- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondar
tag
Na itt vagyok , őő 366mhz ra akrtam fel venni és ráraktam 1,4 volt ra majd reset...........................feketeképernyő na mondom ez zsír. Hát csak össze hoztam életem első alaplap resetjét
most a biosban minden eredeti éréken van majd holnap újból próbálom. gn8 addig is
-
Gondar
tag
Most a cpu videm 1.3500v cpu-z ban pedig 1,326tol 1,344 ig megy fel.
Na akkor probáljuk meg a 366MHz -t és így szted menyi legyena fesz ?+Újjab kérdés
: Mien osztogatásról beszélsz ??
-
Gondar
tag
kulerr,pgeri na stabil a rendszer 333MHz en , 400 MHz akarom tenni akkor menyit feszt adjak rá ? Ram ra is kell tenni ?
+ egy kérdés nem értem ha túl sok feszt adok akkor elfüstöl a gép ha túl keveset akkor meg nem indul el ?? -
Gondar
tag
válasz
theartofdota #4652 üzenetére
jaja nincsmit
és csak azert irtam mert te is dotás vagykanin /w Ghastly GGc most nem tolom mert más patch kell hozzá
ja és ha a biost megcsináltad akkor F10 el lehet elmenteni
-
Gondar
tag
válasz
theartofdota #4647 üzenetére
theartofdota
hali
nekem is p5b van meg 6320 am. Tegnap tuningoltam ugy hogy msot benne vagyoka dologbaszal kell neked ORTHOS, CPU-Z ,CORETEMP, MEMTEST
ha megvannnak rebbot majd nyomkodd a "DEL" gombot azzal lehet bejutnia biosba
ott igy állítsdbe a dolgokat : klikkfsbnek anyit irsz be amenyit akarsz, pci ferki jét 100ra rakd, én memory voltan nem változtattam a cpu vcoranak meg oylan +0,5 ment kb.
nálam most az fsb 333mhz van a vcore pedig 1,350 en.
Ha kész minedoké reset majd cpu-zzal meglesed h tényleg történt e valami dolog utána meg orthossal teszteled a dlgokot remélem okés -
Gondar
tag
?? miről beszéltek ?
-
Gondar
tag
hát őő aszem vmi 1,2 akrámennyi volt alap . Oké majd megírom neked ha 2,8 on leszek de addig csak tesztelgetem a konfigot.
-
Gondar
tag
Jogos nem eszik sokat ha 6os szorzón megy. Az oké ,h 1:1 jó dolog de mikor csináltam meg ? Vagy az automatikusan állította be a gép ?
Mod: ja látom köszi a választ
-
Gondar
tag
öhh én mindenkinek válaszolok jaja 100% megy msot a cpu orthos alatt
memtest et gyorsan elvittem 105% körülig meg msot hagyom hagy menyen vagy 15 percet az orthos is .)
apropó orthos ott a blend-stress cpu and ram oké ?mégegyszer köszi mindekinek
-
Gondar
tag
aha köszi akkor most úgy megy a gép hogy 333MHZ-1350 volton
a hőm pedig 47-50 fok örül van ez már vészes ? sőt most hogy néezm egy kúszik fel msot már 51medig lehet elmenni ?
-
Gondar
tag
Köszi szépen .)
szóval vizuális módon folytatva így kell kinéznie ? -
Gondar
tag
Sziasztok !
Mostanába nagyon elkezdtem érdeklődni a CPU tuning iránt, olvasgattam itt a ph!-n fórumokat, írásokat stbÉs itt szeretném a segítségedet. A konfigom :
Asus P5B alaplap
E6320@1868 proci
és 2* 1GB Kingamx 800Mhz ramocskák
FPS 350 W táp , gyári hűtő vana procin a házon pedig egy 25centis ventillátor van.elméletileg ha a cpu szorzót 7szeresre az FSB-t pedig 400 Mhz re tekerném akkor a proci simán menne 2800 MHZ en. Mindezt feszltség emelés nélkül.
Idáig ,hogy tudok eljutni ? Biosba kell vmit állítani ?
Kérlek segítsetek nekem ,még nagyon új vagyok a témába .Vki priviben vagy itt step2step jó szájbarágósan segíthetneUi: bocsi a he(J)esírási hibákért
olvastam az első hsz-t de sokkal nem lettem okosabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- EA Sports WRC '23
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest