- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
Találkozott már valaki ilyennel? Elkezdtem húzni az amcsikat, megvan az xp a kövi tankra, de nem tudom megvenni. Order van már kiírva, de a tank maga piros még mindig.
[ Szerkesztve ]
-
wariror
tag
Üdv urak!
Pár hetem van csak a játékban, ha esetleg tudna
valaki segiteni hogy a prémiumot hogy is lehet megrendelni.
A banki utalás valahogy nem járt sikerrel.. lehet csak én
vagyok béna. -
SP4C3
veterán
Egyszerű, megyek és teszem a dolgom: Foglalom a stratégia pontot (mármint megpróbálok elérni odáig), csak mielőtt elérnék oda jön egy ellenfél, rálövök, közel derékszöből lepattan a lövedékem és ő 1 hitből kivégez.
Egyszerű, nem tudok sebezni senkit, ellenben engem 1 találattal kivégeznek.M41-es bulldoggal fejbelőttem (tornyon) egy panther A-t és besárgult rajta a gépfegyver, semmi baja nem lett, persze mire újratöltöttem volna, addigra ő is lőtt 1-et.
@Tesla93 - Ennyire az elején jársz? Érdekes bug, amit megpróbálhatsz:
Kijelentkezés és újra be, valamint a launcher beállításainál a check files... gombra katt.[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
PAtr0n
addikt
válasz wariror #3908 üzenetére
Bankkártyád van é? Ezzel kezdődik minden. Mivel a mai világban a bankkártyás fizetés a legegyszerűbb (még neten is), így remélni merem hogy rendelkezel 1-el.
SP4C3:
Na most... Oké, hogy az a cél, hogy foglaljuk a stratégiai pontot. De a legnagyobb hülyeség, egyből oda rusholni mindenkinek. Hagyd a csapattársaidat hadd végezzék a piszkos munkát, te meg szépen oldalról/hátulról osszad az áldást. Ritkán kifizetődő a kezdés utáni cap rush, inkább légy sunyi, keress egy jó pozíciót, nézd honnan lő az enemy, és cserkészd be őket."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Dewri
aktív tag
Hagyni a csapattársakat, hogy csináljanak valamit, én meg hátulról osszam az áldást???? Milyen játékkal játszol? Merthogy a legtöbb esetben ha hátulról akarnám osztani az áldást, akkor a spawn pontom közepén kéne maradnom, annál már nincs hátrébb!!
A legnagyobb baj az, hogy SENKI nem megy foglalni, se akkor ha 1 pont van, se akkor ha 3!! Ha pedig az ellenfél befoglal, akkor pláne senki nem megy oda még véletlenül se, hiába lenne 3-1 az állás a javunkra annál a pontnál, mindenki félti a tankját, eszükbe nem jut egyszerre megindulni hárman arra az egy nyomorult ellenfélre. Így muszáj megindulni, mert megy le a pont folyamatosan. Legutóbb Hetzerrel kínlódtam, 2x próbáltam bemenni a körbe, kilőttek mindkétszer. És voltak PzIV-ek, légvédelmisek, szóval a Hetzernél gyorsabb és tornyos járművek a csapatban. De minek... Ami külön bosszantó, hogy a wotban meg az armoredben rendszeresen voltak olyan retardáltak, akik berohantak a körbe akkor is, ha abszolút jól állt a csapat és bőven lett volna még mit lőni, itt meg semmi...
Eh...
-
Malibutomi
nagyúr
Ez mondjuk velem is sokszor megesett, latom hogy a sok retard all a cap korul, de egy sem mer bemenni, amig meguntam es kamikaze be nem rontok.
Neha bejon, es sikerul kipucolni, es eletben is maradok. De ha nem, akkor is megzavarom annyira az ott dekkolokat, hogy sikerul kifustolni oket. -
Malibutomi
nagyúr
Nekem inkabb azt mondja meg valaki az hogy van, hogy valakinek belevagok kettot a tornyaba, turret ring fekete, fegyver fekete, emberek halottak, es mire harmadszor ujratoltok megol egy lovessel. Mert ez mar nem eloszor esik meg velem.
-
BoB
veterán
Kint van az 1.59! Jipííí
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
BoB
veterán
"“Three-colour”, “Desert three-colour”, “Desert two-colour” and “Winter two-colour” camouflages for all Soviet ground vehicles have been added."
Gondoltam jaj de jó, végre lesz rendes sivatagi festésem a T-10-en.
Hát nem egészen
-
BoB
veterán
válasz Malibutomi #3921 üzenetére
Nekem eddig egyszer nem adta be, pedig kíváncsi lennék rá
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Nekem nem tetszik, imbalanced, meg emugy sem szeretem a varosi palyakat...foleg az angolokkal, mindig az van hogy hopp szembetalalkozom valakivel a sarkon kapasloves, en meghalok mert o orosz vagy nemet, o meg jo esetben kap egy kritikalt mert nekem nincs HE filleres lovedekem.
Amugy csak nekem tunik ugy hogy kicsit elszalltak a javitasi arak?
6-7 killel fejezem be a nyertes csatat, 36K silver, es abbol 20.000 elmegy a javitasra es ammora.[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Ja igen a Tiger II max javitasi koltsege 5-6K, Caernarvon 11K...koszi
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #3924 üzenetére
Heh, nyomtam egy kort nemetekkel, Tiger II P, bevetel 58k, javitas 1000! , a loszer ugye az alap az 0.
Ugyanez a kor a Caer-al minimum 10 de inkabb 15k-valkevesebbet hozott volna.
-
CHaooSS
őstag
régi pedig jobb volt..
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Alg
veterán
Hülye kérdés:
Meccs végén a scoreboardon hol látom hogy mennyi lion ment el javításra/lőszerre?"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
SP4C3
veterán
válasz CHaooSS #3929 üzenetére
Szerintem is, de mindegy... Régen baszódtam már fel ennyire egy köcsög unfair játékon, valakit meg kell csapnom.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
CHaooSS
őstag
valaki ma akar játszani? 6.3-6.7 meg felette is
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Malibutomi
nagyúr
Az a frissites miatt van hogy azota 10-20 emberek vannak csak csatara?
-
SP4C3
veterán
válasz Malibutomi #3934 üzenetére
Ez MI-ATT
[ Szerkesztve ]
-
bandras54
aktív tag
Hali! Vki rájött már h mit jelent a fejlesztési fánál a prémium gépek ikonjainak tetején az arany színű kis kör? Nálam több nem prémium gépnél is van
-
Dewri
aktív tag
Kielemeztem a videót:
Eleve német tankkal hogy mersz rálőni hátulról egy oroszra egy orosz játékban... Ez az első hiba.
A német tankod tele van aggatva amerikai zászlóval egy orosz játékban, ez tovább gyengíti a német tankot. Második hiba.
Azt feltételezted, hogy az a 2 ember, aki fekete lett a lövéstől, azért lett fekete, mert harcképtelen lett, netán meghalt. Valójában azért változott a színük, mert közben kigyulladt a tank és a nagy hőtől instant bebarnultak. Ettől még képesek a harcra, csak más a színük. Ez volt tehát a harmadik hiba.
Belátható, hogy ez a 3 hiba vezetett végül a tankod kilövéséhez...
(Egyébként szerintem tornyot kellett volna lőni elsőre, akkor talán lesérül legalább a forgatómechanizmus és úgy lett volna még egy lövésed. Talán...)
[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
-
v!ct0y
veterán
aces exe megvan nektek?
Ja megvan átkerült a win 32 és a win64 mappákba.[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
is3-al tapasztalatok? lehet ez nekem csak egyéni, de egy rakás szar, 10 meccsből 7x úgy lőttek ki, hogy lóf@szt nem tudtam csinálni, kugelblitz kilőtt szemből, utána mindenki simán átlőtte a gyűrűt és egyből meghaltam, akkor a hatalmas lyukon a tornyon lőttek be szintén meghaltam..
ha kettőt tudtam ölni .....[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz CHaooSS #3942 üzenetére
Kizárt hogy az IS-3 szar legyen, hiszen itt russian bias van
Az, az IS-3 tényleg szar. És készülj fel hogy az IS-4 is az lesz, csak a T-10 jó.
(a 4-esnek hiába jó a páncélzata, a lőszere semmit nem ér azon a szinten )
-
CHaooSS
őstag
-
CHaooSS
őstag
-
CHaooSS
őstag
válasz CHaooSS #3947 üzenetére
aműgy mikor érsz rá? menni kéne t10-el
-
CHaooSS
őstag
Amúgy T29-nek a 203mm toronypáncél mögött van még egy lemez ami 100mm és mindez 6.7-ben..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest