Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lao ce

    aktív tag

    válasz Dalai Láma #6340 üzenetére

    bocsanat hogy belepofadzok itten, de szerintem ha nem lenne evolucio az rombolna az istenkepet. ha nem lenne evolucio akkor egyertelmu bizonyitek lenne isten letezesere, marpedig isten nem adhat magarol bizonysagot kulonben oda a hit (mar amennyire ezt en ertem).

    szoval akarhogy is nezem ha van egy teremto aki raadasul az altalad velt Istennek felel meg, akkor kell lennie evolucionak is, maskulonben az egesz ugy nezne ki mintha hagyott volna maga utan egy bazi nagy tablat egy nyillal es azzal a szoveggel hogy itt a bizonyitek pupakok. ilyen amator hibat nem hiszem hogy csinalna.

    merthat regen ugye a tuz volt a bizonyitek az istenre, aztan a mennydorges, aztan a nap mondjuk. minden kornak vannak olyan (szerintem belsoleg bizonytalan) hivoi akiknek szukseguk van ilyen velt bizonyitekokra, kulonben meginog a sajat hituk. ugy latszik az evolucio tagadasa a mai 'kapaszkodo' ezeknek az embereknek.

    ha tudsz kovetni, akkor megjegyzem hogy a nagy bumm is csak egy atmeneti kapaszkodo a kvazi-bizonyitekra.

    a taoizmus nem reszletez ilyesmit csak azt mondja hogy kialakunak egymasbol a dolgok. pedig neha jo lenne vitazni egyet az evoluciorol taoistakkal is :)

    nicht kompot

Új hozzászólás Aktív témák