- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz GoTReX #110900 üzenetére
Orosz Heavy ág..
Eléggé noob biztos..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz EQMontoya #110902 üzenetére
Saját vélemény:
T5 ratyi, T6 tűrhető, T7 ratyi, főleg az alap ágyúval, T8 nem rossz. T9, T10 jó kezekben elég OP..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
galervin93
őstag
válasz Enzolord #110901 üzenetére
Egyetértek... KV-1-ig eljutni, ott 1-2 skillt összehozni (én három skillig időztem itt, 800+ csatával). Ennyi idő alatt már a pályákat is ki lehet ismerni, és lesz egy jó legénység is. T-150 nagyon korrekt, KV-3 is, KV-4 már neccesebb. Én elmennék itt T7-ig, aztán a legényeket átültetném valami medbe, T-34 mondjuk, onnan meg T-34-85 vonala. A T-150-be, vagy a KV-3-ba meg tennék új legényeket. Azok a géppel kevésbé skillezett legénységgel is használhatók. Így rögtön lenne két használható tanktípus is, med is, heavy is.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Enzolord
addikt
válasz GoTReX #110904 üzenetére
Az nem annyira.. Tier 8 és a fölött már nem olyan rosszak, de nagyok, lomhák, arty szereti őket, de az már jó lehet egy kezdőnek, de addig el is kell jutni..
Ami még jó lehet, az az amcsi Heavy ág, 5-6 nem rossz, 7 az egyik leginkább op ha a hasát el tudod dugni..
T32 szintén zenész, bár az ágyú nem az igazi.. M103 kinek hogy, én imádtam, van a ki rühelli, T110E5, mióta kapott páncél buffot, szintén igen noob biztos(#110905) galervin93 Ez is igaz, de az a medekhez már nem árt tudás, és pálya ismeret, hogy hasznára is legyen a csapatnak..
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Bad Pritt
félisten
Na ez a nem semmi, ahogy az ELC túlélt vagy két percet Malinovka túloldalán és spotolt kb. mindenkit legalább egyszer. És ez egy 500 WN8-as játékos volt. Replay
Én meg csak noobkodtam hátulról, mert nincs még rendes legénységem.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Mister_X
nagyúr
Na, csak lett egy kis szabadidőm belinkelni az egyik MM csoda meccset: nagyjából T-6/7 meccs és mindkét oldal kapott egy-egy T8-at... mi egy 3k csatás, 800WN8-as T-44-et, az ellenfél meg egy 32k csatás 1800WN8-as IS3-at, aki elvileg haramdik bigyót gyűjtött az ágyújára... XVM-mel ki sem szoktam iratni a győzelmi esélyt, de WN8 alapján olyan 30-40%-unk lehetett vagy kevesebb.
És lehoztam. IS3 bevárta a teljes menetet, beírta, hogy nice carry. Meghiszem, igyekeztem maximumon teljesíteni és ez a pálya szerintem az egyik legjobb az E-25-nek.
AT8 beszólt, hogy nyugodtan KS-eljek még többet, az ellenfél VK-ját valóban lenyúltam 100 HP-ról, de ugye mint oldalt látható, küldetésben voltam és nem tudtam marad-e nekem még heavy.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Enzolord
addikt
válasz Mister_X #110908 üzenetére
A parancsnokodon, ha elérte a 100%ot a camo, ne felejtsd el lecserélni 6. érzékre..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
kchryss
veterán
válasz GoTReX #110900 üzenetére
A páncélvadász régebben az egyik legjobb osztály volt, tele volt velük a játék mindenki azokkal játszott. De azóta többször nerfelték őket, de ami igazán betett nekik azok a pályaátdolgozások. A mostani dimbes-dombos, bokor nélküli folyosó pályákon nehéz érvényesülni velük.
A mostani játék leginkább am edeknek kedvez. Amúgy kezdőknek ezeket az ágakat ajánlom:
- orosz heavy ág
- amerikai heavy ág
- orosz med ág
- angol med ág[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz lacibacsi #110915 üzenetére
Igen, nekem most sikerült belépni. Egy kis frissítést leszedett magának, 'oszt ment is.
Pl. T1 Cuni-nak tényleg elvették a gépágyúját. De a Mutz az nem került be in-game shopba, pedig kipróbáltam volna .„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
kchryss
veterán
válasz wwenigma #110863 üzenetére
Rita blogja bedöglött így nem tudom megnézni a részletes listát.
Nagy nehezen rászántam magam hogy húzok legénységet a t1 cunciba hogy legyen tankom versenyekre erre elveszik a legjobb ágyúját. Nemrég kivették a t18-at, most elveszik az m44 heat ágyúját, mi lesz így a pedotankerekkel? -
Fel
addikt
válasz kchryss #110919 üzenetére
Egyelőre minden változatlan a teszten. A tier 1 tankokat átvariálták, nincs csak 1 db fejleszthető lövegük. A többi tankhoz nem nyúltak, mindegyiken ugyanazok a modulok vannak, amik 9.13-ban is. Az M44-nek is megvan még a második lövege (M45).
Ja, és a hangok is változatlanul sz@rok... Ráadásul bugzik is az új hang engine. Rengetegszer elmegy valamilyen hang. Vagy motorhang nincs, vagy a lánctalp csörgés darabos... Jobban járnának, ha hagynák a fenébe. Ha korábbi teszteket is számoljuk, akkor ez már legalább a 4. verzió amiben mepróbálják, de továbbra se működik.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
mentem egy baromi jó csatát.
Élvezetes volt, izgalmas.
Kérdésem, hogy mit kellett volna máshogy, jobban csinálnom, h ne bukjuk el?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Jadro
veterán
válasz kchryss #110924 üzenetére
Na ezt most letesztelem, az első csatán vagyok csak túl. Megyek gyorsan még egyet és mondom mi az eredmény.
Szerk: Na ez gyors volt, elszalad két gyors tank és kinyírt mindenkit... Szóval: az első meccs 2118, a második 684. Napi stat 1609. Ez kicsit mintha jobb lenne, de még ez is magasabb a szigorúan számolt átlagnál.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
rlazol
veterán
a tegnap "+2T heavy" téma margójára:
-
Ármester
Na, Jagdpantherrel máma nagyon megy. Kb. a 4. olyan köröm ahol 3000 felett sebzek. (lehet itt aba kéne hagyni... ) Ebbe meglett a tank ász is + harckocsizó mesterlövész. Végén Tiger P-vel nagy mázlim volt, de meglett.
KÉP2
KÉP3
Replay akit érekel.[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
h1mpi
félisten
válasz rlazol #110921 üzenetére
Szerintem: az elején az E100-tól bekapott lövés tök felesleges volt, én attól balra szoktam felnézni a sziklánál, utána későn vetted észre, hogy lehet lőni a dombra felmenőket, illetve túlságosan a sín mellett álltál, kicsit beljebb kell menni és jobban rálátsz a tankokra. A végén oda mentél felspotoltattad magad az AMX-el majd a középen lévő két tank kilőtt. Gyakorlatilag fedezék nélkül maradtál.
Fully electric lifestyle!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kobipeti #110933 üzenetére
Nem kell veluk foglalkozni, kesobb ugyanezek a "pro"-k fognak letomatozni hogy alacsony a wn8-ad (spotolasert nem ad csak sebzesert)
De azert kulon izt ad a dolognak hogy pont igy lett meg ez az LT küldi.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
unravel
őstag
válasz dvids #110610 üzenetére
"azt látom, mintha az EU1-en több lenne a minőségibb játékos, xvm-et bekapcsolva mintha magasabbak lennének az értékek. Van ebben valami, én képzelődöm, vagy csak túl kicsi a mintavételem?"
Ezt én is észrevettem.
"Nagy kár ez így, mert EU1-en taktikusabb csaták vannak, de a pingem azért elég erősen lekorlátoz."
Ez hülyeség. Ha nem lenne kiírva és nem látnád a ping értéket meg se tudnád mondani melyik szerveren vagy.¯\_(ツ)_/¯
-
kobipeti
aktív tag
válasz #43783936 #110935 üzenetére
Köszönöm kellett egy minimális megerősítés! Mondjuk azt már észrevettem hogy, ha a csata 10 másodpercében egy távoli jól látható domboldalon fáklyaként elhamvadok senkinek nincs vele baja. Azt bánom hagy körülbelül annyi karakterben, amennyiben le lettem stupidnoobfuckingpolskibeginnerezve annyiban azt is bőven írhatták volna hogy mennyek a A1-be mert valahol ott még van valaki.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz h1mpi #110932 üzenetére
köszönöm!
igen, az E100 lövés tök felesleges volt... Nem szabadott volna akkor oda felmenni.
A baloldai tanácsot megpróbálom legközelebb.
A végén próbáltam kilőni az AMX-et, hogy mentsem az artyt, de elkéstem és nem mertem átmenni a töltésen, mert spottolt, így kialakult az a helyzet, amit leírtál. Maradnom kellett volna előrébb, hogy a Conq meg a WT ne tudjon lőni?kobipeti: mivel a fő statisztikai mutatóid nagyon harmatosak, könnyedén lenooboznak és rádkennek olyan dolgokat is, amikről az adott csatában nem tehetsz. Ha kicsit jobb lesz a WN8od, akkor kevesebb ok nélküli beszólást fogsz kapni.
dvids: én is azt érzem, hogy jobb a játékosállomány az EU1-en, a ping nekem ugyanaz. A játék nekem erre az az elméletem, hogy a kláncsaták miatt , azok ott mennek, ha jól tudom, de lehet, h tévedek. De ez csak érzés, nem tudom, mennyire igaz.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz SoulReaver #110940 üzenetére
Még régebben eu2 sem volt.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Bingisz
addikt
válasz SoulReaver #110940 üzenetére
Hát az jó rég volt.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Enzolord
addikt
Hol WOT hol nem WOT:..
-
Jolet
őstag
na meglett a 4. skill a cseh 9-es legényekre, ezzel gyűjtöm a dmg-t, már lassan 4k-nál tartok
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Enzolord
addikt
válasz Jolet #110944 üzenetére
csatánként 4k?
-
Enzolord
addikt
válasz Jolet #110946 üzenetére
Sejtettem, csak szeretek trollkodni..
De amúgy grat hozzá, akkor csak az AX szenvedés marad hátra..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Képzettséget ha jól tudom csak 100%-os legénység felett lehet választani. Portrénál jobbklikk /személyes adatok és az arany kerettel kijelölt képzettség aktív csak, általánosból pedig az összes?
XBOX ID: GoTReX #4839
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest