- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Aktív témák
-
Akuma
csendes tag
Szépjóestét mindenkinek! Egykis segítségre lenne szükségem. Leírom a történteket:
Oprendszer:winxp
Problémás vinyó: maxtor 160-as(7200-es 8mb cache) - 2partíció(NTFS)
Tegnap a NAV2004 épp a rendszert ellenőrízte amikoris kifagyott az egész mindenséggel együtt épp ennek a drivenak a 2. partíciójánál. Mivel semmire sem reagált nyomtam egy resetet. Bootkor elindult a checkdisk és elkezdte ellenőrizni a 2-es partíciót. (3fázisos ellenőrzés) Az első fázisban talált elég sok ''filerekordszegmens (x) olvashatatlant'' majd a második fázsiban elkezdett javítgatni valamit, de 73%-nál megáll és úgytűnik kifagy(úgyhagytam kb 1 órát, megsem moccant). Viszont ha átugrom a chkdsk-et bootnál a windowson belül látom a 2 partíciót a sajátgépben, de nincs label-jük és rájukmennis em tudok...
futtattam commandpromptból is chkdsk-et /f paranccsal, ilyenkor viszont a 2. fázisnál a következőt írja: ''Nem súlyos hiba javítása a következő fileban (x)''. Ezt 2 résznél megcsinálja, majd pikpakk kilép seszó sebeszéd...
Kérdésem a következő: Mi a pék faszát csináljak??? Az első partíción van egy flash munkám amit az elmúlt 4 napban nem backupoltam és ez igencsak idegesítene ha elveszne... :(((
Van valami checkdiskhez hasonló progi ami talán orvosolni tudja a problémát?
Előre is köszi a segítséget!
Akuma off...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 250Gb 320Gb 500Gb és 1Tb is!
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest