Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Körbefordul a Galaxy A56 a bemutató előtt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Magnat #24913 üzenetére
Eddig is volt lehetőség tableten kezelni a Whatsappot, de csak úgy, hogy a kliens a telón futott, az azonos hálón levő tab pedig egy webes segédalkalmazással kapcsolódott hozzá. Ilyen értelemben gondoltam a külön klienst. Sztem elég egyértelmű az elvárás. Egy fiók, párhuzamosan több kliensen. Mint pl. a Gmail. Bármelyik eszközön hozzáférek, ha bejelentkezek a fiókba, de ettől a többi bejelentkezett eszköz nem veszíti el az aktivitását.
A Whatsapp a G. fiókommal szeretne szinkronizálni, hogy onnan hozzáférjen a névjegyeimhez. Csakhogy nekem ott nincsenek névjegyeim. Telónál ez nem probléma, mivel ott a saját névjegyzék. De, egy Androidos miniPC -nek nincs saját névjegyzéke.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple iPhone 11 - népalma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Padavan firmware
- Opel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest