- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hwswinfo
lelkes újonc
Ne is mond...amikor hangszerelek, zenét írok, vagy tévézem, netezek gép előtt mint most is, el nem tudom képzelni egyesek nem képesek a seggükre leülni, és ugyanezt tenni, muszáj mindig valamit csinálni, pakolni, tevékenykedni..őrület, párom is már kész van tőle, mondja náluk ahol lakik (szintén társasház), síri csend van...amikor átjön hozzám, csak néz az ezer helyről jövő zaj miatt, hogy itt nem lehet kb. megmaradni, nyugton pár percet eltölteni, elmerülni valamiben, vagy együtt lenni..mert közben mások meg élik az életük, de rendesen..
+Amit írsz krákogás krahácsol stb. az nálunk mondjuk a nevetgélés, beszélgetés meg köhögés szintén amivel tudném párosítani..Cigi az itt nincs, senki ne dohányzik nálunk hála istennek, de elhiszem.
Horkolás itt is áthallatszik meg minden más is, persze mikor már aludnál fél 11 körül, mert reggel kelsz a melóba 6-kor..áá..reggelig tudnám sorolni. Wc-t dettó itt is hallod, ahogy hugyoznak feletted, az alap. A radiátor simogatás felesleges, mert attól sem veszik észre magukat, ugyanúgy megy a zajongás tovább, próbáltam én is.
A panel tényleg egy katasztrófa minden téren ez is igaz...de egyik ismerősöm újépítésűbe lakik, na az még rosszabb..ott aztán nagyon ömlik le a kip kop, zajok, egy fogkefét leejtenek a fürdőben a mosdóba, és azt hallod...szellőztetőkön is jön le minden, konyhába is...hallok sok ilyet, és újépítésű, még csak nem is panel ugye..hanem egy drága lakás.
+ Hát ja..parasztok azok mindenhol vannak..nyugalom azt itt felejtsd is el. Mikor meg én megyek páromhoz, tök felszabadult vagyok, tudunk filmet nézni, beleélni valamibe magunkat, netezni együtt lenni...síri kuss van, Pesterzsébeten lakik 4 emeletesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Formula-1
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel