Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stickermajom

addikt

válasz BullZeye #181 üzenetére

Én MC-t használok könyvtárműveletekhez, ott egyszerűen F7 :)
    De amúgy valóban mkdir .flexget a megfelelő helyen, aztán nano /root/.flexget/config.yml és ide jöhet a YAWL szintaxis.

Egy sorozatot figyelek természetesen, hiszen kizárólag külföldi sorozatokat töltök le és még linux disztribúciókat. :D
    Több sorozatnál tényleg csak kötőjellel alá kell írni a következőt és ugyanazok lesznek rá érvényesek. Ilyet, hogy mit ne csináljon még nem találtam, de a példádból, az xvid alapból kiesik a minőség megadása miatt, a WebDL-t pedig úgy lehet kiszűrni, ha a minőség meghatározásánál pontosan megadod, hogy 720p hdtv.
    Teljes sorozatévadokat maga a plugin nem szed, de be lehet állítani hozzá mondjuk egy méret korlátozást, ha tényleg biztosra akarsz menni.
    Nyelv beállítását egyelőre nem találtam még benne, de mivel a series plugin alapból nem tölt le régebbi évadokat az RSS-ből, ha te mondjuk már töltöttél le egyet a 8-ból, ezért a jó nagy lemaradásban lévő magyar sorozatokat tuti nem fogja leszedni.

Itt van a pluginek leírása, illetve érdemes a cikkben megjelölt Cookbookot átböngészni komplexebb konfigokért.

Új hozzászólás Aktív témák