Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy a manuális update-eket miért nem tették OTA-n keresztül elérhetővé? Nem egy verzióról lehet olvasgatni külföldi fórumokon, de nekem sajnos egyiket sem sikerült felhegesztenem. Nem lehet, hogy régiófüggő? 2017. augusztusi a biztonsági frissítés P6046-on.
-
Zoltn
senior tag
Felőlem tolják el márciusig is csak legyen gyors meg stabil.

De ha még gyorsnak se gyors csak stabil legyen. Amúgy nekem a indó ablakok van hogy befagynak. Ritkán, és egy urjaindítás megoldja, de ugye ez már a sokadik ilyen kis hiba. Kiírva felejtődik a felbontás jelző infó ablak a sarokban, a hangerő csúszka, ilyenek.
Amúgy ha nem lenne ilyen piszok jó képminősége már rég felgyújtottam volna a tv-t, így belegondolva. Azért vannak vele bajok.

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung QE43QN90B
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Samsung Galaxy Buds FE
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor