Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
durma77
csendes tag
Ha mást akarsz és nem tervezel repülőket szedni akkor ajánlom a pentat. Nekem meccseket bedob 10-11 30k feletti kárt. Nagyon erős. Nyxbe power duration és range kell. Ha megvan akkor nem kell lőni se megölik egymást....
A voltak van potenciál de nem elég szerintem. Én kiszerettem a rhinobol. Szerintem nem az a legjobb hogy nem sebészek és nem tudnak pl feloklelni hanem amikor nem sebeznek és magukat oklelik fel. Szerintem trinity. Én rá esküszöm szerintem egyik legjobb warframe. Mindenhova jó de mellé szerintem kell egy erős penta. Linket eltolod magad alá durrantasz és a normális sebzes 200+%-át adod nekik. Ráadásul energiát is pakolni magának. Gyakorlatilag halhatatlan ha ügyesebb vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Watch Series 11 46 mm Jet Black
- ÉRTÉKCSÖKKENÉS! Lenovo Thinkpad T460s, i5-6300U, 8GB/128GB SSD, FHD/IPS, HDMI, jó akku!
- Nvidia RTX 5000 széria
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs