- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
joysefke
üzenetére
A teszt mér valamit, de nem azt amire te kiváncsi vagy.
Amíg konzekvensen ugyanazt az eredményt írja ki, addig nekem tökéletes. Ráadásul kipróbáltam. A Cutter programomban az Array.Copy()-t lecseréltem a CopyMemory()-ra, és ugyanazt a tendenciát mutatta, mint a teszt programom. Gyorsabb lett. Tehát sztem azt méri, amit szeretnék mérni. A Cutter program futásakor is "lutri", hogy mikor indul be a GC, tehát még ez is élethűen van a tesztben.
Csak az a baj, hogy(mint ahogy először jól mondtad), a stackalloc a stack-en allokál. Ezt pedig sajnos nem engedhetem meg magamnak(a stack is véges, és mivel nem tudom, hogy egyszerre mennyire van szükségem, ezért ez nem megoldás.), mindenképp a heap-ben kell allokálnom.
-
pmonitor
aktív tag
válasz
joysefke
üzenetére
Ha nem kell a mélységi bejárás során keletkező összes tömböt megtartani, csak mindig 1-1 újabbra van szükséged és tudod hogy egy tömbre mikor nem lesz már szükség
Rekurzív hívásokról van szó. Tehát nem mindig csak egyet kell megtartani. Viszont még azt sem lehet előre tudni, hogy egyidőben mennyire van szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szuperlatívuszokban beszél az új szervermemóriájáról a Samsung
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Assetto Corsa Rally
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest