- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Hát én pár nap alatt lettem 40-es szinten, és mire észbe kaptam, a Perk gyűjtögetés már nem fog menni, a szintek nagyja megvan, sebaj. Amúgy is csak Zoe elérhető, más ember nincs, ahova tudnék tenni pontokat.
Az megvan, hogy amikor megveszem az első raid vagy circuit autómat, akkor jobbra nyíllal magasabb szintre tuningolt gépet veszek, azt láttam, köszi.
A factiont még nem is figyeltem, a lóvé pedig jól jön majd, megnézem, köszi.
Igazából nem ragaszkodom majd a gyors tuningoláshoz egy-egy autónál, nem fogok csak azért órákat menni, hiszen ha lesz sok pénz, akkor megveszem pénzért bele az alkatrészeket, nem? De. Amúgy se sok autót akarok venni, pl egzotikumok nem érdekelnek különösebben, az autók halmozása sem a stílusom.Kicsit fura amúgy, hogy így behívnak ilyen transporter futamokba, és egy sikeres egy szintet ér... Nem bánom, annyira nem érdekel, de fura.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Iqos cigaretta
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs