Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
dutya66
üzenetére
Szia!
Nekem ugyanilyen tabom van (bár eladó
.
Én egy 1 terrás külső winyóval csatlakozom hozzá alkalmanként. 2.5 es laptop winyó. Oly módon sikerült hogy:
Sima OTG kábel, végén egy sima 4portos usb hub. Abba egy egér (billencs bluetouthos). Az usb porthoz csatlakoztam a winyóval, úgy, hogy a winyó adatkommunikációs usbje a hubbal, és a plusz kábelvég (ami a gépbe menne, az mindíg dupla) az ment egy töltőbe a konektorba, ahonnan az áramot kapta. Így kapott elég áramot a winyó, és tudott kommunikálni a tabbal. Ha olyan usb hubod van, ami függetlenül kapja tápról az áramot, akkor nem kell ( van olyan hub amin keresztül maga a tablet is töltődik, valahol linkelték. Az olyán wines tabletekhez speckó, amelykeknek nem külön töltőnyilásról megy a töltés, hanem az Usb otg-n keresztül. A sima y kábellel, amivel a telefon tud kommunikálni, és tölten is, az nem tölt)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.