Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Derron #241666 üzenetére

    Ez tanktól is függ. Persze igaz az állítás, hogy a nagyobb látótáv a jobb, de pl nehéz tankkal nem biztos, hogy ez a legfontosabb.

    A kérdés mindig az, hogy mennyi legénységi skill helyből kell gazdálkodj, illetve a felszerelésekből is csak 3-t tudsz felrakni. Kivéve a kísérletit, ami helyettesíthet kettőt is :)

    A jobb játékosok, akiknek nem számít a kredit égetés, ugye direktívával + prémium kajával tolják, mindegyik komolyan hozzáadhat a látótávhoz is, meg sok minden máshoz is. Cserébe néha leégnek. Egy ilyen felmaxolt ellenséggel szemben, még ha hasonló tankban is jön, kisebb az esélyed.

    Mondjuk, hogy ellent is mondjak saját magamnak, a tier7 IS klón prémium tankba IS2-be a 2 ágú távcsövet raktam. Ez elsőre hülyeségnek tűnik, de túlságosan gyakran jártam vele úgy, hogy legyalultuk az ellenfél nehezeit és utána a láthatatlan sniperek kinyírták a csapatom megmaradt tankjait, megalázó céllövölde volt. Így 468m a látótáv, ha bekapcsol és még egy kicsit mehet feljebb, mert nem fullosak a legénységi skillek. Próbáltam optikával is, úgy 410m a látótáv, de az kevés volt. Tier5-9-ben sok a jó álcázású tank. nem is annyira egy elc-t akarok felderíteni, mert azt esélytelen, de a medeket legalább ki tudom szúrni, amikor mozognak. A 2 ágúval viszont óvatosan kell nagyon haladni, várni míg bekapcsol. Nade egy amúgy vaksi tankkal amúgy sem ajánlott felderítés nélkül mozogni.

    Nincs egyértelmű szabály, ha úgy érzed, hogy segítene a látótáv, akkor legénységi skillekkel (akár újraosztással), optika, 2 ágú, esetleg venti vagy pótkaja jöhet, ha nem számít a kredit égetés. Ja meg direktíva is.

    Amit erről még tudni kell, hogy a nagyobb látótáv miatt több lesz az assziszt is, ami pl prémium tankoknál könnyen többet hozthat vissza, mint a pótkaja ára (főleg, ha akcióban veszed 10k-ért). Csak ne gyújtsanak ki :)

    jano77: jó kis tank, az 5-ös sorozat ágyúja oda tud vágni, ha elkapod az ellenséget. Egy átlagos medet ki lehet vele kapni a játékból, 1500 elméleti sebzés mellett és jó átütése is van alap lőszerrel is (nem kell állandóan prémet nyomatni benne). Páncél viszont nincs, meg lassú, néha pattint a tornya, magam se értem hogyan. Amit szeretek benne, hogy 2,25 sec a lövésismétlés és pont 2,25 sec a célzásidő, tehát jól becélzott lövéseket lehet vele leadni. Kell is, mert a pontosság nem a legjobb, inkább közel, max közepes távolságra való tank. A lőszer sebesség jó, főleg az arannyal. Ha ilyen játékstílust szeretsz, akkor jó barátod lesz. Mondjuk jó kérdés, hogy egy teljesen kifejlesztett mobility felszerelés kiválthatja-e a vert stabot? Ha igen, akkor a sebesség kérdése is megoldódna vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák