- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
rollins
őstag
Hát most sem tökéletes totem-mel, mert dunatv-n kívül máshol akadozik a kép, késik a hanghoz képest.

Hang most van, pulseaudio-t ki is löttem, most Alsa megy, de ennek tök mindegy.
Hogy mi történt a vlc-vel..., nem tudom.
Előtte jó volt. Talán az ffmpeg frissítése óta, passz. windows hang codecet: wma2, wmap, stb nem tud a vlc. Már medibuntu-ról is raktam fel pár dolgot, de vlc-hez ez sem segített.
smplayer wmv -t hanggal csak pulseaudio-val tud (bár lehet config kérdése), de ahhoz meg nincs mozilla plugin
Pedig tele van a /usr/lib/win32 windowsos codec-ekkel, mplayer bármit lejátszik amit eddig próbáltam, csak mplayer-mozilla plugin meg nem tud kapcsolódni ff-ben péld. a mtv-hez, dunatv-hez stb.
Ezek ilyen apróságok, de kicsit bosszantó, mert mostanában csak ubuntut használok.
Bocs, kisírtam magam.
Aktív témák
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VPN topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- darkFlash CF8 Pro
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előtte jó volt. Talán az ffmpeg frissítése óta, passz. windows hang codecet: wma2, wmap, stb nem tud a vlc. Már medibuntu-ról is raktam fel pár dolgot, de vlc-hez ez sem segített.