- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Hirtelen nem is tudom hol kérdezzem meg.
Intel driverek telepítésével felment az Intel Rapid tárolási technológia nevű dolog.
Megpróbáltam eltávolítani, de nem tudtam, ezt az üzenetet kaptam: " A termék újraindítása függőben van"
Hogy a bánatban lehetne eltávolítani? -
petymeg
addikt
válasz King Unique #50749 üzenetére
Köszi, ettől féltem, hogy másolgathatok. De legalább az adatok megvannak.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok,az OEM verzió a neten az csak CD kulcsot tartalmaz,ugye?
Illetve G2A-n mennyire érdemes win 10 OEM kulcsot venni?
Illetve két gépen ugyan azt a termék kulcsot tudom használni/aktiválni? Szerk.: Megvan már sajnos az utóbbi kérdésemre a válasz (OEM
(egy gépre telepíthető, gépcsere esetén nem vihető át másik gépre))[ Szerkesztve ]
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
King Unique
titán
válasz petymeg #50754 üzenetére
Azt nem írtad melyik eset, de a legfontosabb valóban az, hogy az adatokat le lehet menteni a másik gépen. Mert, ha nem lehet hozzáférni sehol, na az az igazi szívás... Illetve a jobb adatmentő programok is mind fizetősek, valamint 2x mennek végig a felületen + a visszamásolás ideje. Ellenben a lementés csak 1x + a visszamásolás ideje
—►
hamarabb megvan.[ Szerkesztve ]
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Van egy kis gondom (ismét)... Valamiért kockulás után a ventilátor magas fordulatszámon pörög, minden ok nélkül. Írtam ezzel a gondommal kapcsolatban a megfelelő topikba (egy Dell 5558 gépről van szó), de választ eddig nem kaptam. Érdekes módon, ha megnyitom a grafikus kártya programját (nvidia GF GT920m), akkor lecsökken.
Szerintetek mi lehet a gond? BIOS beállítás vagy esetleg a grafikus kártya illesztőprogramja kavar be?PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
Doner
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Érti valaki ezt a problémát? Esetleg tudja mi a megoldás?
Nem tudom telepíteni a winddows 10-et a laptopomra. (asus x59sl)
Ezt a verziót szeretném telepíteni bootolható pendrive-rólhu_windows_10_enterprise_2016_ltsb_n_x64_dvd_9
057423)Rendben elindul a bootolás, megjelennek a minimalista stílusú kék négyszögek, majd a kis gömbökből álló forgó karika aztán egyszerűen leáll a gép, mintha kihúzták volna a konektorból.
Kipróbáltam windows 7-el is, azzal semmi gond települ.
Viszont: Egy másik windows 7 telepítővel ami sokkal újabb(Microsoft.Windows.7.AIO.64bit.Hun.2016.June-fatebringe
r) tehát tartalmaz frissítéseket is) azzal szintén ezt a hibát produkálja és a közös bennük az (mármint ebben az újabb windows 7 és a windows 10 telepítőben) hogy a 7 telepítője is úgy indul mint a 10-é tehát ez a windows 10 skines..és ennél ugyanígy leáll ha windows 7 ről is van szó amelyik windows 10 es skinel rendelkezőzik. A sima natúr kinézetű windows 7 az települ, meg minden más is.Ez mitől lehet? Gépigény? Nem hiszem, gyengébb gépre is raktam már. És amúgy is megvan a követelmény (core 2 duo t5550, 2gb ram, mobility radeon hd 3470 512) és akkor sem ilyen módon kéne megnyilvánulnia hogy fel sem települ.
Rossz pendrive? Nem hiszem vadi új, előtte utána 4-5 gépre is gond nélkül telepítettem róla.(ugyanezeket az iso-kat) akkor mi lehet a gond? Lehet köze a windows 10 saját animációjának amelyik ha benne van egy 7 telepítőben akkor szintén ugyanazt a hibát produkálja mint a 10?Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Doner
aktív tag
Hát gondolom én is hogy igen. Akkor a kérdés az hogy: Hogyan tudok egyáltalán én akkor windows 10-et telepíteni erre a gépre? Próbáltam más verziót is belőle(pro) az sem megy. . Egyszerűen leáll.
Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
bozont
veterán
Az vajon windows vagy driver probléma lehet, hogy energiatakarékos módból visszatérve (monitor és vga kikapcs) elfelejti az ICC profilt? Újra kell töltenem ilyenkor mindig.
-
pvt.peter
őstag
megtaláltam az ideális megoldást:
Schedule Windows to Sleep and Wake AutomaticallyEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Doner
aktív tag
-
droti25
őstag
Sziasztok
Erről mit tudtok?
A háttérben folyamatosan fut egy "Event Collector Command Line Utility" nevű dolog (wecutil.exe), és folyamatosan 40%-al terheli a procit, és 40%-al a vga-t. Mi lehet ez?Kicsit durva.
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok,
Ma már sokadszorra fordult elő, hogy az edge eltüntette a kedvenceket. A mappájában sincs, külső programok se látják illetve ő se találja. Tapasztalt valaki hasonlót? Sikerült vissza állítani? Mióta fent van a win 10 ez már a 4. eset legalább.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
juhi56
tag
Hali!
Van egy kérdésem. Az Edge hol tárolja a könyvjelzőket. Ha újra húzom a gépet, hogy tudom visszaállítani a könyvjelzőket.
Előre is köszönöm. -
Döglött Róka
veterán
Hircsatorna,az... Miert nem lehet utananezni vagy csondben maradni?
A wecutil parancssori eszkoz esemenygyujteshez, elsosorban az event collecting configuraciojat lehet elvegezni vele. https://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb736545(v=vs.85).aspx
Megneznem scheduled taskban hogy van valami nem odaillo task harmadik feltol illetve megneznem ki inditotta.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
droti25
őstag
válasz Döglött Róka #50778 üzenetére
Hogy lehet ezt blokkolni vajon? Kicsit durva ahogy pörgeti a procit illetve a vga-t!
De gondolom mindenkinél, nem csak nekem. Csak lehet sokan nem vették még észre.
Én is úgy jöttem rá, hogy pörgette a vga-t és ezáltal magasabb frekin ment a ventilátor ami ugye hangos volt.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz juhi56 #50780 üzenetére
Én augusztus elején raktam tisztán újra a Win-t, és hiába használom az MS fiókot, szinkronizálás ide, szinkronizálás oda, nekem egyetlen könyvjelzős cuccom se lett meg. Nálam részben úgy oldódott meg, hogy átimportáltam az IE-ből(ott érdekes módon megmaradtak), ahol kb. 80 %-ban ugyanazok az oldalak voltak elmentve.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
droti25
őstag
válasz Döglött Róka #50781 üzenetére
Saját gép. Gondoltam átnevezem az exe fájlt de nem engedte...
Ha otthon leszek csinálok egy screenshotot.
[ Szerkesztve ]
-
juhi56
tag
válasz pendre54 #50785 üzenetére
Én exportálni akarom a firefoxba, hogy újratelepítés után importáljam az edge.be.
Jobban járok, ha a firefox-ban importálom az edge-ből, utána az edge-be belépve importálom fireox-ból.
Egy kicsit bonyolultan írtam le. De lehet, hogy nem is lehet ezt a procedúrát meg csinálni. Még nem próbáltam. -
tylerddd
veterán
Win 8.1 Entrepise-t hogy tudok 10-re frissíteni tisztaszoftveres kulccsal?! Jó lenne, ha frissíteni lehetne, nem újrahúzni az egészet.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Döglött Róka
veterán
válasz hackeeeee #50693 üzenetére
System eventlog? Magyarul nem tudok sajnos
És egyébként erősen javasolnám mindenkinek az eventvwr nézegetését ha problémája van, lehetőleg időintervallummal írja le a baját, mikor fordult elő a probléma, reprodukálható-e stb. Sokkal többet tudnának segíteni a többiek ha nem csak belekiáltjuk a világba hogy baj van.
Hackeeeeee, akkor így járt....
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Döglött Róka #50791 üzenetére
Az a gond, hogy Ügyfélnél van a gép, és túl sokat nem láttunk erről, csak leírta, hogy ilyen üzenetet kap..
Én valami "segítőre" gondoltam, mint a szövegfelolvasó, nagyító vagy hasonló, de az ügye nem sipákol hálózatért.
Véleményem szubjektív...
-
SP4C3
veterán
Minden elismerésem, hányigert kapok a magyarított windóztól (még mindig):
Ez vótmá':
CPU bottleneck at disk cleanup:
Edit:
Driver telepítés után:
Beállításokv
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
krealon
veterán
válasz droti25 #50797 üzenetére
"U torrent 3.4.9 van fent.
Közé lehet hozzá?"Ha az ingyenes, reklamokkal tamogatott verziot hasznalod, akkor szinte biztos, hogy egy bitcoin banyasz malware-rel fertozodott meg a geped. Az operacios rendszer programjai a leheto legritkabb esetben terhelik a VGA-t. Ez mindig arulkodo jel kell, hogy legyen.
Segithetnek kiirtani:
- Malwarebytes Anti Malware
- AdwCleaner
- Junkware Removal Tool (utobbi ketto pl a www.bleepingcomputer.com-rol biztosan letoltheto es nem hamisitvany, mert mar a kartevoirtokat is hamisitjak)Viszont a utorrent hasznalataval szinte biztos, hogy vissza fog fertozodni a gep.
Szerk:
(#50799) droti25
A masik arulkodo jel, hogy rendszerprogram sosem fut aC:\Users\<felhasznalonev>\AppData\Local...
konyvtarbol.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest