- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Enzolord
addikt
válasz Kakumix #35601 üzenetére
UPC VII. ker.. Remek..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
fasszopó wargaming
fél 5-től a napváltásig csík nyertem azóta egy csatát nem sikerült lehozni
addig szinte csík top tank voltam azóta csak az alján vagyok
hatig a kv-1s alig lött 400 alatt azóta csak 340-et
vicc hogy állandóan állítgatnak valamit -
v!ct0y
veterán
Na lassan kezdek bemenni 55% alá. Röhejes de hát nyilván én vagyok a béna.
-
dorka16
aktív tag
Tegnapelőtt megvettem a JP II-őt. Full ISU szindróma. A 105-ös löveg van meg hozzá 100%-os 2 skilles legénység és 20 csatából 4-et nyertem meg!!! A legrosszabb %-om van vele az összes eddigi tankból. Állandó dupla XP-vel is csak 423 az átlaga. Tegnap megvettem a KV1-et trollgunnal: 14 csata abból 9 győzelem, 818 átlag XP.
Szóval úgy tűnik amíg nem lesz meg a 128mm löveg addig a duplázás is gondot fog okozni vele. Jesszusom 63 000XP kell hozzá. Pedig amúgy tetszetős tank lenne.
Még jó, hogy javult a hozzáállásom ezért annyira nem húz fel a dolog. -
Flayer
senior tag
válasz dorka16 #35608 üzenetére
Szia!
Ha meglesz a big gun nagyon fogod élvezni!
Amúgy majd sokat kell vele gépészkedni mivel nem olyan jó a camo értéke!
Nekem megvan a Jagtiger is nemrég ott nekem sincs még meg a big gun!
De a jagtigerrel még fele annyira sem vagyok hatékony mint a JP2-vel.
Lehet megveszem a Fredit is így lesz teljes a körkép!Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
dorka16
aktív tag
válasz Flayer #35610 üzenetére
Annyira nem aggódom csak tegnap este 9 tájt gyanús lett, hogy még ott van a 2X a kis képen mondom megnézem már hány csatát toltam vele. Hát 10 vereség egyhuzamban kicsit durva szopóág.
Az ISU-val is ez volt. Ott amíg nem volt meg a BL10 25% volt a WR. Miután meglett kb. 3 nap kellett, hogy felvigyem 54%-ra. -
Flayer
senior tag
Nem is ezzel van a gond hanem nekem a Jagtiger-nél nagyon hiányzik a mobilitás nem úgy mint a JP2-nek van!A másik pedig az MM besorolás szinte nem is rak be top tanknak mindig 9-10 közé rak!
Hiába rejtem a hasát "gold núúb" lőszerrel meg itt simen belövik a tornyot sőt még simával is pedig az oldalát nem mutogatom a tanknak!Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
echterion
nagyúr
válasz Flayer #35616 üzenetére
Hátul kell vele maradni, az a titka. Ha megvan a nagy csúzli, akkor lehet vele irtani, bár nekem ritkán dobja be az átlegsebzést, inkább alatta sebzek vele. És nem csak az alját kell vele rejteni, hanem az egész alsó részt, hogy csak az a rész látszódjon, ami a lövéshez kell. Sand river védésnél így tartottam fel egy IS8 segítségével az egyik oldalt J8-nál. Pedig volt ott T30, IS7, Tortoise, meg még egy-két nyolcas. A végén már HE-vel lövöldöztek, hogy tudjanak sebezni.
-
mefistofeles
addikt
Most komolyan. Mit gondol a sok szobanövény, mi a jó abban ha 2-3 tier különbségü tankokkal szakaszoznak? Ez nem random, csak rajtuk múlik.
Így fgordulhatott elő, hogy T5 csatában egy T1 es szerencsétlen is vergődött. (egy pici ideig). Persze a mi csapatunkban!
De azért lehoztuk (4 kill)Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Chris0321 #35615 üzenetére
Kapcsold ki a beállításoknál, hogy mutassa a tankok Tier-jeit, akkor nem lesznek ott a kixkraxok a listákban.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Chris0321
addikt
válasz TESCO-Zsömle #35620 üzenetére
Mik?
Flayer: Én direkt ezért mentem a Ferdiről a JT-re, plusz mert így nem kellett keresnem még egy tagot a legénységbe.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
A GOLD lőszer is olcsóbb most mint szokott?
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
forras2
őstag
Sziasztok!
Tervezgetek most 1 8-as prém tank vételt, ha egyszer már olcsóbb
Type59 meg van, és nagyon tetszik. Szerintetek a T-34-3 van olyan jó? Érdemes rá befizetni? -
Drenadar
veterán
válasz forras2 #35625 üzenetére
bejön neked az a játékstílus, hogy ugyan meddel vagy, de legjobb esetben is 12 másodpercenként lősz a kínai 122miliméteressel, ami ugye elég pontatlan, és lassan is céloz? és ehhez add hozzá még azt, hogy nulla a löveg lefele való kitéríthetősége. Ha erre egyértelműen igen a válaszod, nem bánod meg... jól hozza a pénzt, már ha sikerül sebezni valamit
9-es tankkal is sűrűn találkozom vele, és ott aztán a 175pennel eláshatom magam, hiába vannak egy tankon weak spotok, esélytelen eltalálni őket...
nekem a legjobb körömben 5 tankot sikerült vele megsemmisíteni, ebből 3 rammolás volt...
[ Szerkesztve ]
-
mr.saint
tag
válasz forras2 #35625 üzenetére
Hát én is néztem sokat játszottam teszten vele, nem vagyok valami profi 3 ezer csata van mögöttem van hova fejlődni még! De viszatérve a tankhoz hát én úgy döntöttem nem veszem meg nem rossz de akkor már inkább várok egy orosz 7vagy 8 prém tankot. Igaz az csak jövő valamikor lessz! De próbáld ki a teszten.
-
diegho
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #35628 üzenetére
Napi 10-15 csata... az kb 1 óra.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz Flayer #35616 üzenetére
Az a gond, ha a JP2-vel jutsz el a JT-ig, akkor nagyon nehéz megszokni (megtanulni) a kezelését. Amíg a gyors, fordulékony TD-vel a váratlan helyzeteket is viszonylag könnyen meg lehet oldani, azt ezzel nehezebb bár nem megoldhatatlan. Ennél mindig előre kell gondolkozni, a térkép figyelése életmentő. Terepen egyértelmű, városban meg mindig az előre és vissza taktika a meghatározó, ha van érzéked hozzá a ellenfél lövésekor mindig meg kell forgatni egy kicsit, de a legjobb ellövetni. Ami pedig még fontosabb az a tank állandó mozgásban tartása. Ezzel megelőzöd, hogy "beragadj" egy pozícióba.
Itt pedig a váratlan helyzetre egy jó példa. Szerencsémre két kispuskás amatőr gyerek rontott rám. Azért a végén a T-44-est jól elküldtem a dörgölőzős taktikájával együtt.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
diegho
nagyúr
válasz forras2 #35633 üzenetére
Számoljatok már utána úristen... 31 nap van rá, azaz kb 400 csatáról beszélünk. Miért nem lehet számolni mielőtt okoskodni akartok?
A gyengébbek kedvéért leírom.
Minden nemzeten legyen 2db 6-os tankod, ezt nem nehéz megoldani, hiszen most 3 napig dupla xp van mindenre. Nos mivel a napi dupla beleszámít, ezért fogod és minden nap beduplázod az összes nemzet tankjait. Egyelőre 6 nemzet, 2 tankkal számolva 12 dupla. Ha nincs 12 tankod, akkor kevesebb. Ez tök egyszerű, gyakorlatilag ingyen adják az IS-6-ot. Ha pedig van napi 2 órád játszani, akkor még egyszerűbb. Leírtam korábban, hogy sniper medálra kell törekedni, hogy bukta esetén is jó xp-t kapj. Mint már mondtam gondolkodni kell a játékban, nem agyatlanul cselekedni.[ Szerkesztve ]
-
dorka16
aktív tag
válasz Kean_Sorbo #35632 üzenetére
Ez nem gond ha játszottál másik ág lassú TD-vel. Azért az AT sorozat után nagy meglepetést nem okozhat a Jagdtiger.
-
Bad Pritt
félisten
válasz mefistofeles #35619 üzenetére
T5-ben? Please, Tier 10-es gépek is hoznak be magukkal kis nyomikat. Tegnap egy Churchill 7 hozott be egy Cunninghamet meg egy T1 heavy-t 8-as csatába, el is buktuk, 2 tank mínusz volt.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
aknaakna
tag
Arról nem is beszélve, hogy nem mindenkinek áll a garázsában minden nemzetből 2 T6-os tank kimaxolva...
"I dont want it, I just need it, nothing seems to satisfy..."
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz dorka16 #35636 üzenetére
Az igaz, ha a tökömet szorongatnák sem kezdenék bele abba az ágba. Talán csak akkor, ha aranyásó lennék. Bár a múltkor azt mondtam, hogy nem fejlesztek többet, de így túl nyugodtan játszottam. Gondoltam egy sima Foch és a 155-ös elfér még a garázsban. Az FV-t próbáltam teszten, de valahogyan nem tetszik, ezért biztos nem indulok el az angol vonalon.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Bad Pritt
félisten
válasz aknaakna #35638 üzenetére
Diegho egy elméletet vázolt fel, amit ki lehet próbálni vagy lehet másképp is csinálni.
Igazából, ahogy én látom ezt a hónapot, aki egyenletes jól tud xp-t hozni akár egy harckocsijával is, annak is meglesz az IS-6. Az járulékos, hogy nagyrészt 6-os szinten kell játszani, ezzel megreked más szinteken a fejlődés (én többek között ezért nem vállaltam be, meg persze, mert megvan a nem túl pozitív véleményem az IS-6-ról).Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
dorka16
aktív tag
válasz Kean_Sorbo #35639 üzenetére
Én is csak a FV215b 183 miatt álltam neki. Most forgott ki az AT15. Még vagy 3 hónap.
-
dfsz34
őstag
Szép csaták vannak ma. Egy t21 begőzőlt és kilőtt először egy jpanther-t, bekékült. Szóltam a srácoknak, hogy lőjék ki, mert már kék és berserker módban van. Nem lőtték, hanem kilőtte a t21 az artynkat meg egy kv1s-t sebzett. Meguntam a szerencsétlenkedést és kilőttem én, de erre a kv1s gőzölt be, mert ő akart ölni és kilőtt engem és még írta is a chat-ben, hogy elloptam a fragjét. Mondom neki wtf?
Mind a t21 mind a kv1s vörös ördög volt, mondanom sem kell. Azt gondolom nem kell leírnom, hogy mi lett a csata vége
Ezek így gyűjtik az xp-t az is6-ra vagy mi a bánat van? Gondolom összeszednek 80-100e xp-t összesen ilyen játékstílus mellett.
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
Van még egy év végéig érvényes, új játékosnak 1000 goldot adó kódom. Új játékosnak van-e most olyasmi, amit ennél is érdemesebb?
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Švejk
őstag
Emberek, mi van ma? Tudom, vasárnap, de ez az idióta játék folyamatosan oszt be szarabbnál szarabb csapatokba. Összesen 3 tankot sikerült leduplázni, pedig 1,5 órája játszom! Hihetetlen...
-
Tuco Ramirez
őstag
Két hónapja játszok WoT-ot, eddig leginkább TD és heavy vonalon nyomultam, de most kipróbálnám az artyzást is. Szerintetek melyik nemzettel kezdjek neki...? 5-6. tierig húznám ki egyelőre.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viccrovat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest