- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Álmodozz csak... pár napja írtam, h cetus küldikben milyen bugok voltak, meg fortunánál is... Szal a minden bugot javítanak az több, mint optimizmus

Lázmérés, szonda azonnal!
Źşë': ha sok a kuvád, akkor segítek, nekem ennyit elherdálni nem jelent gondot
Láttam Acarius god lvl rivent, 51 forgatás volt benne. A többi tulajdonság ezek után nem is fontos... Nekem is van 4-5 riven, amit néha megpörgetek, hátha lesz frankóbb.Ami érdekes, h közepes fegyókhóz jóféle rivent sem veszik meg, ócón sem, tele endoval. Heat sword azért nem rosz, meg a dex dakra sem, de heliocor krites rivenemet sem vitték el. Aztán vannak azok a rivenjeim, amikr drága fegyókba valók, gondolom azt azért nem vitték, mert macera a fegyó hozzá.
Felrakjam ide, h mik vannak? Hátha vkinek megtetszik?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest