- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alexios
veterán
válasz
Воланд #35504 üzenetére
Ugyan már, mennyi időt vesz el a háttérkép berakása? Biztos nem emiatt nem került ebbe bele az AwesomeFeaturePack#1, mert inkább ezt rakták bele. A kritikus pontokon(pl. alkalmazáskínálat, alkalmazás frissítése) a microsoft csak korlátozottan tud segíteni, vagy leginkább sehogy, szóval akkor már inkább a külsőségekkel akarják megfogni a népet.
-
-
Alexios
veterán
válasz
tomboy0013 #34591 üzenetére
hajaj, a percenkénti frissítéssel tényleg lehet majd aggódni hogy melyik szarul megirt app fogyasztja az akkut
-
Alexios
veterán
válasz
Lacces #34510 üzenetére
azaztán remek vírus lenne hogy külön karaktereket rakjon bele banki smsbe, sokra mennének vele. valószínűleg a karakterkódolással van valami gebasz.
de a rendszer sajátossága miatt akkor sem lehet vírus rá, víruskereső se tudna mit cisnálni hiszen nem láthatna más processeket
-
Alexios
veterán
válasz
zsamiatt #34486 üzenetére
Igen, nagyobb kontrollt kapnak az értesítések felett, de ez nem jelenti azt hogy a régi appok értesítései nem kerülnek be a noti centerbe, azok pont ugyanúgy lesznek ahogy fent leirtam.
Én felraktam a gépemre a kiszivárgott sdk-t, és próbálgattam, szóval azt hiszem talán pontosabban tudom, mielőtt belekötnél.
-
Alexios
veterán
válasz
zsamiatt #34481 üzenetére
mi arról beszéltünk, hogy áprilisban elérhető lesz a preview for developers-el(amihez nem sokkal korábban lett irva hogy kb nemkell semmi, bárkinek elérhető)..
Amúgy a gdr3 esetén is látszik, hogy a htc-k pl. igen hamar megkapták, de ez a július-augusztus reálisnak tűnik ha belevesszük a szolgáltatók tesztelését, kiadását, stb.
-
Alexios
veterán
válasz
tomboy0013 #34452 üzenetére
-
Alexios
veterán
válasz
SpongyaBob #33488 üzenetére
Én spec nem bánom. Wp7 megjelenése óta, azaz 2010 óta 0 frissítés jött a beépített facebook messengerhez. Persze, ha csak üzenetet akarsz küldeni, arra jó az is, de csoport beszélgetéshez, képküldéshez, eddig is külön appot kellett használni, így számomra lényegében semmi nem változik. Biztos megvan az oka a microsoftnak hogy miért nem integrálja.
-
Alexios
veterán
Én azért nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez a csempeháttér tényleg lesz, sok appnál nem egy fehér png logó van berakva, ott pl. már macerásabb lenne ez.
-
Alexios
veterán
válasz
Воланд #32697 üzenetére
Szerintem ettől még ugyanúgy látszódna, mégis kicsit látványosabb.
De amúgy meg ha a user úgy akarja megcsinálni hát lelke rajta, nekem mint fejlesztőnek tökmindegy, hogy milyen ocsmány start screent csinál magának
Amúgy win8-on is látszódnak a csempék, pedig lehet különböző háttérszíneket berakni -
Alexios
veterán
3G/4G cellular radio required
Ez azt jelenti hogy kötelező lesz a 4g?
-
Alexios
veterán
válasz
Воланд #32581 üzenetére
beleolvasva programozásilag jóval közelebb kerül majd a winrt-hez, ez viszont érdekesnek tűnik: The minimum logical resolution is now 384 x 640 instead of 480 x 800.
vagy
When a foreground app is in full-screen mode, the user must double-tap the Search button to display the search box. This change prevents accidental search activation.
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #31980 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Gombászkönyvek egyben
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával