- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stork13
aktív tag
válasz nanus #188746 üzenetére
Múltkor néztem skill-t ahogy az IS-7-et 100%-olta az orosz szerveren. Az egyik csatában a saját csapatában lévő Maus elég jól tolta. Meg is jegyezte, milyen profi a srác. Saccoltatott pattintást (7.5k dmg+7.5k lepattanó lett Mausnak, de nem ez a lényeg) és megnézte a srác statját. Jó játékos volt, megkukkantotta a tankállományt is. Itt lefagyott vagy 5 másodpercre. A srácnak több, mint 100k meccse volt, itt semmi különös még.
De ebből 29980 Maus-sal.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
egyedülülő
őstag
Hihetetlen mennyit tudtok mindenen görcsölni amúgy. A lényeg, hogy valami sosem jó és akkor lehet miatta panaszkodni. A pénz kapcsán meg aki dohányzik számolja ki mennyit költ cigire egy évben vagy aki iszik piára és akkor ezek még károsak is...sok esetben még a környezetükben lévőkre is. Nem kell ezt megfilozofálni van rá pénzed vagy nincs. Illetve akarsz rá költeni vagy sem.Savazni viszont állandóan totál fölösleges.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
ooloo
őstag
válasz egyedülülő #188752 üzenetére
Te morgolódsz mindig .... mint most is.
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
válasz BÁ Nutrition #188753 üzenetére
Se nehéz? Könnyű azért nem volt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jano_77
nagyúr
T92 a mai kihagyhatatlan ajánlata a WG-nek. Ingame 4500 gold, ami szerintem tényleg nem vészes, lehet vele alkotni.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
lacibacsi
addikt
Aki éppen bent van a játékban, ránézne a Frontline-ra, hogy mikor kezdődik a következő szakasz?
Köszi!Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jano_77
nagyúr
válasz lacibacsi #188765 üzenetére
Engem is érdekelne.
Mondjuk logikusnak azt tartanám, ha szeptember 16-i héten lenne, mert a Steel Hunter addig tart. Gondolom nem keverik a két modot!?(#188767) Dobi 562: pontosan, ahogy sejtettem
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
törölt tag
válasz e-newsee #188762 üzenetére
Igazából szereti az Unicumot, csak szereti fonatikusan a dolgokat, ezért lett ez a neve!
Köszi mindenkinek, átadom a szülőknek!
Jano, köszi, megvagyunk, funolunk Á(ha már fun klán vagyunk, kötöttségek nélkül! ), az egészség is tűrhető, már amilyen ebben a korban szokott lenni az embereknek!
-
Met
nagyúr
i3 8100 3,60GHz procin elketyeg a wot? Nyilván minimum grafikán.
8 GB Ram van a gépben.
Lesz 3 nap amikor egyedül legyek melóhelyen"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
palfitom
félisten
Simán.
Az már valódi 4 magos, mint a korábbi i5-ök![ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
zodo
nagyúr
GG ja nem, F@k WG!
Dicker Max-al nyüstöltem a TD-12-es küldetés és Ruinberg fentről indulva a Bot 40TP-el végig az A soron követett.
A6-ban elé álltam, belelőttem hogy húzzon spotolni vagy a városba de innen már csak lökdösött amit viszonoztam miközben néha rálőttem. (gondolom az ilyen gyökerek miatt vették ki a csapatsebzést)
Eltolt a sarokig, fel a sziklára mikorra nyilván rég bukta volt a csata de azért még kiszedtek.
Ok én kezdtem de abba akartam hagyni míg ő nem, sőt!Wg ticket, replay report amire én kaptam 3 nap fiók felfüggesztést.
Hello commander jackie_brown!
Thank you for contacting Wargaming.net player support.
I would like to inform you that your account is suspended for 3 day's for unsportsmanlike conduct.
Player "ABC1cini" did you nothing and you start firing to him and pushing.
Thank you for understanding.
If you have more questions, please feel free to contact us again.Best regards,
Bírom hogy mindig a botokat védik. #csakavérpisti
TD-12 küldi meglett a következő csatában de remélem a következő 3 napban nem lesz über jó ajánlat a fesztiválon.
Megyek a RU-ra hátha ott nem szeszem fel magam.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz galervin93 #188780 üzenetére
Hát nem ezt ...
-
egyedülülő
őstag
Az olyanok miatt vették ki, akik a másikba lőnek, mert éppen úgy érzik okuk van rá.
Runo: Ahogy fentebb is említették, mindenki úgy játszik ahogy akar. Amíg nem lökdös, lő beléd és hasonlók legalábbis.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
törölt tag
válasz egyedülülő #188784 üzenetére
Párszor túltárgyaltuk már!
Kívánok minden hasonló gondolkodású embernek sok-sok ilyen csapattársat! -
Egyébként észrevettétek, hogy néha még így is lehet lövéssel sebezni csapattársat? Nekem már kétszer sikerült, pedig még csak nem is szándékosan lőttem beléjük.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
válasz galervin93 #188788 üzenetére
Én egy picit nem bánom, hogy már nem lehet, mert már 5x kaptam 3 hónapos ban-t
-
zodo
nagyúr
válasz Imilenni #188782 üzenetére
és (#188784) egyedülülő
"Semmiközöd ahhoz hogy más hogyan JÁTSZA a JÁTÉKOT!"
Ha az ellenfélnél lenne akkor ok de amíg az én pénzemen játszik az én csapatomban akkor a jármű osztálynak megfelelően játsszon!
Nagyon is sajnálatos hogy a sok "sírós" (botok vagy kék, lila játékos) miatt kivették a csapatsebzést, közös chatet még lenyeli az ember de ez már túl ment egy határon.
Amúgy én is csak egy ilyet kívánok nektek persze csatánként.Itt a replay, elejét bevállalom de onnantól ő csesztetett és haltam meg miatta amit már nyilván nem néztek végig.
Lezárták a jegyet és jött is az elégedettségi kérdőív, nyilván nem kell ecsetelnem a válaszokat.(#188787) ollie
Csatározásokban tuti hogy lehet sebezni saját társat.
Szokásos félmunka a wg részéről.[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Megnéztem a replay-t és egyértelműen te vagy a hibás. A 40TP összeakadt egy másik tankkal ezért lassított/megállt és így lemaradt. Plusz én is ott hátul szoktam átgurulni ha már fenn megjelentek a light-ok mert nem vagyok hülye felspottoltatni magam. Esélye sem volt pozíciót felvenni mert már az első háznál szembeálltál vele és rálőttél. Közben a jóval gyorsabb és jobb játékos Cromwell (ha jól emlékszem) pedig ott állt a ház mellett a bokorban pár méterre. A semmiért lőttél rá és akadályoztad, ami utána következett azt csak magadnak köszönheted.
Plusz sehol nincs benne a szabályzatban milyen tankkal, hogy kell játszani így ha virágot akar szedni a mezőn vagy a lepkéket kergetni sincs hozzá semmi közöd. -
KISDUCK
addikt
Mondjuk nem értem, hogy téged miért zavar hogy merre megy/hogyan játszik a másik player. Ha jól emlékszem te raktad fel ide a replayt amikor 430u-val Top tierben hátul kempeltél. Akkor neked szabad kempelni meddel top tierbe neki a sajátjába már tilos adott irányba gurulni? Hogy van ez?
-
po1son
addikt
CONCEBOLLA - 5 cola / bónuszkód
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
válasz po1son #188795 üzenetére
Most nézem, hogy küldiket is dobott mellé. (szívesen)
1. Deal 20000 damage and get 10 small repair kits, 3 personal reserves (200% XP in 1 hour) and 3 Spanish flags.
2. Play 15 battles being one of the 5 players with the highest base XP and get 5 large repair kits, 5 large med kits, 2 personal reserves (200% free XP in 1 hour), 2 personal reserves (200% crew XP in 1 hour), 2 personal reserves (50% XP in 1 hour) and 3 Spanish flags.
STEAMID/WOT nick: po1son_
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest