- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
gykarcsi
tag
sziasztok! nekem olyan átalakítóra lenne szükségem ami a 4-es tápcsatit alakítja át 3-asra. a ventiken 4-es tápcsatik vannak, és kettőt rá akarok kötni venti szab. előlapra. ha valiki tud segítsen, hol lehet kapni!
-
Yrgoss
csendes tag
Üdv!
Nos, ami a vga kártyát illeti, egy ismerősömnek van egy 9600-asa nekem meg egy FX 5600 Ultra és a Geforce sztem igencsak veri az övét... :DD
Meg azt hallottam, hogy ezek a 9600 Pro-k nem váltották be a róla szőtt képet... -
Kamisama
tag
Helló!
Van egy radeon 9200(128ddr)-am és most nyáron hogy ilyen k*rvameleg vana szobában, megszorul a levegő a gép körül (nincs rajta oldallap) és a vga hűtőbordája játék közben lesz vagy 80-90 fokos. Láttam a boltokban ilyen kártyahelyre beszerelhető ventiket, azok jók lennének erre? Bár szerintem az nem hűtené a bordát, szal mit javasoltok?
[Szerkesztve] -
DonLeo
senior tag
-
szerk: azoknak, akik hasonlóan jártak.
Elvágod a kábelt, meghosszabbítod. De magad is csinálhatsz hosszabbítót, ha máshogy nem, hát veszel valami olcsó ventit, és lenyesed a csatiját. Azokra meg forrasztasz egy pin sort.
Az alaplapokon 3 fan csati van manapság, cpu, táp, ház. Bármelyik szabadra ráteheted. Manapság pont ezügyben van egy az AGP közelében is.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
én is megcsinálom inkább magam. azzal holnapig se kell várni és nem kell kimozdulni a lakásból :t de forrasztás helyett összecsavarom és kész.
-
-
Gergello
addikt
egyszerűbben is lehett volna, fogsz 3 drót, vhol elvágod az erdeti kábelt, összesen 6 helyen leblankold, oddaforrsztod a drótokat, betekered szikszallagal, azt csá
0.00 ft-os megoldás -
DonLeo
senior tag
Már alig várom, hogy beizzíthassam, kíváncsi vagyok rá...
:DD -
DonLeo
senior tag
Banyek, miért kerül ez ilyen sokba:
http://www.depo.hu/?page_number=6&id=10227&lid=1&csid=8
66 nettó
:DDD
Ezek megzakkantak... -
Bally
senior tag
Ti milyen tanácsokat adtok itten? :F
Az a csatlakozó pont illik az alaplapi FAN-csatlakozóba, tehát oda kell dugni, csakúgy, mint egy opcionális ventit. -
DonLeo
senior tag
Egyébként szerintetek ez a gef4 ti4600 ultra ver egy FX 5600-at?
-
-
Ati9500
senior tag
Bemégy egy számtch boltba és kérsz egy átalakítót!!
Kb. 500 ft..... -
DonLeo
senior tag
Vettem egy vga-t (asus gef4 ti4600ultra), amin egy extra thermaltake hűtő van, tehát nem gyári. Ennek a kábelének a végn 3 luku csati van. A kártyán 2 tűs, tehát a kártyára nem köthetem a hűtőkábelt. Az alaplap ASUS Tusl2-c.
A táp-ból (Azona 400w) nem jön ki olyan kábel amire rámenne.
Az alaplapon elvileg találtam egy 3 tűs kiálló bigyót, ami alá fan akármi van írva, ami szerintem jó lenne erre, de odáig nem ér el a hűtő kábele.
Hova kössem??? :D
Van vmilyen ilyen 3 tűs apa-anya hosszabbító? Vagy mi?
Mit tegyek?
Előre is kössz.
Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest