Hirdetés

Aktív témák

  • Bagoly

    senior tag

    válasz rog #1070 üzenetére

    Skorpió és stimmel.....:DDD (Legalább is, biztos van, aki ilyennek ismer ;]

    Hogy ne csak off legyen:

    A szellemi fogyatékos gyerekek kirándulni mennek, de a busz nem bírja a hegymenetet és egyszercsak nagy csörömpöléssel megáll. Két óra múlva kéne a gyerkőcöknek a szállásra érkezni és már így is késésben vannak, ezért a vezető rettentően ingerült.A vezető leszállítja a gyerekeket és elkezdi szerelni a buszt. Egyszercsak Józsika odaszalad hozzá, megragadja és ezt mondja neki:
    - Sofőőőr bájcsi, sofőőőr bájcsi! Én tudom ám azt, hogy mi romlott el.
    A sofőr csak legyint a gyerekre, mit tudhatna a szerencsétlen. Józsika elmegy ugyan, de nem hagyja nyugodni az eset, ezért három óra múlva, mivel még mindíg csak ott szobroznak, megismétlődik az előbbi eset. A sofőr egyre ingerültebb, ezért a pedagógus gyorsan megragadja Józsika kezét és elviszi onnan.
    Telik múlik az idő, nincs mit tenni, a sofőr már majdnem teljesen feladja, mikor eszébe jut az utolsó ötlet: Ki tudja, talán tényleg tud valamit a kis kölök, odahívja hát Józsikát, akin már messziről vigyorog, mint a vadalma. - Na újgye, hogy nem tudja a sofőőr bájcsi, hogy mi romlott el? Én bezzeg tudom!
    - A sofőr tiszta ideg, hogy egy szellemi sérült fiúcska jobban ismeri a járgányát, mint ő, de erőt vesz magán és erőltetett higgadtsággal felteszi a kérdést:
    - Józsika, mond már el nekem, hogy mi romlott el?
    - HÁÁÁÁJT A BUSSSZ!

    ''A nagy nyíl útján, meg nem állva, hitesen és szerelmesen, förtelmeit egy rövid mának nézze túl szemem.''

Aktív témák