Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
balika011
senior tag
válasz
Silentfrog #64 üzenetére
A gond ott volt, hogy Firefox-al nyitottuk meg az oldalt. Google Chrome-al ott volt egy fizetés gomb, ami FF esetén hiábnyzott.
Rákattolva bedobta az OTP-t, 1.-re hiba, 2.-jára sikeresen kifizettük Moneybookers-ről. Már csak a postást várom, aztán mehet a romfőzés
-
balika011
senior tag
A Vodafone netes megrendelése egyszerűen siralmas. Kiválasztottuk spanommal az internetes kártyás fizetést - Ő kártyájáról lenne fizetve - , de kártyaszámot és egyéb adatokat sehol nem kért. Az emailban ott van, hogy kártyával fizetne és még egy megjegyzés a futárnak is, amit mi szintén nem találtunk meg. Valaki tudja, hogy most akkor mikor is kell fizetni és mivel?! Csak mert az ügyfélszolgálat sem tudja, hogy mi van.
-
balika011
senior tag
Most akkor mi van?! A T'POP-on GB vagy JB van?!
-
balika011
senior tag
Találtam egy ilyen sort az egyik cofigban:
fmtransmitter.RDSValue = Mediatek -
balika011
senior tag
A forráskód szerint egy MT6575 van az T'POP-ban és MT6577 van a VF875-ben. A T'POP változatok között, meg az a különbség, hogy más modem van bennük.
-
balika011
senior tag
Ha nem akarsz vele te sem Fruit Ninja-zni akkor tökéletesen elég.
Lehetséges, hogy csak driveres korlátozás, úgy mint a Samsung Galaxy 3 esetében, azt is át lehet állítani 3 ujjra,
Amúgy a dobozban tényleg ezek lapulnak: [link] ?
Mert ha igen, akkor az a töltő és füles mehet a szemétbe. -
balika011
senior tag
A rom forráskódja: http://sourceforge.net/projects/alcatel/files/VF875_20130619.tar.xz
-
balika011
senior tag
Kicsit utána jártam a cuccnak, mert én is szemezek vele. Az árazás miatt eléggé egy pofás darab, a Vodafone felirat alatt egy ALCATEL ONE TOUCH TPOP lapul, nem egy S'POP. Akinek már van az meg tudná mondani, hogy a bootloader az nyitott-e?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest