Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habib[HUN]

    senior tag

    Engem ilyen szinten nem zavar az arany lőszer. Maximum azt limitálnám, hogy egy játékos mennyit vihet magával. Mondjuk csatánként 5-6 darabot. Drága volt az anno, nem lehetett csak úgy pufogtatni. Erről viszont már nyilatkoztak, hogy nem fogják meglépni... egyszerű finanszírozási okokból. Ami érthető. Az utóbbi 3 évben kb 2 AA játék árát költöttem el náluk. Szerintem kölcsönösen jó üzlet volt.
    Amúgy engem az arany lőszer csak akkor zavar, ha indokolatlanul lövik rám. Tehát egy papír tankkal megyek, és akkor is arannyal szórnak. Na kérdem én ezt miért? Bárhol lő átlövi a tankomat normál lőszerrel is. Akkor meg minek? Na az ilyenek általában a statpadder lilák, akik minden este a úgy nézik a statisztikájuk javulását, mint valami pornót... Pedig nekik elvileg pontosan tudniuk kéne, hogy mire képes az lövegük. Viszont nem a játékélményért játszanak, hanem a statisztikáért. Ezért semmi hiba, vagy véletlen pattanás nem fér bele nekik. Ezért a kis chaffe-mat vagy indien pz-met is arannyal lövik. Pedig egyik se indokolná ezt a pazarlást...
    Arany csak végszükség esetben, vagy ha olyan szituációba keveredik az ember ahol ha hibázik bukik az egész csata... Csak ekkor indokolt részemről az alkalmazása.

Új hozzászólás Aktív témák