- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
akoska07 #54244 üzenetére
Bizony. Én is emlékszem, mikor Razorral ketten még toltuk hajnali háromig, és egy négyes orosz csaló banda nyomába eredtünk két fullos deadeye-jal.
Feküdtünk mi is sokszor, de mindig lelövöldözgettük őket manhuntkéntA manhuntból is sokkal jobb volt az időzítős téma, mint a leadóhelyes. Az jelentősen csökkentette az élvezeti faktort.
-
-
VTom
veterán
3-4 hónap után tegnap bekukkantottam last standezni. 12 kill, 3 assist, 12500 ponttal első lettem a csapatomban, ütőképes egy brigád volt, a másodiknak 5000 pontja lett, szerintem most indították el először a játékot.
Régóta nem követem a játékot, de classi Nomaddal egész jól lehet még operálni, csak a Strikerek fogtak meg.
Megyek ma is
-
VTom
veterán
Azt láttátok, hogy kezdődik?
-
VTom
veterán
Látom valaki megpróbált értelmesen hozzászólni a topik témájához, de gyorsan meg is bánta.
-
VTom
veterán
válasz
FireKeeper #51819 üzenetére
Igaz, mert utánaolvastam, és állítólag ahhoz el kell indítani a játékot, ha lehet, akkor elég gyakran
-
VTom
veterán
válasz
GamerQueen #51813 üzenetére
Na, mire a második rész megjelenik, kifarmolom a Predator szettet
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #51681 üzenetére
Én eddig is egész jól elvoltam Nomad-ban last standben.
Strikerek ellen is hoztam sok 1v1-et. Persze ha ketten jöttek, akkor esélyem se volt. -
VTom
veterán
válasz
Edem05 #51379 üzenetére
Ez mindig így volt, Striker, Alpha, Deadeye, Alpha, arany, Predator, Striker, vagy valami ilyesmi volt a sorrend, mindenki ezekben rohangált.
Talán 1.7-nél volt több szett, amivel lehetett érvényesülni, ha jól emlélkszem, de lehet, hogy 1.8 volt már, de szerencsére azt is elb@szta a massive.
-
VTom
veterán
válasz
akoska07 #51260 üzenetére
Én már nagyon rég óta csak egy-egy kör last stand-re jövök be, az még szórakoztató, és izgalmas tud lenni.
De 5-ből egyszer kilépek a csába, mert vagy van egy superhero, vagy olyan lagos a szerver (mint pl. tegnap), hogy csak felidegesítem magam.
A PVE rész már másfél éve nem érdekel, csak kényszer volt -
VTom
veterán
Este elindítottam a játékot, DZ-ben az elő ember akivel összeakadtam valami .RU nevű volt, fedezék mogött egy lövés voltam neki.
Jövő hónapban szerintem megint elindítom. -
VTom
veterán
válasz
alibiman #48653 üzenetére
Én még 1.6-ban használtam a Bullfrogot, Alpha PvP buildre másodlagos fegyvernek LVOA-C mellé, tárazás és RPM gyorsítással, Responsive és még valmilyen talenttel, már nem emlékszem, talán a minél kevesebb életcsík annál nagyobb sebéssel, nem jut eszembe a neve.
Akkor Last stand-ben elég jól lehetett vele darálni közelről, szinte folyamatosan lőttem vele a tárazás gyorsítás miatt, és a sebzése is eléggé jó volt, plusz ha jól emlékszem, akkor még minden talentet átadtak egymásnak a fegyverek.Azóta a stashben pihen, elég nagy nerfet kapott.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #48618 üzenetére
Én elsőre bannolnám. A játékot megvette, ergo a profitot lefizette, onnantól meg mehet csalni oda, ahova akar.
Ki tudja hányan nem vették meg a játékot azért, mert olvasták/látták/hallották hogy sok a csaló. -
VTom
veterán
válasz
#35434496 #48608 üzenetére
Ha ott a kimentésnél nem megyek vissza, mert Bombi mondta, hogy ne arra fussunk, aztán végül is arra futottunk, akkor nem maradok le, nem lőnek le, és négyen lettünk volna a leadónál. Úgy szerintem meglett volna.
De hát ez már történelemVicces volt nézni a földről, ahogy tömött sorokban futnak a játékosok, és mindegyik akar veletek csinálni valamit
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #48587 üzenetére
Én nem mondtam, hogy nem fogom megvenni
Csak azt, hogy sokan nem fogják megvenni.
Nekem az utóbbi évek egyik legjobb játéka, a csalók ellenére is. -
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #48585 üzenetére
Ezen már 1 milliós eladánál is el kellett volna, arról nem is beszélve, hogy még mindig jelen vannak olyanok, akik kezdetektől fogva csalnak. Vagyis két éve.
Szomorú.Ennek ellenére szeretem a játékot, és kíváncsian várom második részt, de ha nem lesz az első dolgok között a csalásvédelem, akkor abból nem kell eladniuk 20 milliót.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #48583 üzenetére
Ezt a mailt én is megkaptam múlt héten
Valami félrement a srácoknál.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #48575 üzenetére
A PUBG-ben is van battleye, és szétcsalják. Nem tudom mit lehetne kitalálni ezek ellen.
A cheatek írásánál is ugyanolyan szakemberek ülnek a monitor előtt, mint a játék fejlesztésénél. Nincs az a csalásvédelem, amit ne lehetne kijátszani. -
VTom
veterán
Tegnap este mindenkit lelőttünk DZ-ben!
Ja, nem.
-
VTom
veterán
Mentem pár kört a GE keretében, botrányos.
Egy MIKE, a többinél vagy a fegyvereket kellett váltogatnom, mert nem lőtt, vagy lőttem, de nem sebeztem.
Lexingtonon beragadtam a liftben, onnan néztem végig, hogy a három csapattársam hogyan nyomja végig. Mondjuk a creditet legalább beadta -
VTom
veterán
Hú, a Skirmish nagyon adja
Persze nem a lootot
-
VTom
veterán
válasz
Nightfall75 #44476 üzenetére
Csak annak tudod átadni, akivel egy csapatban voltál, mikor kiesett.
-
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #43493 üzenetére
Köszi
Nekem egyelőre nincs több időm, három hetes, még nincs napirend, csak evés, alvás, peluscsere, random időközönként
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #43475 üzenetére
A fegyver talentesért köszi
PTS-en van már Predator Classified szett?
9K életerő felett 120% vérzés?
Megint Division-öznöm kell?
-
VTom
veterán
válasz
ULPIUS #42667 üzenetére
Háttőőő... Meglepő ez a vélemény pár pontban..
Pl. a grafika... Mondj egy játékot, aminek szebb, részletesebb...
A Division messze az egyik legrészletesebb a megjelenés óta is, nincs még egy játék, ami ennyire ki lenne dolgozva. Pl. ha megfigyeled, a napsütés hatására felolvadnak a tócsák, majd az este közeledtével újra befagynak. A milliónyi tereptárgy az utcákon, az eltűntek fényképei, és a többi apróság mind zseniálisan ki van dolgozva. Nálam az b@szta ki a biztosítékot egyszer, mikor egy utcán sétálva benéztem egy emeletes ház üvegajtaján, és a túlsó falra zoomolva el tudtam olvasni a postaládáb szereplő neveket..Aztán ott van az időjárás, és az egész hangulata a játéknak. Fura, hogy ez Neked nem jött át.
Az optimalizálással sincs semmi probléma, millió dolgot lehet ki/be kapcsolgatni, és fel/le állítgatni a játékban, ha rászánod az időt, találni fogsz olyan beállításokat, amikkel szépen és jól fog futni a konfigodon.
A sztori valóban nem egy nagy eresztés, mert millió filmben volt már hasonló, de maga a tálalás, a realitás, az, hogy úgy éled meg, mint ahogy egyébként is megélnéd, rengeteg ember szemszögéből is megtapasztalhatod, hogy egy hasonló esemény hogyan érinti őket, szerintem zseniális húzás.
A párhuzamot sem értem a többi ubisoft játékkal, mert ebben kőkemény rpg elemek vannak, nem összegyűjtögetni kell sok ugyanolyan valamit, hanem farmolni, fejleszteni, "szakosodni".
A zombikra meg nem is mondok semmit
Jézus Mária..
Szerintem tegyél bele azért pár tíz órát, és utána alkoss véleményt. Aztán persze lehet, hogy Téged nem szippant be, nem vagyunk egyformák..
-
VTom
veterán
Tegnap este lőttem pár PVE bosst, aztán bekukkantottam LS-be.
Te jóságos isten, mi volt ott
2 játékost lőttem le, és kb. 40x haltam megErős a gear, hiába.
Szerintem ma is megyek. -
VTom
veterán
válasz
Mr.Franczy #41974 üzenetére
Hát, ez kemény.
Micsoda fatökű egy banda ez a massive.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gumi és felni topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Fotó állvány eladó
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest