- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Tegnap este leltem rá itthon,de akkor már eljöttem onnan,mivel ott egy beteg gyerek van,nem akartam elzavarni a másik gépről.így vakon próbálgattam mi lehet a baj,mert maga a laptoppal szívtam nagyot.
Úgy tünik a Fujitsu Amilio Pro V3505 laptopban nem működik a wifi. A biosban ott aktiválva van,de fizikailag a kontroll lámpa nem jelez vissza nekem,sem a fizikai kapcsolóra nem reagál. Maga az eszközkezelőben az intel wireless chip driver okés,de mégse lát semmilyen wifi jeleket. Az F10-l sem tudom kapcsolni. Kérdés javítható-e vagy külön kell wifi adaptert venni hozzá?
Amúgy is a lassulásra meg van az egyik gond,mindössze 1 db 512 DDR2(?) ram van benne.Amúgy köszi a webes oldalt,az alapján megpróbálom belőni a 1043ND-t mikor legközelebb elmegyek hozzájuk. Akkor az az ismertető minden TP-Linkre azonos a beállítása az ADSL,illetve DIGI-re egyaránt? A digire viszont érdekes pici doboz van mellékelve modemként ,ha az egy modem? Nekem olyan műanyag szappan tartóra emlékeztet. Semmi felírat,semmi kontroll lámpa,semmi kapcsoló nincs azon.
-
jeni
félisten
Szia
Van akinek DIGI hálózaton megy a 1043ND routerre. Sajnos szenvedtem vele,vagyis sehogy se ment a net elérés. Bezzeg tegnap azaz pénteken a UPC-re pikk-pakk ment minden flottul. Ezt a PPPoE dolgot nem vágom. A felhasználói és a jelszavas vezetékes és rádiós dolgot a neten ha van ilyen beállítás hol tekinthető meg? -
jeni
félisten
Szia
Tegnap kipróbáltam a frissen vett 1043ND-t.
Feltettem a legfrissebb firmet.
A rokonnak vettem meg amire lesz kötve egy asztali 2 magos proci(?) és egy FujiSiemens laptop.
DIGI hálózaton csatlakozik a netre,a 30-s csomagban vannak. Igazából mire kell beállítani,vagy érdemes feltenni más firmet?
Amire kell neki az a folyamatos tuti biztos működés mindkét gépen. Semmi torrent,semmi extra letöltés. -
jeni
félisten
válasz
Intruder2k5 #15333 üzenetére
hasból rátaláltam
-
jeni
félisten
Szia
Mai napon vettema rokonomnak egy Tp-link WR-1043ND routert
Felszeretnék meni a saját menüjébe a webes oldalon a 192.168.1.1-re felhasználói nevet és jelszót kér. A hátsó reset gombot már meg nyomtam 5msp-re müködés alatt de akkor sem enged oda fellépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest