- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo87
csendes tag
Ezzel amit irtál sajna csak akkor lehet megcsinálni ha elözöleg a vinyon megkapja a Vista azt az infromációt ami kell ahoz hogy kijavitsa ezt a Bootmgr-t. Ezt vegig csináltam háromszor is de semmi. Utánna megprobaltam az xpt bebootolni nagy nehezen 10-re besikerűlt és abban a vinyó boot sectorat ujra irni. Fixboot parancsal. Meg is csinálta elméletileg de most is csak az a gond.. indulás után fekete képernyő és egy cd-ről sem bootol. még vinyóról sem. Mert hiaba nincs rajta rendszer attól meg kene bootoljon es kiirja hogy nincs rendszer rajta.
U.i a Biost frissitettem rajta de nem az volt a gond. Memoria tesztet csináltam de az sem volt a gond.
-
Zozo87
csendes tag
Üdv.
Van egy Toshiba Satellite A200-as laptopom. Eredetileg Windows Vista Premiummal adták. Én csinátlam egy Windows Xp Sp2-est ami látja a SATA vinyokat. Felraktam rá az xpt müködött is szépen. Aztán eljött a formázás ideje mert már rég fent volt. Amiután megformáztam és felrakta az xp a setup fájlokat azután ujra indult de nem megy tovabb.. tehát ugye kéne beolvassa a vinyorol az xpt és folytassa az instalálást de nem azt csinalja hanem amiután kiirta hogy Toshiba azután csak fekete képernyő s meg sem moccan. Ujra inditom akkor sem.. a biosban állitottam a bootton hogy hardrol bootoljon vagy cd-ről akkor is ugyan ez. Betettem egy másik windows-os cdt arról bootolt először de aztán megint csak ugyan ezt csinálta. Mi lehet a gond valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO IDEAPAD Gaming 3 - Ryzen 5 5600H, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, Geforce RTX 3050Ti
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest