- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz Pete55555 #75542 üzenetére
Utólag is boldog születésnapot! Látom goldskúló volt betárazva.
Na letudtam a 10 csatát (nem lett olyan rossz):
És mit kaptam ezért ajándékba? A második csíkot!
Most pedig megyek artyzni, hogy visszaadjam a kölcsönt, amit az előbb kaptam egy 212-től.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!!
Nagyon új vagyok még a témában... Néztem mikről folynak itt a beszélgetések, néztem már videókat is ... De valaki aki találkozott már a Caernarvon tankkal, mondj már meg, hogy milyen területen kell lennem vele és milyen posztot töltsek be, hogy minden csatában tudjak megfelelően játszani, mert bárhová megyek, városba, akárhova, nem megy a játék vele. Black Prince-el nem volt ilyen gondom és most kezdtem a játékot nemrég, szóval csak ez a tier 8-as tankom van. Valaki esetleg?
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
Scheff
tag
Real Gamers 3on3 bajnokság döntője 19:40-kor kezdődik. A DTQ Greedy Aces csap össze a LastMinute csapattal. BO7, 8 perces csaták, a közvetítést ezen a linken követhetitek nyomon.
[ Szerkesztve ]
World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff
-
fsb1000
nagyúr
válasz fradi81 #75554 üzenetére
Be merem vallani: egyetlen 4 killes sem sikerült szakaszban. Lehet 3-as szakasz nyerőbb.
.
De ha valakiknek jól megy és minden 3-4. körben összejön, (én azt hittem minden másodikban sikerülni fog), akkor is több mint 100 csatát kell menni szakaszban.
80K xp előbb meg van.[ Szerkesztve ]
-
benvolio
őstag
válasz Angel1981 #75564 üzenetére
Mivel venti is van rajta én biztos, hogy visszaváltanám BIA-ra az első sort, de szerintem az off-road-nál még a "sima utazás" is jobb. Egy ilyen "heavy-s" med-et lehet úgy használni eredményesen, hogy a tempomatot egyes fokozatra állítva mész előre és csak köpködöd a megymagot. Úgy mint az AT2-nél, mert az út egyenetlenségeiből adódóan a mozgás és a kemény páncél miatt pattogni fognak róla, de te meg szépen 0-ra csipegeted az enemyt. De ahogy nekem is javasoltak néha, azt raksz rá amit akarsz.
-
Angel1981
veterán
válasz Diarmand #75565 üzenetére
Khmmm... mi a sofőrről beszélünk!
És a biztonságos elhelyezés mivel perk, egy teljes helyet elvesz, onnantól csak 160% marad a javításra és a camora, vagyis valamelyik hátrányt szenved - arról nem is beszélve, hogy nagyon ritkán kap ammo racket, és szerintem mind a biztonságos elhelyezés, mind a vizes lőszerrekesz placebo - de azért kösz a tippet!
#75566 benvolio: a BIA mindenkitől elvesz 100%-ot, onnantól mindegyik tagon vagy a 100%-os javítást / camot "fel kell áldozni". Én BIA-t csak 400%-os legénységnél adnék, addig szerintem pocsékolás, olyan jelentéktelen, amit ad.
A másik meg, hogy a Matilda páncélja csak T4-ben erős igazán, T5-ben azért már nem ajánlatos vele első sorban harcolni, ráadásul a HP-ja is kevés, és az artik is szeretik, leszedik egy pillanat alatt.
Amúgy sem találtam eddig olyan járgányt, ami mozgás közben 150 méternél távolabbra betalálna, ergo nem szokásom mozgás közben lődözni (kivéve flankelésnél).
Tudom, elsőre nevetséges lehet az off road driving, de ennek legalább mindig hasznát veszem amikor mozgok, szóval köszi a tippet, de szerintem így a jó - illetve a legkevésbé rossz.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Angel1981 #75572 üzenetére
Szerinted placebo
Mindkét cucc megnöveli a modul hp-t, így innentől nagyon nincs miről vitatkozni. Itt meg tudod nézni, hogy melyik mennyivel növeli a lőszerrekesz hp-ját.
A tűzoltás ellenben a játék leghasználhatatlanabb skillje, soha ne adjátok semelyik embernek sem. Ami meg a BiA-t illeti, volt már róla véleményütköztetés nem egyszer, az enyémet már elmondtam róla, de a Matildán tényleg nem éri meg. Lassan megy, ettől gyorsabb gyakorlatilag nem lesz. Gyorsan lő és céloz, ezért a BiA-tól nem fog sem gyorsabban lőni (plusz 4 század másodperc) sem célozni (ez annyira kicsi értéknövekedés hogy kb észrevehetetlen). Erre nem kell. SZVSZ mielőtt kötözködne valaki.Jah igen, hogy a sofőr Nekem a tűzoltás szúrta a szemem, mert az FV 183-mon kihúztam mindenkinél fullra, de még akkora csalódás nem ért a játékban
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
A WOT támogatja az SLI-t?
Fully electric lifestyle!
-
04ahgy
nagyúr
A WoT támogatja az SLI-t, de az SLI nem támogatja a WoT-ot.
Egy olyan játékról beszélünk, ami még egy középkategóriás kártyát sem fektet meg egymagában, annyira CPU limites 5GHz-es i7-4790K-n is...
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
h1mpi
félisten
Oké köszi, akkor hagyom a 980-at, gondolkoztam egy 970 SLI-n.
Fully electric lifestyle!
-
Spenike
tag
válasz Bingisz #75324 üzenetére
Hali
"Nézzük artyval mit tudsz tenni hatékonyan egy csatában a győzelemért:
-sebzést osztani
-kilőni tankokat (bár már ezt is kevésbé hatékonyan, mint egy normál tankkal)"+
Talán kivenni az ellen artyt amit te nem tudsz meccs elején (ezáltal mehetsz olyan pontokra ahová addig nem mentél mert megölhet az arty nem kerülhetsz spot alá mert meglő az arty stb !....)
Láncon tartani 1 heavyt amivel a többiek szenvednek mert beállt 1 jó kis helyre és pl jó játékos is tolja vele stb stb.. kell az arty! szerintem .... -
-
jagada
addikt
Melyik a legjobb T8 heavy/med tank?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
válasz #43783936 #75584 üzenetére
Ez attól függ, hogy saját tierben, vagy éppen +-2 tierbe dob be az MM. +2 tierben inkább a 2. sorból próbálok szurkálni, topként pedig megyek előre.
Azt elfelejtettem írni, hogy sima, nem prém tank érdekel.
Tiger II van kifejlesztve azt megéri megvenni?
Kihúztam már T7-ig az orosz, USA és a brit heavy ágat is, de a medeket is szeretem. Elég drágák már itt a tankok nem akarok vakvágányra futni, vagy nagyon szenvedni.Olyan kellene ami nagyot penetrál és sokat sebez, de azért jól pattint is.
Illetve az is érdekelne, hogy mit javasoltok KV-13 vs. T-43?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
zsolthee
senior tag
válasz jagada #75589 üzenetére
Nem szálltok le H1mpi-ről, mi?
De hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Med tank tier 8-ban szerintem: Centurion! 226 pen és kiváló GD a legjobbá teszi
Heavy. 110-nek az orra jól pattint, pontosan lő. GD szinte nulla, de nagyon mozgékony. Gondolkozom, hogy az IS3 helyett ez marad inkább a garázsban. Alfa sebzésben lemarad ugyan az orosz társától, de hamarabb újratölt.
Másik kedvencem a T34, de az prémium.[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz Diarmand #75575 üzenetére
Köszi, a játékmechanikai szabályokkal tisztában vagyok.
Azonban az eddigi játéktapasztalatom alapján azt kell mondanom, szerintem a vizes lőszerrekesz sem ér szinte semmit (pedig az +50%-ot ad), akkor ezek után a +12,5%-al mit akarunk?
Jó, igen, lehet, ha majd elérik a 300%-ot akkor átrendezem, mert a tűzoltás szintén nem ér semmit, de inaktív perket azért mégsem akartam harmadiknak.#75573 benvolio: én sem vitázni akarok, csak megindoklom. Vegyük sorra a sofőr képzettségeit!
Clutch breaking: med lévén eleve tűrhetően fordul, csak úgy, mint a tornya, gyakorlatilag nem lehet flankelni, ergo szerintem felesleges.
Smooth ride: tapasztalatom alapján inkább megéri megállni, mint menet közben lőni.
Controlled impact: ezzel a sebességgel aztán nem fogok leütközni senkit!Ezek után csak a smooth ride marad, mert az legalább MINDIG érvényesül, amikor mozog a vas - de valóban nem sokat ér, elismerem.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz jagada #75589 üzenetére
Bocs, lejárt a modidő!
Khmmmm..... szándékosan nem akartam ezt írni, gonosz vagy!
"Olyan kellene ami nagyot penetrál és sokat sebez, de azért jól pattint is."
Ha továbbra is medekről beszélünk, akkor T8-ban ez egyértelműen a Centurion - persze csak hull-down-ban pattint.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz jagada #75583 üzenetére
A legjobb T8 heavy/med az Amx 50-100. Az összes többi vagy heavy, vagy med Komolyra fordítva: pattintani nem pattint, minden másban oké. És nagy előnye a mostani csapatoknál, hogy mindenhová oda lehet érni vele, ahol baj van. Én a Tiger 2/IS-3-nál jobban szeretem a gyalázatos WR ellenére. (Persze a nagy ágyúval csak 2 kört mentem eddig, addig meg problémás-mint a többi stock T8)
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
04ahgy
nagyúr
válasz jagada #75585 üzenetére
"Olyan kellene ami nagyot penetrál és sokat sebez, de azért jól pattint is."
Cégünk olcsón, jól és gyorsan dolgozik. Ön ebből kettőt választhat.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
A WoT egyetlen CPU-t szeret: ami minél magasabb órajelen üzemel. A minél több szállal nem foglalkozik. Innentől a következtetés adódik: WoT-ra a legjobb ár-érték arányú jelenlegi CPU az a Pentium AE (G3258), 4,5-4,8 GHz-re húzva. Az LGA2011-re fordítandó többletet hasznosabban is elköltheted, ha csak a WoT miatt vetted volna. Pl. sörre, goldra (ja, ez ).
HGyu
-
S.Copperpot
tag
válasz jagada #75585 üzenetére
Talán egyszerűbb felsorolni, hogy mi nem felel meg az elvárásaidnak:
- a medek:
-- Pershing, T69, T34-2, T44 (mindkét ágyúval): relatív kicsi pen;
-- Centi, STA: relatív kicsi alfa (de a DPM jó)
-- Panther 2: relatív kicsi pen vagy relatív kicsi alfa
- a heavyk:
-- 110, Cérna: relatív kicsi alfa (de a DPM jó)
-- VK4502A: relatív kicsi pen vagy relatív kicsi alfa
-- T32: relatív kicsi alfa és relatív kicsi penA maradék megfelel, azaz: IS3, KV-4, Tiger2. De mindegyik jó, ha tudod használni, és nincs ellened az RNG. Mindhárom jó az általad megjelölt harcstílusra, csak arra figyelj, hogy a KV4-et és a Tigris 2-t be kell forgatni a legjobb védettségért, az IS3-mal meg szembe kell állni a legnagyobb veszéllyel.
ui: mégsem volt rövidebb, de így látod az érveket is.
[ Szerkesztve ]
We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest