Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • önállóság

    csendes tag

    válasz JJános #5653 üzenetére

    Hát a te elképzeléseid még a bibliánál is hiteltelenebbek, de ha ennyire nem tetszik a mesevilág,amiben te is élsz egyébként, akkor nyugodtan kattinthatsz egyet a jobb felső kis x-re!

    Jóbarát! Az kevés, hogy leírsz valamit! Valamivel igazolni kellene, ha más nem akkor némi logikával! Az hogy te nem tudsz a Németh Sándorizmusból nem tudsz kilépni, és még akkor is ellent mondasz bálványozott bibliádnak, amikor egyértelművé válik, hogy pl Jézust nem ember nemzette, amit tudsz is, csak NS ül a fejedbe, meg a tévtanítása, és még saját magadnak is képtelen vagy hinni!

    Nehogy már kinevezd itt magadat erkölcsi nagyságnak és ítélkezzél felettünk, amikor egy épkézláb összefüggő gondolatmeneted nincs csak szajkózod NS hazugságait!

    "Undorító! A baromság teteje" amit csinálsz! Szálj magadba szépen és mielőtt írsz tájékozódj normálisan, és tanulj meg szöveget értelmezni, mert a biblia is csak egy könyv, aminek ugyan olyan szövege van mint bármi másnak, és ugyanúgy logikus rendbe kell szedni a mondanivalóját, mint bármilyen más könyvnek! Ráadásul te Magyar vagy, és Jézus pártus származása azt jelenti, hogy bizonyítható, hogy Jézus mizony Ősi Magyar származású! Németh Sándor is zsidó, nem csoda, hogy a zsidókkal szembeni lojalitásra tanít (de finoman fogalmaztam)! Hallgasd már vissza néha az online vidámvasárnapokat, és értelmezzed már, hogy kiről beszél, milyen környezetben, milyen összefügésekkel, és milyen ítéletet mond! Német Sándor az az ember aki Isten emberének hírdeti magát, azt mondja egy alkalommal, hogy minden arab előszőr terrorista, és csak azután ember? Ez lenne az Isten képviselője? És te az ő erkölcsiségét követve (Jézusé helyett) minket okítasz ki! Néha azért kiröhögöd magadat nem :DDD

Új hozzászólás Aktív témák