- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
gerjus
senior tag
na azt az egyet nem! erdemes? megnezem mit tehetek .....
[Szerkesztve] -
gerjus
senior tag
ha csakujrarakom akkor formazom csak de ezuttal masik gepbe beraktam es teljes secure eraase volt utana telepitettem tehat azzal nem lehet gondd a cdromot meg nem probaltam ki masik gepben de se nem bootol rola egyik cd sem es windowsban sem olvasssa be a cdket!!! (de minden mas tekintetben viszont tokeltesen megy a vinyo ezert fura a dolog en gepemben is havereban is )
-
gerjus
senior tag
szoval vannak fejlemenyek elso ide channelen volt a rendszer vinyo ugyemeg egy mezei cd rom a masikon dvd combo meg rack ! amikor a gondd tortent most felzavartam egy xpt a rackre egy 10 gigas vinyiora arrol megy tokeletesen atdugtam az elso csatornara ott is megy de a rendszervinyo se itt nem megy se ott (azaz az xp nem megy rola egyebkent adat minden megvan rajt) es a mezei cdrom sem megy ami egy csatornan volt rajt ez azert jelent valamit nem ??? peldaul azt hogy a cdromnak annyi a vinyo meg tarolason kivul nem sok jora lesz jo asszem !!
Teves a kovetkeztetes ? -
gerjus
senior tag
koszi es bocsi
-
gerjus
senior tag
eleve plusz egy van neki eloirva 2.65 alap 2.55 plusz fesz nelkul nem visz eztazt igy mindent hiba nelkul !! koszi a dolgokat probalgatom oket szep sorjaban
-
gerjus
senior tag
elotte is ugy telepitettem minden gond nelkul a memom kapnak plussz feszt a proci nem kiproszalom !
-
gerjus
senior tag
gondoltam megnezem meddig mehet fel az fsb (config odalenn) kb 270 re felraktam minden ment egeszen a windows login ill welcome kepernyoig amikoris kekhalal. jolvan mondom nem birja na bumm visszaraktam a 250 fsbre amivel mindig is ment siman ua problema !
no jo reinstall felmegy XP drivermindent felraktam 3dmark lefuttat nehanyszor csomo restart stb este kikapcs reggel bekapcs windows restartol mindig a login elott !! kikapcsolom az automata restartot esa kovetkezot kapom kb:
process system process terminated unexpectedly with status of 0x0000018(0x0000000 0x0000000)
ujraraktam meg 1 er restartok minden tokeletes kikapcs bekapcs utan satu!!!
Otletek ?? mi lehet a gond ?
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest