ESL-ezni, csak arra jó, hogy felidegesítsen az izgalomtól.
(#15235) unravel: Épp ezért próbáltam én is poénosan reagálni.
(#15248) mrszitya: Szerintem pont a kisebb javításoktól várhatunk valami eredményt, elvileg a sok kis hiba együtt rontja el az FPS-t. Azért ledöbbentem, hogy ahhoz képest, ami a teszt szerveren volt, mennyivel rosszabb lett a történet. És ott még kidobálás sem volt.
A Sluggeres körhöz meg grat.
(#15273) KisApám: Hidd el, a magyarok ugyan olyan szinten vannak, mint a lengyelek. Én akkor kapok hülyét, ha belőlük van a csatában sok Autista Pista.
Az már csak ráadás, amikor még ki is írják, hogy van magyar?
És ha véletlenül nem köszönök vissza (akit nem ismerek, annak minek?
), van hogy meg is sértődnek (a nagy HUNS feliratból nem nehéz kiszűrni, hogy az vagyok). Persze vannak kivételek, néha találkozok normálisakkal is. Amúgy meg fogsz lepődni, de ahhoz képest amennyi siemázás volt 2 éve, most alig látni párat.
(#15297) jimmy74: Basszus pont a lényeg nincs a képen. Mennyi sebzés? Egyébként grat hozzá.
- - - - - - - - - - - - - - - -
- Ezt a kört bírtam: Elkezdett az enemy foglalni, beírom nekik: "Don't be pussies, come and kill us all. I want to damage." Erre kijöttek ketten a körből és még gyors összeszedtem egy high caliberre valót.
- Ekkora carry-t sem minden nap látni, amilyet az a SU-76 csinált az ellenségnél. 2 Tier 5-ös heavynket lőtte ki a cap körből, és a kör végéig egyáltalán fel sem volt spotolva.Más: Nem úgy volt, hogy tiltott az ellenség minimapon az ellenség toronyforgatását kijelző mod?
-
-
myckey
veterán
válasz
scyllarus #14947 üzenetére
nem úgy gondolta azt Gyuri.
na de én tényleg nem tudok mit kezdeni.
nem volt semmi gond.
most meg akármit akárhogy állítok,baszhatom.kipróbáltam wór tándert,az megy ahogy eddig is ment.
-mondom megnézem hátha nettel van valami gáz,de nem .-nem tudom mi lelte,de ez nem jó poén
-
Djuree
félisten
válasz
scyllarus #14943 üzenetére
nem tudom mi bajotok van. nekem nincs túl erős gépem, 13k-s proci meg egy 20k-s vga és megy full HD-ban átlag 30fps-t.
ez pedig nem pénz egy gépért manapság, legalja kategória kb. amit most venni lehet, a leggyengébb haswell procit vettem. nem 10 éves gépen kéne megpróbálni játszani vele...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
scyllarus #14913 üzenetére
Azért én a vasammal (960 BE, 7970, 8GB) mertem remélni, hogy ha egyetlen másik játék sem sz*r*kodik, akkor ez is elfusson. Mert nem az a fő baj, hogy fullon csak 25-35FPS van, hanem az, hogy mindent minimumra véve ez csak 10-el növekszik, miközben bármely más játékot már közepes beállításon nyomhatok betonstabil 60 FPS-en...
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
scyllarus #14577 üzenetére
nálam nincs lag ..még ..majd egy óra mulva mikor teli lesz a szerver,és olyankor szoktam abbahagyni
Innentől fogva gondolhatok mindenféle furcsaságra és az elc jogosan wtf-olt nekem,hiszen valahol biztos el volt búja aztán meghalt "tőlem" ..már várom mikor ír rám,hogy hacker vagyok :/ -
Flayer
senior tag
válasz
scyllarus #14532 üzenetére
Szia!
Nekem megvan a JP2 és a Jagtiger is!
Hát nekem addig nem rémálom a Jagtiger még mögéd nem kerül egy kisebb gyorsabb tank ami simán körbetáncol!Persze ehhez jó csapat is kell akik megvédnek a gyors erős tankoktól!
Mivel mindenki ontja a gold töltényt még a kisebb tankok is belőnek ha mögéd vagy melléd kerül!
Én jobban szeretem a JP 2 azzal könnyebb mozogni ha már bajba kerültél! -
Patrick76496
őstag
válasz
scyllarus #14479 üzenetére
Biztos ugyanarra a TD-re gondolunk? A JagdPz IV-nek +12/-12 a gun arc-ja, ami nagyon jó. A TD-k csak ~20%-a rendelkezik ezzel megegyező, vagy ennél jobb értékkel. Ettől függetlenül nem mondom, hogy nem szívatós tank, nekem nem volt még (asszem pont amiatt fejeztem be az ágat).
(#14496) Bingisz: Nem hiszem el, hogy ilyen kis dolgokon tudsz nyavalyogni, amikor már így is több 10 ezer goldot nyertél...
Mellesleg full grafikán játszol 100 fps-sel, egyéb probléma?
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Bírom ezeket a kitartó játékosokat:- OP hely gyors light tankoknak Arctic Region-on, plusz egy kép a végeredményről. Szecska, ezt asszem neked mutattam még régebben.
- Tiger I 4600+1200 sebzés, 1600 pure xp
- T71 14 ezer spot sebzés, itt a replay, akit érdekel. Haver köre, de szerintem megérdemli, hogy kirakjam. -
-
Patrick76496
őstag
válasz
scyllarus #14013 üzenetére
Érdekes lesz, én biztos kipróbálom.
(#14058) mcwolf79: Ezzel arra (is) akarok kilyukadni, hogy sok jó meg rossz gép van a játékban, de a legjobb/legszarabb díjjal egyiket sem lehet kitüntetni.
(#14095) KisApám: Nem akarok beleszólni a skilleidbe/perkjeidbe, csak annyit szeretnék hozzáfűzni a témához, hogy ha 2 kört mész a JT-ddel, akkor már le tudod resetelni mind a 4 ember skilljeit. Plusz még ha feláras is a skill wipe, akkor tényleg nincs mit sajnálni rajta. Ráadásul még prémiumod is van, és még ráadásként mostanában az akciók eszetlenül fossák a kreditet, úgyhogy tényleg nem értem, mire spórolsz annyira.
Pl. én prém nélkül játszok, T5-től felfele mégis minden tankomon van legalább 2 db golddal leszedhető felszerelés (amiből legalább 1 db 500 vagy 600 ezres), a PzII-n 3 van.
Amúgy tök jó az ikon modod (csak ki kellett benne cserélni pár képet, mert a készítő lusta volt néhány tankra rákeresni).(#14119) bullseye: Én még mindig a WN6-ot használom csatában (csak a menüben nem tudom, hogy kéne megcsinálni), patch után az egyik első dolgom volt, hogy visszaállítsam az xvm-et.
- - - - - - - - - - - -
- Fogadjunk, hogy ilyen már mindenkivel történt
- Valami nem stimmel.. -
Magany
tag
válasz
scyllarus #13782 üzenetére
És hogyan? Egy másik kérdés, miért van az hogy pillanatok alatt torolni tudtam a játékot a gépből és újra instalálni meg egy fél napba kerül? Azt hiszem a netem gyorsaság befolyásolja ugye? Még egy dolgot nem értek, elindítottam a telepítést és azt írja a kliens frissítése. Az nekem jó? Újra települ a játék és nem csak frissül? Régen telepítettem már, nem emlékszem......
-
Patrick76496
őstag
válasz
scyllarus #13526 üzenetére
Talán még a pontosságot le lehetne nyelni, de ott a 2,9-es célzásidő, ráadásul úgy, hogy még tornyod sincs és állandóan forognod kell, az már nem vicces. Mondjuk most nézem a DPM-je nem rossz.
- - - - - - - - - - -
Researched:
E 75 researched. Undistributed experience spent: 154000. Free Experience spent: 0.
Researched:
M26 Pershing researched. Undistributed experience spent: 98100. Free Experience spent: 0.
- T20 kitudjahanyadik tank ász
- KT ending stat
- T20 ending stat
A végére a T20-al úgy-ahogy megbarátkoztam, de a KT-t soha többet. -
Dobi 562
addikt
-
Midway
senior tag
válasz
scyllarus #13277 üzenetére
Köszönöm a választ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Esetleg azt tudja valaki, hogy hogyan lehet "feladni a harcot"?
Többször láttam már az utolsó játékosnál, hogy nem kellett kilőni,mert feladta.
Legalább is ezt írta ki: "a játékos feladta a harcot" és vége lett.
Ez néha jó lenne , ha egyedül maradok 5-10 tank ellen. -
dfsz34
őstag
válasz
scyllarus #12980 üzenetére
Nézd meg a statisztikát inkább, lehet, hogy neked nem megy vele. Előfordul, de a stat is azt mondja, amit én játékosként látok, hogy nagyon erős a tierjében a T29. Gondolj bele, ez csak az átlag, átlag játékos is jobban megy vele, mint bármelyik másik nehéz tankkal és akkor mit lehet belőle kihozni, ha kicsit elmélyed a használatában az ember?
Nem mondta senki, hogy a Tigerrel nem lehet a terepet kihasználni, de nem egy kategória a kettő. A tigernek ráadásul egy elég jól belőhető gyenge pontja van a tetején, amit nagyon sokan ismernek. Azaz nem olyan biztos, hogy sikeresen lehet vele bújócskázni egy T29-el szemben. Ahogy írtam, mozgatni kell a T29 fejét, aztán mindjárt nem olyan egyszerű a gyenge pontját meglőni, mondjuk mozgatás nélkül sem egyszerű.
A tigernek is van sok jó tulajdonsága,a nagy hp, a RoF és a pontos, jó átütésű ágyú, de ahhoz, hogy ezt kihasználd, nyílt terepen kell elkapd az ellenséget, ahol egymás után sokat bele tudsz lőni, mert az alfa meg jóval kisebb. A T29-el ellenben, ahogy a terep engedi, akár egészen közel is lehet menni. A Tiger kigyullad elől is, ami nagy probléma forrás, a T29 nem, csak oldalról, hátulról, de nem számít gyulladós tanknak. A Tigerhez képest meg pláne.
Jó sniper tank a tiger, nem vitás, a T29 ebben lemarad, de nem tudom, úgy vagyok vele, hogy van elég sniper td amúgy is, most még egy nehéz tankkal is azt csinálja az ember?
Úgyhogy ez ennyi, ha valaki ügyesen kezeli, akkor mindegyik jó tank, de ha arról beszélünk, hogy melyik használható univerzálisabban és melyik alkalmas a kemény ellenfelekkel való harcra, akkor a statisztika nem hazudik. Az rendben van, hogy tier5-6 esetleg 7 tankokat mindegyik jól tudja aprítani, csakhogy a csaták fele tier8-9 ellen van.
Szerintem, ami a tigernek a legnagyobb baja, hogy elől gyullad és emiatt nagyon meg kell gondolni, minden frontálisan bevállalt lövést. Szerintem emiatt sokan leszoknak a nyomulásról vele, de a kemper stílus meg nem nehéz tankhoz illik. Egy T29-el belemászok az ellen arcába, szinte kizárt, hogy komolyabb sérülést okozzon elölről a hp-n kívül.Ha meg az arcában vagyok, akkor a gyengébb játékosok lövik a tornyot össze-vissza jó pattogósan. A narancsra simán rá merek mászni, de a sárga is, ha látom, hogy max két lövés.
(#12984) Stigma.HC Mindent lehet, kerüld meg a dombot murovankan, mennyi időveszteség az? Nem is belegondolva, hogy az ellenség sem hülye teljesen és biztos lapul valaki az erdőben vagy fent a dombon. Az ágyú kitéríthetőség pont itt jön be, mint tényező, mert egy t29 a domb mögül is tud úgy lőni, hogy te csak a rettenetesen nehezen sebezhető tornyát látod. Sokszor kerültem már T29-el olyan helyzetbe, hogy több ellenség jött rám és nem kv1 volt, hanem 8-9 vasak. Ha látják, hogy nem megy szemből, persze megindulnak oldalra és itt jön be, hogy a csapat lövi-e őket.Ha segítenek és lövik őket, akkor még mindig ki tudnak szedni, de olyan brutál hp veszteség mellett, hogy a támadásuk szinte biztosan elakad és akkor gondoljunk bele, hogy tier9 csatában mit nyertek érte? Kiszedtek egy hetes tankot, hm.
-
dfsz34
őstag
válasz
scyllarus #12975 üzenetére
Most mentem még egy kört a T29-el. Ez egy teljesen alap alap csata. Nulla hp veszteség mellett, kihasználva a domborzatot, 2121 sebzés 1 kill. Gyakorlatilag még meg sem izzadt a T29 egy ilyen tier7 csatában. Több sebzés fizikailag nem volt lehetséges, mert nem értem oda, illetve a társak lelőtték az ellent.
Ez nem egy nagy csata, hanem ez egy teljesen alap csata a T29-el, ennél szinte csak jobbakat lehet vele menni. 2e sebzés szintén teljesen alap ilyenkor. A kill szám sok mindentől függ, azt nehezebb így számolni.
Ha az ellenség kicsit okosabb és nem a tornyomat lövi, talán még sebezni is tudtak volna, de gyakorlatilag egyedül illetve minimális támogatással kiirtottam volna a zászlót védő 5 tier 5-7 tankot és nem nagyképűség, hanem egyszerű ténymegállapítás. Az IS-nek botrányos a lövegkitéríthetősége, jöhet fel a dombon, esetleg egyet belém is lő és vége, mert közben kap hármat csak tőlem. A többi tank meg egyszerűen nem ellenfél, ha feljönnek a dombon, akkor visszatolatok és 2-3-t kiszedek a dombon. Ha valaki körbejön, nem tud kilőni én hamarabb végzek és ő következik. Semmi ilyesmi nem volt, szerencsétlenek próbálták lentről a tornyot meglőni, hát most nem sikerült.
Győzelem!
Csata: Murovanka 2014.02.14. 14:27:05
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 1 162
Szerzett kredit: 38 791
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "3. osztály" -
dfsz34
őstag
válasz
scyllarus #12954 üzenetére
"Tudom, hogy teljesen egyedül vagyok a véleményemmel, de ezt a T29 nevű szarkupacot mire lehet használni?"
Húha, ez most tényleg user error lesz. A játék szerintem és sokak szerint is legjobb nehéz tankjáról beszélünk egyébként, a tier-el súlyozva persze.
Nem akarok nagyképűsködni, de keményebb csatában 1500, noobokkal teli könnyebb csatában legalább 2000 sebzés a minimum, amit ezzel hozni lehet de ez tényleg csak az alap, a minimum. Ennél sokkal jobb csatákat is lehet vele menni, 1200 alap xp felettiekre gondolok. Ha kijön a lépés, akkor minden harmadik, negyedik csata ilyen.
Fedezék mindenhol van, dombos terep, roncs, kőhalom stb. Az arty valóban megtalál, ha sokat kempelsz, de ez minden tankra igaz.
A teste meg nem annyira puha azért bár bizonyos pen felett valóban nem véd, de azért nagyon sok szenved vele, hogy átjője. Ha pl dombon jössz ki és ferdén áll, akkor is jól pattint a szög miatt.Másik trükk, hogy pl su troll ágyúval nem szembe kell állni, hanem az oldalát mutatni és a tornyot felé fordítani. A lánctalp majdnem biztosan benyeli, ha a tornyot lövi, akkor meg pattint.
Nem sok ilyen tank van, de erre érdemes az időt rááldozni és megtanulni vele játszani. A lényeg, ha kitanulja az ember, akkor rendkívül szórakoztató vele menni és még akár 1:n helyzetekben sincs minden veszve (főleg hull down helyzetben), ami azért valljuk be nem sok tankról mondható el. Kevés tankot tartottam meg, a T29 az egyik.
-
törölt tag
válasz
Szerintem istencsászár egy vas a T29, állandó helye van a garázsomban.
61%-os wr-em van vele 190 csata után.
A taktikám egyszerű:
Védelemben középtávról pusztítom a zúzdát.
Támadásban én is bemegyek a roncsgárba.Ettől függetlenül van akinek nem jön be. Én az is - kv szériákat csak azért húzom, mert abban reménykedem, hogy legalább egy vasat találok közöttük ami bejön.
Meg is találtam. Az IS-3 teste a KV-4 top ágyújával.Mivel ilyen sajna nincs, ezért marad a T-29 ha szórakozni akarok.
Egy jó trükköm viszont van a nemszeretem tankok húzásához.
Tegyél rá csigaszemet, legalább a spotre is jön az xp, hamarabb túlesel rajta. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
A géppuska eszi a találatokat a bal frontján .) ..A T29 a legjobb 7-es tank,el kell rejteni az alvázat azt jólvan
..én nagyon élvezem vele a csatákat- bár nekem egy 6x-es legénység van benn,így azért jobban muzsikál. ..A T32-nek egy előnye van,mégpedig az,hogy nem lehet felgyújtani ..és itt vége is mert,a többi paramétere a hátrányára válik :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest