- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz droti25 #50801 üzenetére
"És milyen torrent klienst ajánlasz?"
NAS-on (Zyxel NSA325v2 -n) fut a transmission daemon, amit Transmission Remote GUI segitsegevel tavvezerlek Windows-os PC-rol, igy majdnem ugyanazt az erzest adja, mint a mikrotorrent.
Nonstop megy 10-15 W fogyasztassal, de mivel lassu internetem van (8 Mbps), igy nincs is ertelme a PC-t jaratni (50-80 W).
Fontos meg, hogy az alapertelmezett, 51413 port-ot hasznalva el sem indult a letoltes. Es persze port-forward, es publikus IPv4 cim is van az optimalis mukodeshez.Ismerosom a uTorrentrol a Portable Transmission + Transmission Remote GUI (tavoli gep localhost) parosra valtott. Elso alkalommal en allitottam be a szukseges dolgokat (PT enable remote control from localhost), de azota hibatlanul mukodik neki.
-
SP4C3
veterán
válasz szőr Artúr #50804 üzenetére
Nem értem miért nem jelentették be ezt a hatalmas innovációt, "A windows 10 képes a merevlemezen felül a hangerőn is adatokat tárolni, ezzel kibővítve a 120GB-os tárolóegység kapacitását, akár 4TB-ra.". #Shame #BestWindowsEver
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
tom_tol
addikt
Sziasztok!
A biztonság kedvéért inkább kérdezek, mielőtt hibát követek el.
8.1 dobozos kulccsal telepítettem a 10-et. Most szeretnék egy teljesen új, tiszta telepítést.
Megvan a telepített 10 kulcsa (ProduKey). Ezzel a kulccsal működni fog a telepítő ?Köszönöm
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Honnan lehet megtudni, hogy van-e jogom Windows 10-et használni vagy sem?
Tehát nem emlékszem, hogy kipróbáltam-e már a Windows 10-et az összefoglalóban említett dátum előtt.
Annyi infó még, hogy a win7-emet jelenleg EZZEL a megoldással upgradeltem win10-re, de szeretnék csinálni egy tiszta telepítést és nem akarok abba belefutni, hogy kulcsot kérjen.
UI: most nézem az előző hozzászólásokat, nálam azt írja, hogy digitális licenccel aktiválták. Akkor ezek szerint én is tudok telepíteni egy tiszta rendszert?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
MCT nem tölt semmit, pörög 0%-on. Miért nem tölti?
We are only Stardust...
-
Predator2
addikt
Helló
Segítsetek egy kicsit. Ulsanban tartózkodom Dél Koreában. Szeretném ha jobb alsó sarokban az ottani pontos időt mutatná, de mellette kijelezni a magyar időt is. Hogy állítsam be, hogy ez működjön. Természeten a helyes időzónák megtartásával. (Magyar-Korea)
THX>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
SP4C3
veterán
válasz Predator2 #50814 üzenetére
Jobb alsó sarok > jobbclick az órára > Adjust time/date > legörgetsz: Related settings / add clocks for different time zones
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
TRob1
veterán
Úgy tűnik ez a 3,99TB "fícsör" ( ) marad még egy ideig, a mai frissítés után is ugyanúgy megvan.
¤ R'n'R ¤
-
droti25
őstag
-
TRob1
veterán
Rajta vagyok.
Csak győzi letörölni ilyenkor a karbantartó. Ráadásul miközben törli a frissítési fájlokat, vhogy mindig letörli még a 4TB tárhelyet is a 60as ssd-ről. Pofátlanság.(#50820) GEPESZ66:
Én amondó vagyok, ha már utorrent, akkor a sokak által ajánlott és mai napig használt 2.2.1-et tedd fel. Jobban jársz.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz GEPESZ66 #50822 üzenetére
Pl. magyar utorrent oldalról.
szerk: De akár más alternatívák után is nézhetsz. Kezdésnek: A 4 legjobb alternatíva a µTorrent helyettesítésére (DirtyWindows.hu) - Nem mai, de megteszi.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Askformore
senior tag
Win 10 PRO 64bit-en nem tudom telepíteni az évfordulós frissítést, mert kifagy tőle a gép.. majd restart, és visszaállítja az előző buildot. Ez mitől lehet? Gép stabilitási probléma, vagy a frissítéssel van valami?
-
Apucy01
őstag
a mai update után mi a build x64 pro?
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Ármester
Üdv!
Rátettem egy pendrive a win 10 hivatalos oldalról. Asus Z170 pro gaming lapom van. Biosba beállítottam a bootolást. Indítom a bootot, bejön a win logo de ennyi. Mennyit kell itt várni? Ennyire csak nem lassú.. Esetleg valami ötlet?
-
TRob1
veterán
-
littlerock
aktív tag
Üdv!
Van valakinek esetleg ötlete, hogy mit lehetne tenni az alábbi esetben?
-Win 7- ről update után rendszeresen megszakadta a wifi kapcsolatom itthon. Ezt egy szétkapcsolás, visszakapcsolás általában megoldotta. Aztán egyszercsak nem lehetett csatlakozni a hálózathoz...
- Teljesen friss Win 10 lett telepítve, azt hittem megoldódott a dolog, de sajnos nem, megint kezdi.
- az automatikus csatlakozást is rendszeresen elfelejti, újra be kell pipálnom a fület.Laptop: Lenovo G580
Hálózati kártya: Broadcom 802 11n,
router: WD MY NET N900Semmilyen más eszközzel nincs gondom a routerrel kapcsolatban...
Bármilyen ötletet szívesen fogadok...
A gondjaim a Win 10 telepítéssel kezdődtek, ezért ebbe a topicba írok...
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
raidx
őstag
válasz McNamara #50836 üzenetére
Ha bekapcsolva maradt a frissítések keresése sokat. Amúgy is kicsit lassú mert csekkolja a hardvert és drivereket szedi össze. A frissítések keresését ne engedd mert kinől a szakállad mire tovább megy.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
Cr00py
senior tag
Lenne egy kérdésem. DVI-ról váltottam ( vagyis szerettem volna ) HDMI-re. Viszont, miután bedugtam borzalmas lett a minőség. túl is lett méretezve a szélek eléggé lelógtak. A betűk is borzalmasan kontasztosak lettek, szinte bántóan. 1920x1080 a natív felbontás. Ahogy visszadugom a DVI-t újra normális. Van erre esetleg valami külön beállítás? Nvidia vezérlőpultban sem találtam erre vonatkozó beálítási lehetőséget. Olvasgattam fórumokat, panaszkodnak hasonló gondokra..de a megoldást sehol nem találtam. Ha valaki tudná ennek az okát, avagy hogyan lehetne ezt orvosolni, azt megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A lemezkarbantartós hibát az MS mikor fogja kijavítani?
1: Rossz méretet jelez ki a Windows Update résznél.
2: Nagyon lassan törli a Windows Update - törlés dolgot+pörgeti maxon a procit. (SSD-n különösen jó dolog ez,szerintem nem kéne így működnie)[ Szerkesztve ]
-
beherit
tag
Ha a teljes képernyős start menüt használom és megnyitom a start menüt, akkor villan egyet a kép, mintha frissítene pluszban egyet, mikor bejön. Nem is a villanás a jó szó rá, csak nem tudok hirtelen jobbat. Találkozott már valaki ilyennel?
amor fati
-
GEPESZ66
veterán
A WIN10 rendszerem SSD-n van, bejelentkezéskor jelszót kér.
Az egyéb adatok HDD-n vannak.
Ha esetleg javításra kell vinnem a gépet, mert valami hardveres dolgot nem tudok magam megoldani, akkor valahogyan lelehet-e védeni az SSD-t, ill. HDD-t, hogy ne férjenek hozzá az adataimhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs