Aktív témák

• Akuma

csendes tag

Szépjóestét mindenkinek! Egykis segítségre lenne szükségem. Leírom a történteket:
    Oprendszer:winxp
    Problémás vinyó: maxtor 160-as(7200-es 8mb cache) - 2partíció(NTFS)
    Tegnap a NAV2004 épp a rendszert ellenőrízte amikoris kifagyott az egész mindenséggel együtt épp ennek a drivenak a 2. partíciójánál. Mivel semmire sem reagált nyomtam egy resetet. Bootkor elindult a checkdisk és elkezdte ellenőrizni a 2-es partíciót. (3fázisos ellenőrzés) Az első fázisban talált elég sok ''filerekordszegmens (x) olvashatatlant'' majd a második fázsiban elkezdett javítgatni valamit, de 73%-nál megáll és úgytűnik kifagy(úgyhagytam kb 1 órát, megsem moccant). Viszont ha átugrom a chkdsk-et bootnál a windowson belül látom a 2 partíciót a sajátgépben, de nincs label-jük és rájukmennis em tudok...
    futtattam commandpromptból is chkdsk-et /f paranccsal, ilyenkor viszont a 2. fázisnál a következőt írja: ''Nem súlyos hiba javítása a következő fileban (x)''. Ezt 2 résznél megcsinálja, majd pikpakk kilép seszó sebeszéd...
    Kérdésem a következő: Mi a pék faszát csináljak??? Az első partíción van egy flash munkám amit az elmúlt 4 napban nem backupoltam és ez igencsak idegesítene ha elveszne... :(((
    Van valami checkdiskhez hasonló progi ami talán orvosolni tudja a problémát?
    Előre is köszi a segítséget!
    Akuma off...

Aktív témák