- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lefty
addikt
válasz
martonx #2193 üzenetére
ne haragudj, excel makró, vba.
még annyit hozzátennék, hogy a public változónév dologgal tisztában vagyok, de én pl olyat szeretnék, hogy egy set-el pl worksheet változóba töltök egy munkafüzetlapot, majd az bárhonnan elérhető legyen. Ok, hogy a public-al létrehozok egy globális változót, de hogyan adok neki értéket is?
-
Lefty
addikt
Sziasztok!!
Elkezdtem most egy új programot, elég sok modulból állna, viszont próbálnám minél elegánsabban megírni.
Lényeg az, hogy lesz jó pár változó, amiket egynél többször nem akarok deklarálni, majd azt használni mindenhol. Ergo globális szinten kellene nekem az, hogy memóriába töltöm őket, majd bárhonnan meg tudjam hívni. Az sem pálya, hogy mondjuk egy külön modulban deklarálok mindent, majd ezt a részt meghívom az egyes subokban. Illetve option explicit sem pálya, mert úgy csak modul szinten tudok deklarálni, illetve memóriában helyet foglalni.
Van erre bármi mód? Köszi előre is!! -
Lefty
addikt
sziasztok!
azt, hogy tudom megcsinálni, hogy adott egy tábla, melynek 2. oszlopában x mezőnként van egy szám, a számok nem egyeznek. majd a szám mellett mellett pár oszlopra van egy pár oszlopból álló tábla üres sorokkal megszakítva változó hosszal, de a 2. oszlopban levő szám nem ismétlődik. ezen oszlopok mellé a 2. oszlopban levő szám tartozik, így melléjük kéne kíratni a számot. mindig addig tartozik a többi adathoz a 2. oszlopban levő szám, míg ott új szám nem jön, utána az azt követőekhez már az új szám tartozik így annak kellene melléjük kerülnie. a 2. oszlopban levő számok mindig ugyanazzal a 3 számmal kezdődnek, többi részük más.
arra gondoltam, hogy ha a 2. oszlopban levő érték ezzel a bizonyos 3 számmal kezdődik, akkor betöltöm változóba majd ebből a változóból beíratom a megfelelő oszlopba olyan feltétel mellett, hogy az előtte levő oszlop nem üres. de a változóba hogy kerül bele az új szám a 2. oszlopban ha majd újat talál? hogy adja át a változó az új értéket egy másik változónak? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest