- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz eisento #12452 üzenetére
C725ben csak Dolby vision sötét és világos opciót találtam.
De most már megoldódott a mentési problémám is. A rendszer felismeri és alkalmazza az összes mentett beállításomat. Teljesen ok 155Kért ez az 50 colos TCL c725. A HDR nem a legszebb, csak egy erős közepes, de ennyi pénzért nem is vártam szebb HDRt. Viszont filmeknél nem is látom hiányát, inkább Xbox Series Xnél feltűnő, de mint mondtam nem para. Ennyiért tényleg best buy ez a tévé. -
Saccco
nagyúr
válasz Salex1 #12447 üzenetére
Az is androidos igaz? Gyári visszaállítás vagy újra kell telepíteni, ha nem oldja meg, akkor lehet garanciális hiba.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
eisento
addikt
Skacok fejlesztoi beallitasokban probaltatok mar a menube az animaciok sebesseget visszavenni 1x-rol pl 0.5-re? en leveszegettem sokkal gyorsabb a menu vagyis annak tunik^^ Nem is ertem miert nem jutott eszembe telon is mindig megcsinalom
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
ProEvoFan
nagyúr
C725
Az mitől lehet hogy pl a Forza Horizon 5nél a fák illetve néha más tárgyak belilulnak vagy a zöld szín átvált mégzöldebbé?
Idegesítő a képhiba. Eddig nem volt. -
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Pistu_ #12467 üzenetére
Igen kikapcsoltam.
Az a poén, mikor csak próbára kötöttem rá az ön össze az Xboxot, akkor nem volt ilyen probléma. Kellett venni még egy polcot, hogy legyen kényelmes helye a konzolnak. Na, mikor ez meglett, az XSX a helyére került, de azóta ezt csinálja.
Androiddal használom.
Most hogy másodszor összekötöttem, a forrásválasztásnál a hdmi1.2.3. mellé megjelent az Xbox mint választható forrás. Elsőre ez nem volt ott. Lehet ez kavar be? De nem tudom eltüntetni. -
Pistu_
tag
válasz ProEvoFan #12468 üzenetére
Próbálkozhatsz a resettel, lehet hogy megoldja. XSX topikban olvastam hogy DV-vel használod, ha átváltasz sima HDR10-re akkor is artifactol? Én nem bírtam DV-vel, úgy fel tolta az input lagot, hogy majdnem visszavittem a boltba, egyszerűen játszhatatlanok voltak az FPS-ek, de még a Forzákban is csak bénáztam. Aztán elengedtem a DV-t, maradt az ALLM+VRR... na ettől viszont leraktam a hajam.
-
Vhiktor
veterán
válasz eisento #12463 üzenetére
Szerintem dv hiba.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Pistu_ #12470 üzenetére
Lehet hogy rosszul fogalmaztam ott, de nem használom játék alatt a DVt, mert nekem sem tetszik a képe.
DVt a filmeknél használom csak, ott ok. Meg valami miatt ha van a filmen HDR és DV, akkor a DVt választja ki a tévé, nem tudom HDRben nézni. Netflixen, Disneynél ez van.gyűrű
Kikapcsoltam. A forrásválasztásból eltünt az Xbox, de sajna a képhiba továbbra is megmaradt.
Roppant idegesítő, mert nekem az Xbox = Forza. -
Vhiktor
veterán
válasz ProEvoFan #12472 üzenetére
A kábel is lehet a hiba forrása.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
bokrosolajos
őstag
Sziasztok!
A csodálatos webFOS LG 3D-s okostévé kinyiffant végre. Ezek után már nem láttam értelmét nem kínait venni. ui: Előzőekben 3D-s LG-t használtam 90e-es Samsung soundbarral, te jó ég, hogy az mennyire gagyi...másik kisregény )
55-ös QLED-est akartam -azt hittem 50-es az LG, ezért haza mentem vásárlás előtt megnézni és kiderült, hogy nem hogy az 55"-os de az 50-es sem fér el a kémény mellett
Így lógó orral a sima paneles 43-ast kellett elhozzam, az ajándék soundbarral, ládával. (TCL 43P615)
Aztán jött a meglepetés!
Az LG egy nehéz, ócska tespinek tűnik az "occó" kínai mellett, tömegben és tudásban is. Az LG webOS egy rakat 💩 , egyáltalán semmire nem használható. Ezen "sima" Android TV van, Google accounttal.
A hangja a tévének a gyenge pontja (2x 6W), nem véletlen adják mellé a hang cuccot. Azzal viszont már egészen jó, a kategóriájában, árban szerintem simán nyerő. Kevés a csatoló felület, 2 HDMI, 1 USB, 1 LAN, 1 optikai)
A 4K-t eddig semmire nem tudtam kihasználni, Youtube agyontömörített videókon kívül, de a képernyőnek egész tűrhetőek a feketéi, bele értve, hogy ez valami "sima" LCD, minden egyes dinamikus parasztvakító feature kikapcsolásával együtt is.Ha nincs jel a képernyőn, akkor azért sötétben láthatóvá válnak a háttérvilágítás LEDjei. Ami hátrány, az a hangcuccban lakozó angolt beszélő kis kínai full hangerőn szövegelése "páveron, páverof, éccsdíjemá" ... (remélem ki lehet kapcsolni, a frászt hozza rám)
120 pengőért ebben a konfigban szerintem jó vétel (volt).
Ami fura: a HDMI-s T-Home beltéri hangját HDMI kábellal a hangcuccal késleltetve szólaltatja meg, 170-es értékkel tudtam kézzel összehangolni...
Még valami: file managerből indítom a videó tartalmakat, kérdezi, hogy egyszer, mindig, de soha nem jegyzi meg a kiválasztott alkalmazást. Erre megoldás? -
siege5
aktív tag
Sziasztok !
Variálok itt pro contra 2 tv között (hisense 55u8gq és) amiből az egyik egy tcl 55 c728 lenne.
Kérdésem a felhasználók felé a tesztek alapján az lenne (nincs módomban megtekinteni őket, legfeljebb elállással.), hogy;
1. A betekintési szög nem fokban megadva, inkább érzésre hogyan alakul? Nem közvetlen tv előtt ülök, rosszalkodik e ilyen téren? (Kb 3, 4 méterre a középponttól 1.5 2 méterre oldalra)
2. Vegyesen használnám esti sötét és nappali rávetülő fény mellett. Hogyan kezeli a nappali fényviszonyokat?
3. Mennyire stabilak a lábai? Nem falon lenne.
4. Különböző tesztek különböző adatokat hoznak rá, szerintem alapvető de néhol hiányként hozták az optikai bemenetet és az Ethernet csatlakozási lehetőséget. Ugye van benne?Ui.: jelenleg folyamatban van a másik típus rendelése, ellenben még nincs fizetve így ha mégis meggyőzhető vagyok hogy leginkább streemingre filmezésre ez a jobb megoldás annak ellenére és épp azért mert va paneles akkor legfeljebb nem venném át a futártól
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz siege5 #12475 üzenetére
1. A C728 nem alsó polcos, jók a szögek. Jó messziről nézed!
2. Nekem elég a fény, amit tud. Nem HDR bajnok.
3. Stabilan áll, fém lábai vannak.
4. Van ethernet, de jobb egy usb router neki. 100Mbps vs 2-300Mbps, nem tudom mennyi a max, 300-as a feltöltésem.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
H-Mano
tag
válasz siege5 #12475 üzenetére
Szia!
-Én eleve úgy helyeztem el a TV-t, hogy kissé elfordítva van (a tv asztallal együtt, így volt már a korábbi tv-vel 13 éve.. )
-A "lábai" , az egész TV tartó profil szerintem a legjobb stabilitás és megjelenés szempontjából, amivel találkoztam.Olyan, mintha a levegőben lenne...
-VAN optikai KI menet és Ethernet is...
Viktor nagyszerű videója:
https://www.youtube.com/watch?v=xSxxE2vCvkU[ Szerkesztve ]
-
elistvan
őstag
Sziasztok!
Nekem egy Thomson FD5406-os 40-es android tv-n van (szerintem ugyanaz mint a TCL S6500) . Az alábbi a problémám. A készülék gyári médiapejátszójában szakadozik a kép a hangtól (legalábbis mkv fileokat próbáltam eddig éls ott szakadozott). Másik tn-n tökéletesen megy a film, illetve tettem a tv-re egy Kodi-t azon belül is szépen megy minden. Akkor mi lehet a gyári médilejátszóval a baj? Volt valakinek hasonló problémája?
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
siege5
aktív tag
válasz Saccco #12480 üzenetére
Egyre inkább úgy tűnik, hogy érdemes velük számolni.
Az Ethernet tényleg inkább költői kérdés volt, de nálam szükséges rossz.
KöszikeH-Mano: az elforditáson én is gondolkodtam, de gyakran többen nézzük, és így is úgy is valaki szögben nézné. Fura egyébként mert van ahol a 2 tv betekintési szögeit azonosnak adják meg.
Köszi neked is főleg a vidit.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
OTA frissítést sikerült felrsknom.
Az IMG nem sikerült. A tévé nem lát semmit az USBn. Ezt hogyan kell felrakni?Próbáltam a gyári visszaállítást de valami kódot kér, amiről fingom nincs hogy mi, mert én nem adtam meg semmilyen négy számjegyű kódot.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
-
Vhiktor
veterán
válasz atthany #12493 üzenetére
Itt a tesztem róla, szerintem minden kérdésedre választ kapsz benne, hogy megfelelő-e a számodra a tv:
[link]ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
nicu71
addikt
Srácok,muszáj megkérdeznem hátha tudja valaki hogy az Rtlmost appból,vagy böngészőből működik Android/Google tv-n?
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
siege5
aktív tag
Megérkezett végre a várva várt tv a c728.
Kettős érzés fogott el.
Egyrészt gyors egy két pillanatnyi megtorpanás tapasztalható de koránt sem annyi vagy úgy mint sokan lefestették.
Aránylag könnyen kezelhető a menüje sok minden van rajta és jól testre szabható.
Szerencsére nem vészes a napfény vagy lámpafény hatása már amikor van a régi tvn rosszabb volt így ezen is tudom kezelni (pl sötétítés).
Fényerő elég, bár nincs viszonyítási alapom csak a régi amitől valószínű minden jobb.
A fekete amire viszont rá vannak bukva itt is tömény szürke, legalábbis a menü a YouTube tartalmak alatt eddig, és az a bizonyos bevilagitás is ugyanannyira jelen van. Streeming alatt van igazán látványos előrelépés a régihez képest. Meg amúgy is maga a műsor is sokkal smoothybb, simább.
A va panel előnyét és hátrányát viszont majdhogynem nem veszem észre. Persze oldalról nézve nem vagyok vak van némi fátyolosodás, de tényleg oldalról kell nézni és igazából nem is annyira para.
Így első pár óra után bár nincs meg a várt WOW hatás (kevésbé élénk mint hittem), de nem bántam meg, láthatóan előrelépés és tényleg egy masszív sokoldalú készülék hatását kelti.Ui.: baromi jó poén a 2. Bt távirányító
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest