Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabozsolt87
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Elméletileg cserélni fogják vagy jóváírást kapok és vehetek mást.
-
szabozsolt87
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Fejlemény: Nem sikerült életet lehelni a routerbe, szóval vissza vittem a boltba és elküldték szervizbe
Majd kiderül mi lesz vele. -
szabozsolt87
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nah Hali,
Sikerült feltennem a dd-wrt firmwert és arra már felment a legújabb tomato is. Az installálás ott van a végén a 90ms reset, meg is csinaltam, de nem látja a gép a routert. Villog minden ledem, mint ha fasza lenne minden. Mielőtt kireseteltem volt netem és a kezelő felületre is be tudtam lépni csak mivel írtak megcsináltam. Ötlet?
-
szabozsolt87
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
szabozsolt87
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
szabozsolt87
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
nos letöltöttem azt a firmware-t amit a képen tallóznak be a myopenrouter oldalon. fel is ment a cucc, de ha leszedem az új firmwaret, végig fut, de nem frissíti le. Marad a régi verziószámú nem tudom miért. jah és a wifi meg nem megy. nem tudom mit kell beállítani hozzá.

-
szabozsolt87
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
én ezt értem, de ezek a fájlok trx kiterjesztésűek és nem tudom betallózni az updateba, ha meg átnevezem chk kiterjesztésűre akkor elfogadja de nem fut le.
Azt szedtem le amit linkeltél.
-
szabozsolt87
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
nincs ott, hogy V2 csak simán WNR-3500L
-
szabozsolt87
tag
Hello Srácok,
Van egy Netgear WNR-3500L routerem és a tomato firmware-t akarom rárakni. Az első lépések között van, hogy tegyek fel egy DD-WRT-t, de ha betallózok bármilyen chk fájlt elindul az upgrade, de nem fut le hanem hibát jelez. Windows 8 van fent az befolyásolja? több böngészővel is próbáltam, a netet húzzam ilyenkor le róla, az nem lehet gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd kiderül mi lesz vele.
tjsz