Új hozzászólás Aktív témák
-
gologolo
tag
A wifis trükkre tudom a megoldást mert ezt én is használom.
1, Új profilt hozol létre pl Home wifi néven itt: State/Phone/Cell near. Itt vársz egy kicsit míg megkeresi milyen mobiltornyok vannak a közelbe, mert ez alapján fogja a pozíciódat meghatározni és a wifit kapcsolni.
2, Ezután hozzáadsz egy új taskot Wifi ON elnevezéssel: Net/Wifi és ott beállítod hogy On. Létrehozol még egy wifi OFF taskot, és azt a profil fül alatt a Wifi ON-ra kattintva hozzáadod end taskként. Ezzel amikor elmész otthonról egyből kikapcsolja wifit.
Remélem nem volt túl zavaros
off: sennheiser ie8-al még elképzelni se tudom hogy szól az S4, én már cx 400-al is szabályosan el vagyok ájulva tőle
-
GPS (ha jól tudom, csak akkor fogyaszt ha program használja):
- Profiles -> + -> Application -> Jelöld ki a gps használó programokat.
- Task -> Misc -> Gps onÉn még utánaírtam a Display Brightness 255-öt, mert kültéren kell a fényerő. XtraData Downloader(A-GPS) - ezt 7 napra előre letölti a műholdak adatait, így sokkal gyorsabban fog fix jelet találni a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged