- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakalinho
tag
Sziasztok!
Egyszer már hasonlóan kérdeztem, de a "hiba" továbbra is fent áll. Hátha valaki tud segíteni.
Koax kábelen nézek digitális kábeltévét. (Leginkább focit.) Ha bekapcsolom a mozgás menüben a kép tisztaságát, (Foltcsokkentés 10, Vibrálás csökkentése 5) így érem el a nekem tetsző élességet és mozgásmegjelenítést. Viszont bizonyos csatornáknál, (nem mindnél) ilyenkor kb. percenként képlassulás/laggolás tapasztalható. Talákozott valaki már ezzel? Gondoltam arra is, hogy a szolgáltatótól érkezik a hiba, lévén hogy nem minden csatornán van, de most stb-al megpróbálva ugyanazokat a csatornákat nincs laggolás.
Köszi a segítséget. -
Redneck
nagyúr
Ez a csatornalista küldése mit takar? Elmenteném a szépen elrendezett csatornákat, hogy egy estleges frissítés után, ne kelljen újra beállítani őket.
H-Mano:
Nem felejtettem el, csak nem volt időm. Privátban elküldöm este.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
agent11
tag
válasz Brandynew #9902 üzenetére
"Pl. a Media Marktban a vonalkód utolsó számjegyéből látod, hogy mekkora az árrés az adott eszközön"
Nekem is bántotta a szemem és nem szóltam bele, de vonalkódokkal foglalkozva kikívánkozik belőlem.
A vonalkódok utolsó számjegye egy ún. check digit ami egy ellenőrző szám, ami a vonalkód többi számjegyéből van kalkulálva. Ha ezt bárki módosítja onnantól az a vonalkód nem lesz szabványos és a vonalkód olvasók hibásnak jelzik. Csak ennyit szerettem volna...
-
gyűrű
addikt
válasz Redneck #9908 üzenetére
Csatornakeresés után kiexportálva, a tcl csatorna editorral szépen sorba raktam..
Aztán visszatöltöttem.. -
tomp
félisten
Fent az Android 11!
ARC tökéletes. Csatornakeresés végigmegy de a kártyát nem fogadja el "Hitelesítési probléma" üzenettel...
Megy vissza a droid 9... -
Lapalacs
csendes tag
Sziasztok! Nekem C725-ösöm van és optikán nem megy ki nálam a DTS, meg 5.1-nél is x időnként a logitech z906 kap egy jelet - kivillan az 5 hangszóró led-je is - ami szaggatást, akadozást eredményez, így egyelőre külső hangkártyával használom, de messze nincs olyan minőség. Esetleg erre tudtok megoldást? Másnál sincs DTS pass through? Természetesen a tv hang kimeneteit már variáltam, PCM, HDMI jeltovábbítás, autómatikus, bla-bla, sehogy sem jó. Szoftver, ilyesmi gyári.
-
Redneck
nagyúr
válasz Brandynew #9923 üzenetére
Sportcsatornák, és kiváló ismeretterjesztő műsorok. A Digi saját csatornái reklám nélküliek. Elsődlegesen ezek miatt van előfizetésem. Ha megmondod mivel tudom egyszerűen, minőségromlás nélkül kiváltani, érdekelne, mert a csatornák 80%-át nem nézem.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
kenwood
veterán
Netflixet altalaban hdmin (pcrol) szoktam nezni, de neha hasznalom a tv sajat klienset is.
Ranyomtam most a netflix gombra a taviranyiton,es azt irja,hogy nincs internet,allitsam be.
Ramegyek a beallitasokra, es csak a 2.4 ghz-es ssid-t latja.
C715 a tv tipusa, Upc/Voda Connectbox (compal)a "wifirouter".
En ugy emlekszem, hogy eddig az 5 ghz ssidt hasznaltam.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
Brandynew
őstag
válasz Redneck #9927 üzenetére
Én már csak streaming szolgáltatóban gondolkodom, mert ott azt és akkor nézem, amit és amikor szeretnék. Mindenkinek más streaming szolgáltató felel meg, én végül a Netflix mellett döntöttem, mert ott vannak meg leginkább azok a tartalmak, amik érdekelnek. Egy darabig volt HBO GO és Amazon Prime előfizetésem is, illetve egy időben az RTL Most+-ra is előfizettem. Már csak Netflix van, szoktam én is ismeretterjesztő műsorokat nézni rajta, de főleg sorozatok nézésére használom. Na meg ott a YouTube, sok youtuber sokkal minőségibb tartalmakat gyárt, mint amit a tévécsatornákon sugároznak.
Hagyományos tévé szolgáltatásra már sajnálok kiadni pénzt, mert egyrészt ritkán adnak olyan minőségi tartalmakat, amelyek egy streaming szolgáltatónál megvannak, másrészt nem szeretem, ha korlátozva vagyok, hogy mikor, mit nézhetek.
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
válasz kenwood #9931 üzenetére
Csatornát kellene kézzel beállítani, mert sajnos a TV nem látja mindegyiket és ha éppen olyat generál a router-ed az automatikus beállítás miatt akkor nem lesz 5GHz. A negyvenes körüliek szoktak megbízhatóan működni. Egy próbát szerintem megérne, már csak azért is, hogy tényleg ez okozza-e a hiba....
-
mikrofon
veterán
válasz Brandynew #9932 üzenetére
ez sem igaz mert az új Dune film pl. nem tudom van-e már a Netflix-en.
Tehát igazából fizetős streaming szolgáltatás esetén azt nézheted amit szeretnél és elérhető az adott szolgáltatónál....
Sajnos több olyan film is van amit vagy itt vagy ott elérhető, ami igazán kellemetlen ha neked pont ott vagy itt nincs élőfizetésed.....
Én emiatt nem fizetek elő stream-ing szolgáltatóra, pedig sokkal egyszerűbb lenne az élet és megérne havi 5kHUF-ot... nekem -
tomp
félisten
válasz Brandynew #9923 üzenetére
NatGeo, Spektrum, MTV 90s, MTV Live HD.
Ezeket nézem 99%-ban.
Ezen kívül az esti rtl sorozatot. Jobban szeretem TV csatornán nézni.
Na meg eleve filléres az előfizetésem amit bármikor lemondhatok. De nem mondom le mert fontos a családban. Kell egy távoli TV nézési opció is... -
kenwood
veterán
válasz Kiskutya #9940 üzenetére
En tobb,mint 5 ev lemondtam az elofizetest. Azota csak ritkan,ha vendegsegben megy a tv, latok tv reklamokat, es ami meg annal is rosszabb : a musorajanlokat.
Mar nem is tudnam elkepzelni ugy az eletemet, hogy heti 5-600 alkalomal megnezzek egy 10-20 masodperces spotot az aktualis Ninjafactor, Valobrother csodakrol. Szerintem maradando agykarosodast okoz.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
szatyor1972
tag
Sziasztok!
Egy EC780-as tévére melyik fw a legfrissebb?Boldognak lenni nem azt jelenti, hogy minden tökéletes!
-
Kiskutya
veterán
válasz kenwood #9942 üzenetére
Teljesen megértelek. Engem mostanában a Facebookon meg a YouTubeon a politikai hirdetések húznak fel. A gyerk nézi a mesét a YouTubeon és 10 percenként megy a Gyurcsány show...... A Facebookon szintén nem tudok úgy görgetni hogy ne jöjjön be egy agymosó szarság, már nem győzöm tiltani.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
embe
nagyúr
válasz Kiskutya #9946 üzenetére
Smarttubenext. Teljesen jó. 4K stb., reklámmentes. Nálam a TCL tévén és egy AMLogicos boxon is ez van fent. Ráadásul ez is kiteszi a kezdőképernyőre a műsorajánló sávot.
-
jzolie
csendes tag
Sziasztok!
50C725-re milyen firmware-t ajánlotok?
Hol találok frissebbet?
Állapot:
Termékverzió: V8-R51MT02-LF1V272.020169
TV+ op.rendszer verziója: V5.2.0(V8-2108050-MF1V520
Kernel: 4.14.198+ Sep 9Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest