- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz Bandiahegyro #12299 üzenetére
Mert nem a rendes play áruházban keresel..
Tedd fel ezt a shortcutot[ Szerkesztve ]
-
sortiefish
csendes tag
válasz Bandiahegyro #12299 üzenetére
Első kérdésedre
A Google Play Store alkalmazáson belül keress az alkalmazásokra és ne a Főoldalon az Alkalmazások között.
A második kérdésedre nem tudom a választ. -
rainman72
nagyúr
Hali
Soundbar Ray Danz vagy 8132?
Vki használja valamelyiket?Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
ProEvoFan
nagyúr
Sok huzavona után megrendeltem Euronicsben 140Kért a TCL 43' c725 tévét.
Egyszer van/volt rendelhető, egyszer meg nem volt elérhető.
Remélem nem visszaküldött szart kapok.
Nos, remélem jól döntöttem.
Gyerekeknek lesz XSX és streaming alá.[ Szerkesztve ]
-
magedla
tag
Sziasztok!
Tanácsot, segítséget szeretnék kérni, ez az első lapos TV-m. Én is beléptem a klubba egy 55C728-assal, 3 napja jött meg, most lett időm tesztelni. Teszthez ezt a videót találtam itt a fórumon, Vhiktor fórumtárs jóvoltából (köszönet érte ). Még a végleges beállítást kell este megcsinálnom a másik útmutató alapján. Nem tudom, van-e egyéb teendő a beüzemelés után.
Teszt közben szürke árnyalatoknál látok két négyzetet (középen és bal fent a sarokban) és egy furcsa foltot középen a négyzet helyén egy másik szürke árnyalatnál.
Illetve találtam szerintem két halott pixelt (fekete pötty, fehéren, pirosan, sárgán, zöldön látszik, egyik kisebb (1 pixel talán), a másik nagyobb és középen van).
A képek nem adják vissza, pedig nem krumplival fotóztam, lehet, hogy éjszaka kell ezt csinálni, hogy a fények ne zavarjanak be.Nagyobb pixelhiba (?) a képernyő közepén
Kis négyzet a TV közepén fent, csak az egyik szürke árnyalatnál látszik
Egy sötétebb szürke árnyalatnál, ugyanott ahol a négyzet egy ilyen fura koordináta rendszer forma
Két pici sérülés (?) a szálcsiszolt alu kereten fent:
A kérdésem az lenne, hogy Ti visszaküldenétek-e 14 napon belül elállással vagy ezek teljesen elfogadhatóak és hibahatáron belül marad?
Köszönöm előre is.
True victory is victory over oneself
-
Eagl3
veterán
válasz magedla #12308 üzenetére
Szia!
Én ezt visszaküldeném. A kép alapján nekem nem is pixelhibának tűnnek, hanem mintha kosz lenne a képernyő mögött.
Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy véletlenül nem egy "javított" már megbontott TV-t kaptál?Állj el a vásárlástól és máshonnan rendeld meg ugyan ezt a típust.
-
magedla
tag
Köszönöm a választ. A csomagolás teljesen makulátlan volt, minden élen fólia, semmi nem tűnt újraragasztottnak, illetve az alkatrészek, csavarok, távirányítók csomagolása is egaránt gyárinak tűnt.
A kosszal az üveg mögött egyetértek, mert a nagynak szabálytalan a formája. Melyik a nagyobb gond, a kosz vagy a felhősödés vagy a fizikai sérülés a kereten? Melyikre hivatkozva álljak el a vásárlástól? Vagy 14 napon belül nem is kell indokolni? Egyébként mit adnak vissza ilyenkor: pénzt vagy utalványt? Euronics-nál vettem a 220 ezres akcióban. Vagy kérhetek egy másik példányt tőlük? Minden tanácsot szívesen veszek, nem csináltam még ilyet. Köszönöm.True victory is victory over oneself
-
Bandiahegyro
tag
Köszi a playes válaszokat, ma megpróbálom.
Na még egy utolsó, ha belefér:
Hbo prímán megy, netflixből folyamatosan kilép 5-10-max 15 percenként, picit idegesítő:)
Ötlet esetleg hogy mi ez, volt ilyen másnak is? -
ProEvoFan
nagyúr
A TCL tévéken, pl a most rendelt c725nél van rajra fólia?
Eddig samu tévéket vettem, szokon mind volt. -
rainman72
nagyúr
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Járt már valaki úgy, hogy PS5-ön a 4k120fps játékok elvesztik random a hdmi jelet? Mondjuk pl a AC:Valhalla csak az elején csinálta viszont a Resident Evil 2 ami most kapta meg ezt a lehetőséget ott csak a menüben van kép.
Ha átváltom a bemenetet 1.4-re akkor semmi baja. Viszont ha 2.1 en van a kimeneti beállítás és minden finomság rá van kapcsolva akkor nincsen kép. C728Köszönöm
"Hosszú és eredményes életet!"
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
-
gyűrű
addikt
A jelvesztés 99% ban kábel hiba. Francia tcl fórumon olvastam hasonlót, ott se hitte el a delikvens, aztán végül is a kábel csere oldotta meg. Persze ott van az 1%. abba lehet kapaszkodni.
-
gyűrű
addikt
válasz GordonSamway #12337 üzenetére
Nem.
Csak lehet nem tudja a full 4k120at. Attól még lehet jó alacsonyabb felbontáson. Persze 1% hogy a fw hibázik, vagy a ps .. Xsx em van, így nem tudok ebben segíteni, asszem nekem talán a legelső még a régi android TVs fwben volt jelvesztés 120hz nél, de az enyém másik kábel, más tv, más os. Akkor én kicseréltem a kábelt, de azóta már rég más fwk vannak, a probléma nem jött elő. -
Kiskutya
veterán
Akinek c715 van nyugodtan felteheti a 715-ös szoftvert. Az én felhasználási szokásaim mellett nem volt probléma. Szerviz menüs reset kötelező utána! Játékkal még nem teszteltem de mind más eddig ok! A 701 után végre jól néz ki a dolby vision fényes mód. A hang megy nornisan arcon keresztül. Netflixen meg primeon megy az atmos is hbo meg disney az jelenleg csak dd+ 5.1.
hmm...
-
jeni
félisten
válasz GordonSamway #12337 üzenetére
a PS5 konzolhoz mellékelt gyári csomagolású hdmi kábel a gyártó részéről hitelesítve van.
-
GordonSamway
aktív tag
Azt természetesen tudom, hogy nem gagyi kábelt adnak egy NextGen géphez. De egy próbát megér, hogy ezt a lehetőséget is kiküszöböljem.
Csak az az érdekes, hogy ha kikapcsolom a PS-en a 120hrz-et akkor is átvált a TV 120hrz-re.[ Szerkesztve ]
"Hosszú és eredményes életet!"
-
rainman72
nagyúr
válasz GordonSamway #12342 üzenetére
Nekem volt olyan új Ps4 aminek a hozzá adott kábele kuka volt.
Szóval akár az is lehet.Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
jeni
félisten
válasz GordonSamway #12342 üzenetére
Az Alzán vehető,rendelhető hitelesített HDMi 2.1 (8K) kábel. Megveszed és akkor kiderül hol a hiba,ha nem kábel a gond akkor 14 napra elállva vissza viheted,bár ez nem etikus.
Kínálat rendelésre. Ez előbb megjönne.
Ez kapható holnapi szállításra. -
HELLAFLUSH
őstag
válasz GordonSamway #12331 üzenetére
Ez nem kábel hiba lesz, kár is volt megrendelni.
-
GordonSamway
aktív tag
válasz HELLAFLUSH #12348 üzenetére
Vissza mondtam.
Megoldódott...A TV- nem volt bekapcsolva a HDMI beállításoknál egy dolog és mindent 120hrz-n akart járatni.
Köszönöm és bocsi"Hosszú és eredményes életet!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest