Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz scyllarus #10355 üzenetére

    Én a Churchill I-nél a Churchill III-mas tapasztalataimra hagyatkoztam, szóval a löveg nagyon bejött. A páncél tényleg nem sok a KV-hoz és a T1-hez képest, viszont a BDR-nek még ennél is kevesebb van. A ChVII pedig nagy kedvencem volt, szinte majdnem az összes T6-os (és néhány T7-es is) pattog róla, ha nem tudja, hol kell lőni és/vagy jól be van forgatva. A BP-t viszont én sem szerettem. A lövege nem volt rossz, viszont a páncél azon a szinten már nagyon gyenge és ezt a sebesség sem kompenzálta sajnos.

    (#10374) Stigma.HC: Lehet kínomban még hétvége előtt elkezdek ChIII-mazni, hátha azzal menni fog, de erősen kétlem. Sajnos ha nem megy a játék, akkor nincs olyan tank, amivel élvezem.
    - - - - - - - - -
    Pár napja elkezdtem a Foch-t (120), nem estem hasra tőle. Piszok lomha az AC 48-hoz képest és a páncélját sem érzem, hogy lenne valamennyi. Az emberek vagy gold-ot töltenek, vagy a weakspot-ra céloznak, amit természetesen mindig eltalálnak. Az előtte lévő gép sokkal jobban tetszett, ennek valahogy nincs megállítóereje a kis sebzése miatt ebben a tierben. Meg is értem Diegho-t, hogy átlépte free XP-ból (9 kör után neki is elege lett), kb ő is 2000 körüli átlagsebzést csinált vele. Nem tudom mi lesz velem, ha SU-122-54-ezni kezdek.

    Más: Amúgy durván szar a HEAT lőszer, ezért sem használom T10-ben, csak az AP-t. Múltkor, amikor berángattak CW-re, nem bírtam belőni E5-tel az IS-4 oldalát, pedig csak kb 10-20°-ban volt forgatva. Ez JMR 112-es bemutatójában tökéletesen látszik, ahogy a 250-es átütésű gold lepattam a ~35°-ban beforgatott Pershing oldaláról. :U Kiegészítésként megjegyezném, hogy 8.9-ben a 3x-os caliber overmatch-et is el akarják venni tőle (ergo pl E-100 is pattanhat HEAT-tel egy 70° felett beforgatott Hellcat-ről).

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák