- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Jéé, jött egy update a mozartomra
-
Alexios
veterán
-
-
Alexios
veterán
válasz
laccy88 #4181 üzenetére
nekem is ugyan ezt csinálta a múltkor mozarton, elsőre még azthittem én voltam a béna, mikor valaki visszaírt hogy mért küldtem neki el azt amit ő írt..
Aztán meg legközelebb jó volt, aztán megint volt hogy nem... Nem tudom mitől van, de amúgy nekem is mozartom van..
Lalll: se én nem vagyok freemailes, se az akivel beszélni szoktam
-
Alexios
veterán
válasz
mrhitoshi #4020 üzenetére
az a gond, hogy egy telefonban(de még valamennyire egy tabletre is igaz ez), jelenleg nem férnek el, ha mástnem hát akkut pakolnak mögé. Nemhogy azt megcsinálják, hogy a kijelző mögé nem pakolnak semmit, hogy csavargathasd, baromi nagy helypazarlás lenne, ha lenne, de mivel ugye ma már csak touch telók vannak kb, így akkor az egész telónak egy nagy kijelzőnek kéne lennie, hogy összehajlítsd, mer mögötte az akkut, a nyákot, stb nyílván nem tudnád elhajlítani.
-
-
Alexios
veterán
-
Alexios
veterán
Nekem egy moto razr lenne az, amiért akár holnap is kiadnék 300k-t(mondjuk azt még nemtudom hogy, de megoldanám
), ha lenne wp-vel
(#3501) Blyan
hajaj ne is mond, még mindig esélyes androidosan is nálam..
Mondjuk egyre kissebb az esélye, a napokban próbálgattam egy s3-at, és valószínüleg képtelen lennék megszokni az androidot hosszútávon -
Alexios
veterán
Ma volt a kezemben egy 920, és tényleg nem jobb a kijelzöje a 8x-nél. Vagy legalábbis nem tünik fel, a 60hz frissítés se olyan nagy szám. A 920 szerintem csak azoknak fogja megérni akiknek nagyonnagyon fontos a drive és az, hogy egy elég jó kamera legyen benne. Mert a 920 tényleg nehéz, föleg egy 8x mellett, és amit nem gondoltam volna, hogy kicsit kényelmetlen a fogása is, pont az amit az MATV-ben is mondtak. Föleg figyelembe véve a 40-50 ezer árkülönbséget(mert bizony annyi, legalábbis az expansyson, ott azért látszik a különbség a kettö között, ha valaki vipphone, vagy valami egyéb dzsunkagsm-töl linkel árat azt simán ignorálom
).
A 820 kijelzöje meg.. Aki látott Omnia 7 kijelzöt, na ez pont ugyan az kb. Amivel nincs is gond, egész addig, amíg nem látod a 920-at, vagy a 8x-et mellette
-
Alexios
veterán
ebben a topikban a legtöbb embernek fóbiája van tőle, leginkább az
(#3278) Oppenheimer
Najó, de hogy jön a c a javahoz? A c# sem igazán jobb garbage collector szinten, javaban meg persze, hogy nem írnak oprendszereket, de ez nem jelenti azt, hogy a c mindenben superior, és csak azt kell használni mindig. Söt, hiába lett a wp8-ban natív kód támogatás, ha valaki azt hiszi, hogy akkor most csak emiatt mindenki c++ban fog fejleszteni hát.. Az ne nagyon reménykedjenAz androiddal sebesség téren nem a java a gond, hanem a dalvik, pláne nem a linux kernel.
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #3160 üzenetére
120ért tökjó lenne, de 8x-el egy árban, háát. Nézd meg mennyiért adják ezen az oldalon a lumia 920-at
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #2894 üzenetére
Szerintem a wp7-re a legjobb szó nem a gyors, hanem a folyamatos. Mert attól, hogy az android laggol még simán lehet gyorsabb alapvetöen, csak nem érezzük annak.
-
Alexios
veterán
Nokia Drive (jó, WP-n kissé fapados, de van - és ingyé' van)
HTC-nek is ott a locations, az árkülönbségböl 6x meg lehet venni. Vagy akár egy navigont is meg lehet venni 3x, az meg aztán tényleg lényegesen jobb mint a drive.
Nekem meg a vezeték nélküli töltés nem elég ok hogy ugyanannyiért a 820-at vegyem a 8x helyett mondjuk
-
Alexios
veterán
1, Szerintem nincs de aztán passz, lehet benne van.
2, Az ilyenek müködni fognak, mivel van benne accelerometer
3, van rendes youtube app is
4, Ez jó kérdés
5, Én próbáltam, nem rossz, de alapvetöen nem is egy nagy szám. Aki fogékony az ilyesmire annak biztos bejön.
6, Igen, a wp8 alapkövetelményeiben van, hogy müködjön az irányítós headset is.
7, A nokia maps alapból benne van minden telefonban, a driveot pedig a nokia elérhetövé tette a gyártók számára. Aztán hogy ebböl milyen formában lesz valami ha lesz jó kérdés, én a htc-töl elöbb tudnám elképzelni hogy a locations-t full ingyenessé teszik semhogy nokia nevü program legyen a telefonjukon.
8, kb -
Alexios
veterán
Microsoftnak külön gratulálok a wp8 sdk kapcsán, feltette a hyper-vt ami ugyan nem lenne baj, de olyan remekül van megírva valami, hogy nem megy a dxva videó lejátszás, ami azért elég vicces. Most letöröltem és jó..
-
Alexios
veterán
Lehet, hogy csak abban gyengéb ba 8x-nél, viszont én 2012-ben nem vennék 140ezer ft-ért wvga felbontású telefont, legyen szó akármelyik platformról. Volt a kezemben 820, és hát azért látszik rajta, hogy wvga na, cserébe szerintem már kényelmetlenül nehéz, és irgalmatlanul gyüjti az ujjlenyomatokat.
-
Alexios
veterán
Hát ennyire nagy szinkron biztos nem lesz, hogy a képernyön írja, hogy hívnak. Én kétlem hogy a win-en bármit tudna jelezni a program, bár aztán ki tudja a companion app-al mit lehet majd vele csinálni.
Elpasszolni meg passz, wp8-asat biztosan el lehet majd, a wp7-nél viszont benne van az hogy nem kapja már meg a wp8-at. Bár 50ért szerintem akkor is el tudnál adni egy lumia 900-at, de nem hinném hogy ezt most pontosan meg lehetne becsülni
-
Alexios
veterán
Azért a hsdpa se olyan lassú, a 4g persze gyors, de egyelöre hálózat sincs hozzá mo-n
Illetve a hsdpa sebessége is 10Mbps felett van, szóval multimédiára is böööven elég tud lenni, nem ez lesz az ami visszafogja a telefon sebességét
Nem, nem fogod anélkül tudni, max ha diák vagy, mert akkor ingyen van.
-
Alexios
veterán
Volt ma a kezemben egy 8S. Egész korrektul össze van rakva, bár nyílván nem olyan masszív mint egy fém készülékházas, de azért jó. Így a menüben barangolva nem tünt lassúnak, bár ennyiböl nem tudom mi az ami esetleg nem elérhetö rajta, de nem volt rossz. Ami miatt biztosan nem lesz ilyenem(vagy 820-am) a kijelzö, a 8X-nek egyértelmüen sokkal szebb kijelzöje volt mellette, illetve nem is érezném a 8S-t olyan nagy elörelépésnek. Szerintem én megvárom a 2nd gen wp8-at addig meg elleszek a mozartal.
-
-
Alexios
veterán
Értelek én, de szerintem pont a developerek azok akik fogékonyabbak az újdonságra, és amúgy is felrakják a win8-at valahogy(azt azért nem gondolom, hogy mindenki megfogja venni emiatt). Pl. a diákoknak ottvan eleve az msdnaa(dreamspark), és kétlem hogy a legtöbb hobbifejlesztőnek akkora morális dilemmát okozna beszerezni "valahonnan" a win8-at. Én nem hinném, hogy ez lesz az appok növekedésének a problémája, főleg ha figyelembe veszed a wp8-win8 közti portolás könnyedségét, eleve ésszerű lesz akkor már mindkét os-re megírni a programot, mivel nem annyira bonyolult a portolás(bár a ui azért elég más), és simán lehet belőle dupla pénz.
-
Alexios
veterán
válasz
catroot #2172 üzenetére
Szerintem nem, mivel ott a rendszer fogja vissza a dolgot(nincs bg task ilyesmi). Bár nem tudok sokat a 8S-röl, de szerintem rendszer szinten meg fog kapni mindent, és fogja tudni futtatni a wp7-re már megírt programokat is, de a késöbbiekben egy komplexebb, több ramot használó programot már nem. Illetve a multitasknál lehetnek még gondok, hisz kevesebb ram -> hamarabb lelövi a háttérben ramba pakolt alkalmazásokat.
-
Alexios
veterán
Háát, nekem volt a kezemben 820 és határozottan nehezebb volt mint a mozart-om, vagy mint egy átlagtelefon, és nem volt olyan nagyon kényelmes.. Mondjuk engem a csillogó házával riasztott el, nagyon durván gyüjtötte az ujjlenyomatokat, meg gondolom karcolódni is szeret majd.
-
-
Alexios
veterán
Hát én úgy döntöttem inkább kivárok telefonvásárlással
A nexusok csúnyák, és szerintem a wp telók nagyja is. A 8S tetszik, de a hardvere miatt inkább kihagyom, a 8X nagyon nem jön be, az ativ tipikus samsung, a lumia 820 megintcsak nem jönbe, a 920 még mattban esetleg csak-csak, de ennyiért semmiképpen. És akkor ennyi volt a készülékválaszték kb wp8 vonalon.. Nekem nagyon hiányzik valami olyan gyártó aki kicsit jobban ráfekszik a dizájnra, mint az androidnál a Sony vagy a Motorola(azért egy razr hd még most is befigyelhet nálam
), mert így hogy most van kb 2 lényeges gyártó wp vonalon azért nem olyan jó dolog.
-
Alexios
veterán
Most nézem wp8 emulátorban, az a kis nyíl ott van a tile-ok alatt gyárilag, elég bénán néz ki
-
Alexios
veterán
Ativ januárban? Hát nóóórmális? Ezek után a lumiák megjelenési idejéhez sem füzök nagy reményeket.. A 8s meg így, hogy nem fog tudni futtatni mindent.. Ehh, asszem tényleg veszek egy razr-t inkább.. Kicsit olyan érzésem van, hogy a microsoft most inkább a win8-al foglalkozik, a wp8 meg csak úgy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD